Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 Aydır yalnızım malesef![]()
6 aydir yalnizim,Allahima sükürler olsun:)))
amanin ne gözel maşallaaahhiç bi zaman yaLnız kaLmadım kii naniknanik:icecream:
canım benim zordur tabiiki en kısa zamanda geçer inşallahyerimsenibenvalla ben hep yanlizdim ama su 1 senedir hepten yanliz kaldim yanlizlik cok zor ya![]()
Allah en kısa zamanda yalnızlığını gidersin inşallah canıma.s.doğduğum gunden berı yalnızım etrafımda hep insanlar var ama ben yalnızım
Amin hayatım inşallah en kısa zamanda yalnızlığın geçer tatlıma.s.bende yanlızlardanım sanki yaşamıyor sadece bakınıyorum hayata şöyle içten gülmeyeli düşünüyorum ki ne kadar oldu gerçekten yanlızlık çok zor allah kimseyi yanlız bırakmasın
şekil 'a' da gözüktüğü üzre yine ortak bir nokta laliş:)yalnızlığımda mutluyum bende:)Ailem çok yakınımda oturuyor ama yalnızım.
2,5 yıllık evliyim ama yalnızım.
Arkadaşlarımla çok samimiyim ama yalnızım.
Yalnızken daha mutlu olduğum için pek bir şikayetim yok. Kocam eve hep çok geç geldiği için bu güzeller güzeli evimde hep yalnızım.:icecream:
Ailem çok yakınımda oturuyor ama yalnızım.
2,5 yıllık evliyim ama yalnızım.
Arkadaşlarımla çok samimiyim ama yalnızım.
Yalnızken daha mutlu olduğum için pek bir şikayetim yok. Kocam eve hep çok geç geldiği için bu güzeller güzeli evimde hep yalnızım.:icecream: