Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Biz adetimin bitiminden itibaren gün aşırı denedik; sadece son bir hafta yapmadık. Aslında o hafta da deneyecektik ama misafir geldi:)) bugün adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı.. ilk ay kaldım yani. Sanırım gün aşırı deneme en iyisi.

tam 4 yıla 1 ay kala hamile kaldım: ) çok şükür Rabbime şimdide düşük tehlikem var ameliyat olduğum için korkuyorum hep yatıyorum rabbim yardımcımız olsun ( o arada o 4 yılda ne cektigimi bir ben bir Allah bilir)
Canim rabbim sizleri korusun saglicakla bebegini kucagina al insallah bizlere de dua et aylardir bekliyorum

Ben de ilkinde 5. ayda hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durduğu için. Sonra 3 ay korunduk. Şimdi 4. ayım hala beklemedeyim. 8 ağustos adet tarihim. İnşallah ben de iyi haberler alırım.

Tek ilişkide hamile kaldım. Bir cesaret korunmasız bir ilişki yaşadık tutarsa tutar diye sonra korunduk,hamile kaldığım günü bile biliyorum tam olarak.Sonra Kızım geldi sanırım tam yumurtlama gününde olmuş iliski

2. Ay kaldım :)) ilk ay yumurtlama günü gün aşırı her şeye dikkat ettik olmadı.. İkinci ay tatile aile yanına gelecektik.. sallamasyon bir şekilde yumurtlama gününe dikkat etmeden korunmasız ilişki oldu. Adetim gecikince hamile olduğumu gördüm.

Tamamen Allah'ın takdiri.. Biz ilk gebeliğimde marttan ağustosa kadar hep çocuk için uğraştık kısmet adetime tam 2 gun kala hamile kalmisim. Cunku 15 temmuz sat idi 12-13 agustos gebelik oldugu gun. Cok eminim cunku o tarihler arasi esimle farkli sehirlerdeydik kizim oldu. Asil mucize adetime iki gun kala hamile kalmis olmakti. Simdi ise korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim bu seferde bu kadar cabuk olmasina sasirdik cinsiyet erkek.
Oncelikle naparsak yapalim Rabbim ol derse oluyo.Hamile kalmak nasipse oluyo. Kiz derse kiz oluyo erkek derse erkek oluyo. Bilimsel olarak bir suru yazi var yumurtlama gunu tek iliski erkek deniyo benim bu sekilde kizi olan arkadasim cok var ya da sık ilişki kız derler ama Allah nasip etmeyince sık iliski ile gebe bile kalamayan bir sürü insan var. Her şey nasip kismet. Oncelikle Allah'tan hayirlisini isteyerek bol dua etmek.

Back