Kısaca çoğunluk için hiçbir sorun yokken bile hamile kalma süresi ortalama 8 ay.Bu bilgi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama fertilty friend in son 200 ateş tablosuna göre genel ortlama şöyle:
Average Age (ortalama yaş): 30.8 Average Months TTC: 8 (hamile kalınmaya çalışılan ortalama süre)
Ben hic hesap yapmadim ama kiz olmasini istiyordum cin takvimine gore ve diger metoda gore benm kiz olmasi gerekiyor ama bebegm erkek o uygulamalar pek ise yaramiyor bence ama sizde ise yarayackmi merk ettim cinsiyetini ogrendiginzde yazarmisinz bu arada evlendikten 9 ay sonra bebek istedik 5.ayda hamile kaldm bide o kadar ay ugras dene kurban bayramnda tek iliskiyle oldu oda hic aklmzda yoktu hic onemsemedik26 eylül 2016 da evlendim. tabi sağlıklı vatana millete ve bize hayırlı bir evlat olsun amma erkek olsun :) gönlümden böyle geçiyor ne biliyim rabbim gönlüme göre versin inşallah: şimcik asıl meseleye gelirsek . Bilimsel dayanağı olmayan yöntem ÇİN TAKVİMİ yöntemi kadının hamile kalacağı ay ve yaşına göre cinsiyet tahmini yapılan bir çizelge hesplamaları yaptım ve 2017 mart ve nisan.erkek bebek için uygun arka arkaya 2 ay . Mart ayı geldiginde birde Shettlesmetodu kolay ve sadece yumurtlama gününü hesaplayarak uygulanabilen bir yöntem uyguladım. Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar. Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtmali artar. Bu yüden 6 mart 2017 son reglim. yumurtlama 20'sinde gününde bebegimiz tuttu ve suan 6 hafta+6günlük hamileyim. ben elimden geleni yaptım takdir ALLAHIN.
Geçmiş olsun arkadaşım benim de tsh yüksek 4.8 di en son Dr ilacımı arttırdı sen nasıl kaldın Dr birşey önerdi mi benim 3 ay oldu olmuyor bir oğlum var onda sorun olmamıştıBizim 5. Ayımızda oldu çok şükür. Hipertiroidim vardı onun için ilaç kullanıyordum. Tabiki en başta nasip ama onun da tetiklediğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım benim de tsh yüksek 4.8 di en son Dr ilacımı arttırdı sen nasıl kaldın Dr birşey önerdi mi benim 3 ay oldu olmuyor bir oğlum var onda sorun olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?