Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Evleneli 3 ay oldu
1,5 aylık hamileyim şükür Rabbim hemen nasip etti

Bu arada bu 2. Evliliğim ilk evliliğim de 2 sene uğraştım ama hamile kalamamıştım
Şimdi ise evlenir evlenmez hamile kaldım herşey nasip

3.gebeliğim her seferinde ilk denediğim ay kalıyorum fakat pıhtılaşma problemim varmış kalbi durdu 2sinin.Allahım bu sefer devamını nasip eder inşallah

Ben doğum kontrol hapı yazz24 kullandım ilk 2 sene sonrasında hapı bırakmamla kalmam bir oldu diyebilirim. Ağustos ayında hapımı otelde unutmuşrum yarım kalmıştı daha adet olmama zaman vardı. Ama bi daha almadım zaten artık çocuk istiyorduk. Korunmadan bir kaç kez ilişkimiz oldu. Eylül sonuna doğru hamile olduğumu öğrenmiştim.

Ben 3.5 yıl uğraştım pko var diye olmadı onca şeye rağmen. Sonra oldu ama dış gebelikti alındı :( korunma süremiz bitti bu ay bir ilaç kullandım çalışmalara devam ediyoruz. Dua edyorum hep hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evladımız olsun diye. İnşaallah Allah ım hepimize nasip eder

merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
uyguladığınız yöntem nedir.

merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
uyguladığınız yöntem

Evlendim 3 ay sora korunmadık 5.ci ayda hamile kaldım. Sora kaza eseri oğlusum a hamile kaldım. Şimdi yine hamileyim buda kaza oldu ilaç kullandım olmasın diye ama Allah alnımıza yazmış demekki suan 5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin yani kızım ı isteyerek oldu oğlusum kaza oldu ama iyikide olmus şimdide Allah ne verirse baş üstüne ☺️☺️

Ben il kızıma evliliğimin 4 ayında kaldım ikinci kızıma doğum kontrol hapı kullanırken kaldım üçüncü bebeği istediğimde korunmayı bıraktıktan 4 ay. Sonra kaldım bu kez aslında çokta umudum yoktu yaşımda biraz ileri ama oldu 6 haftalık hamileyim üstelik kan değerlerim çok yüksek ikiz ihtimali varmış kısmet nasıl olacak sağlıcakla olsunda

Back