Uzun süre korunmak gebeligi zorlastiriyor mu
merhabalar. bende ilk gebeliğimde hiç uğraşmadan ilk ay hamile kalan şanslılardan oldum.şimdi 2. gebeliği istiyorum.sanırım yine hemen olur gibi bi ümide kapılmışım.4 aydır hala tık yok ve insanın müthiş morali bozuluyor. dr a gittim polikistik over dedi.çok şaşırdım.çünkü polikistikover gebeliği geciktiriyor ve ben ilkinde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım.bakalım ne zaman çift çizgiyi göreceğiz.Rabbim kimseye aratmasın.senelerce bekleyenler var.Allah herkesin gönlüne göre versin
canımm merhaba çikolata kistin hala var mı yani gebeliğine engel olmadığı için sormak isteidm bende de var da.Bebek sahibi.olmaya karar verir vermez hamile kaldim. Bekarken cikolata kisti tedavisi icin uzun sure dogum kontrol hapi kullanmistim. Su anda o yontemle korunan varsa endise etmesin yani
Merhaba suan hamilesiniz sanirim omcelikle hayirli olsun :) cikokata kistiniz varken nasik hamile kaldınız acaba bendede var cok uzuluyorum hamile kalamadim 15 ay olducanımm merhaba çikolata kistin hala var mı yani gebeliğine engel olmadığı için sormak isteidm bende de var da.
Sorun ney canim3,5 sene oldu hiç kalamadım inşallah kalırım banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?