Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel kalbinizden öperim
Onlar ne alınırsa sevinirler lakin kendilerini geliştirebilecekleri aynı zamanda eğlenceli bir şeyler olabilir
Buradaki anneler daha güzel tavsiyeler verirler fakat benim aklıma kırtasiye maşzemeleri ve güzel/eğlenceli kitaplar geldi
Ya ben de uzak kaldım aslında ama böyle kızlara falan güzel tüylü süslü kalemler, silgiler var. Değişik defterler keza erkeklere de... Onlar geldi aklımaEn çok kitapları varmış.
Kırtasiye malzemeleri dediğiniz neler mesela ben biraz uzak kalmışım sanırım cetvel falan geliyor aklıma sadece :)
Bence kizlara bebek erkeklere araba.yok oyuncak almak istemiyorsaniz boya resim defteri falan ala bilirsiniz
erkek çocuk: star wars, transformers, spider man, batman, ninja kaplumbağalar oyuncakları yada karakterleri..
kız çocuk: bebek, oyun evi, oyuncak mutfak seti, takı yapma seti..
Çok güzel tavsiyeler gelmiş zaten.Ne alırsanız alın ama içinde bir de kitap olsun,olur mu?
Bence oynar kendinde 12yasli cocuk yazmssin cocuk hala 12 yas nedirki.kiyafet cok iyi olurdu ama kiyafet almak icin olculeri gerekliİlk benimde aklıma bebek ve araba geldi
Ama çevremde o yaşlarda pek çocuk yok 12 yasındaki çocuk arabayla oynar mı mesela bunu bilemedim
6 yas arabayla oynar ama 12 yas oynamazİlk benimde aklıma bebek ve araba geldi
Ama çevremde o yaşlarda pek çocuk yok 12 yaşındaki çocuk arabayla oynar mı mesela bunu bilemedim
Çok özeniyorlar tabletli çocuk görünce.
Dokunmatik oyunu merak ediyorlar.
Sırayla oynamak şartıyla tablet.(zeka oyunları olur canım, süper mario oynamazlar)
Havuza gitmek!!! Küçük otelin havuzları saatlik kiralanır, ya da belediye yüzme kursu
Aqua park, orda hamburger menülerine toplu olunca indirim oluyor, girişte de
Bowling!!!! Bayılıyorlar, havuz kadar olmasa da.
Avm de fast food yemek, arbys bu konuda toplu olunca indirim yapıyor.
Park, bahçe varsa su tabanca oyunu.
Çocuğa ne alırsanız alın, ihtiyacı bittiğinde anmaz
Ama anılar unutulmuyor :))
2014 yılında yaz okulu etkinliğine gittim, 4 sene geçti çocuklar büyüdü
Öğretmeniiiiiiim çok güzeldi, özledim o günü diyorlar :))