Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

26 eylül 2016 da evlendim. tabi sağlıklı vatana millete ve bize hayırlı bir evlat olsun amma erkek olsun :) gönlümden böyle geçiyor ne biliyim rabbim gönlüme göre versin inşallah: şimcik asıl meseleye gelirsek . Bilimsel dayanağı olmayan yöntem ÇİN TAKVİMİ yöntemi kadının hamile kalacağı ay ve yaşına göre cinsiyet tahmini yapılan bir çizelge hesplamaları yaptım ve 2017 mart ve nisan.erkek bebek için uygun arka arkaya 2 ay . Mart ayı geldiginde birde Shettlesmetodu kolay ve sadece yumurtlama gününü hesaplayarak uygulanabilen bir yöntem uyguladım. Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar. Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtmali artar. Bu yüden 6 mart 2017 son reglim. yumurtlama 20'sinde gününde bebegimiz tuttu ve suan 6 hafta+6günlük hamileyim. ben elimden geleni yaptım takdir ALLAHIN.

Ben doktira gittiğim ilk ay gebe kaldim tavsiyem beklemeyin bir an önce doktor kontrolüne gidin yumurta takibi şansı çok artıyor hemde folik asit ve takviyeler bebek sagligi içinde çok gerekli

Bu bilgi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama fertilty friend in son 200 ateş tablosuna göre genel ortlama şöyle:
Average Age (ortalama yaş): 30.8 Average Months TTC: 8 (hamile kalınmaya çalışılan ortalama süre)

Bu bilgi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama fertilty friend in son 200 ateş tablosuna göre genel ortlama şöyle:
Average Age (ortalama yaş): 30.8 Average Months TTC: 8 (hamile kalınmaya çalışılan ortalama süre)
Kısaca çoğunluk için hiçbir sorun yokken bile hamile kalma süresi ortalama 8 ay.

korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım

tam 4 yıla 1 ay kala hamile kaldım: ) çok şükür Rabbime şimdide düşük tehlikem var ameliyat olduğum için korkuyorum hep yatıyorum rabbim yardımcımız olsun ( o arada o 4 yılda ne cektigimi bir ben bir Allah bilir)

26 eylül 2016 da evlendim. tabi sağlıklı vatana millete ve bize hayırlı bir evlat olsun amma erkek olsun :) gönlümden böyle geçiyor ne biliyim rabbim gönlüme göre versin inşallah: şimcik asıl meseleye gelirsek . Bilimsel dayanağı olmayan yöntem ÇİN TAKVİMİ yöntemi kadının hamile kalacağı ay ve yaşına göre cinsiyet tahmini yapılan bir çizelge hesplamaları yaptım ve 2017 mart ve nisan.erkek bebek için uygun arka arkaya 2 ay . Mart ayı geldiginde birde Shettlesmetodu kolay ve sadece yumurtlama gününü hesaplayarak uygulanabilen bir yöntem uyguladım. Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar. Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtmali artar. Bu yüden 6 mart 2017 son reglim. yumurtlama 20'sinde gününde bebegimiz tuttu ve suan 6 hafta+6günlük hamileyim. ben elimden geleni yaptım takdir ALLAHIN.
Ben hic hesap yapmadim ama kiz olmasini istiyordum cin takvimine gore ve diger metoda gore benm kiz olmasi gerekiyor ama bebegm erkek o uygulamalar pek ise yaramiyor bence ama sizde ise yarayackmi merk ettim cinsiyetini ogrendiginzde yazarmisinz bu arada evlendikten 9 ay sonra bebek istedik 5.ayda hamile kaldm bide o kadar ay ugras dene kurban bayramnda tek iliskiyle oldu oda hic aklmzda yoktu hic onemsemedik :halay:

Ilk denemede tuttu valla artık ne güçlü alıcılarım varmışta haberim yokmuş ilk oğlumda beş ay tutmadı bu ikinci gebelik

Bizim 5. Ayımızda oldu çok şükür. Hipertiroidim vardı onun için ilaç kullanıyordum. Tabiki en başta nasip ama onun da tetiklediğini düşünüyorum.

bende bu başlıkta pko haşimato ve gizli şekeri bir arada olup ufak miyom sahibi de olan bir bayanın doğal yolla ne kadar zamanda hamile kaldığını öğrenmek istiyorum.

kızlar kimse umudunu kaybetmesin çünkü bu iş kafada bitiyor.
benim inanılmaz fazla ve düzensiz adet kanamalarım vardı, kaç doktora gittim, sebebini bulamayıp doğum kontrol hapı verip yolladılar.
neyse en sonunda tam evlendim, o sırada bi doktor rahmimde polip olduğunu tespit etti ve ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dedi. olsa bile tutunamaz düşer dedi. çocuk istediğin zaman gel ameliyatını yapayım dedi.
bu esnada ben evlendim, o telaş arasında gidip ameliyat olamazdım. yaşım 36 olduğu için de fazla beklemeden çocuk istiyorduk. neyse eşim hemen ameliyat ol geciktirmeye gerek yok dedi ama benim içimdeki ses olma diyordu, o yüzden evliliğimizin 3.ayında başka bir doktora daha gittik, rahimdeki kitleler konusunda uzmanmış. doktor benim polipi bi gördü, dedi ki bu çocuğun tutunacağı yerde değil ki, pekala da bebeğin olabilir. ama bir engel daha vardı o da fsh'ım çok yüksekti, neredeyse menopoz seviyesinde çıkıyordu. yanlış hatırlamıyorsam iki ölçümden birinde 21, daha sonrakinde 16 çıkmıştı.
fsh için hayıt tohumu alıp günde bi bardak içmeye başladım ( gerçi onu da yanlış içmişim, tohum olduğu için kaynatmak gerekiyormuş, ben sallama çay gibi sıcak suya atıp süzerek içmiştim)

neden herşey kafada bitiyor şimdi açıklayayım, gittiğimiz 2.doktor bana hamile kalmana engel yok aslında dediği gün adetimin 2.günüydü ve ben o ay yumurtlama gününde yani muhtemelen 10 gün sonra hamile kaldım. rahimdeki poliple, yüksek tsh ile ve ileri yaşıma rağmen. yani olabileceğini düşünürseniz oluyor. o yüzden psikolojinizi iyi tutun. doktorların sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermeyin, mutlaka başka bir uzmana daha görünün. çünkü ben ilk doktorun para hırsı yüzünden boşuna ameliyat masasına yatacaktım.

Denemelere basladigimiz 3. ayda hamile kaldim, 4. ayda ogrendim. Zaten 1.5 senelik evliydik, zamani gelmisti. Allah saglikla dogmalarini nasip etsin.

Bizim 5. Ayımızda oldu çok şükür. Hipertiroidim vardı onun için ilaç kullanıyordum. Tabiki en başta nasip ama onun da tetiklediğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım benim de tsh yüksek 4.8 di en son Dr ilacımı arttırdı sen nasıl kaldın Dr birşey önerdi mi benim 3 ay oldu olmuyor bir oğlum var onda sorun olmamıştı

Geçmiş olsun arkadaşım benim de tsh yüksek 4.8 di en son Dr ilacımı arttırdı sen nasıl kaldın Dr birşey önerdi mi benim 3 ay oldu olmuyor bir oğlum var onda sorun olmamıştı

Açıkçası ben de bilmiyorum. En son t3: 2.98 civarıydı. Tsh: 0.047 gibiydi. O ay kalmışım. Ama şu da var ki klomen içmiştim o ay hem de. Tsh'ım biraz düzeldi derken yine başıma bir sorun çıktı. Beta hcg'm arttıkça tsh'ım düşüşe geçmiş. Bu perşembe gitmiştim tah: 0,018 olmuştu. Günde 2 içmeme rağmen hem de. İlacı 3'e çıkar dediler. Korka korka içiyorum. Çarşamba iyi bir doktora görünücem. Bir sorun olacak diye endişeleniyorum. Rabbim korur inşallah.

Back