Arzucum dikkatimi çekti yazın.. Ih testi hiç kullanmadım kafama göre yumurtlamamı bulmaya çalısıyorum vajinal akıntı yolu genelde gözlemlediğim.. ıh testlerinin kullanımını hakkında da bi fikrim yok bir çok arkadaş buradan takip ettiğim kadarıyla başarılı da olamıyorlar bu konuda.. aslında bir denesem mi diyorum
Canım özelden de yazmıştım nasıl sevindim anlatamam Allah ım yardımcın olsun sağ sağlım al kucağına yavrunu sağlıkla huzurla kavusun birbirinize..
Bende ovulasyon yani LH testleri kullandım, iki hamileliğimde de o testlerdeki günlere dikkat ederek hamile kaldım.
Testlere adetten sonra başlıyorsun. Hergün çift çizgi çıkıyor genelde. C çizgisi koyu T çizgisi açık çıkıyor. T çizgisininde en koyu çıktığı gün 24 saat içinde yumurtlama olayı gerçekleşiyor. Yumurtlamadan sonra T çizgisi tekrar silik çıkmaya başlıyor. O günleri değerlendirdim. Çok şükür Hamileyim.
Evet canım gördüm. O ara bi kaç kişi daha mesaj yazmıştı. Mesajları cevaplardan 5 dk bekleme kuralına takıldım cevap yazamadım sana.
Çok Teşekkür ederim. Allah Razı Olsun.
Düşünmen yeter :) Cidden çok mutlu oldum sanki kendime olmuş gibi... sıra bende ama :) kalınca yazıcam sana :)
Bende ovulasyon yani LH testleri kullandım, iki hamileliğimde de o testlerdeki günlere dikkat ederek hamile kaldım.
Testlere adetten sonra başlıyorsun. Hergün çift çizgi çıkıyor genelde. C çizgisi koyu T çizgisi açık çıkıyor. T çizgisininde en koyu çıktığı gün 24 saat içinde yumurtlama olayı gerçekleşiyor. Yumurtlamadan sonra T çizgisi tekrar silik çıkmaya başlıyor. O günleri değerlendirdim. Çok şükür Hamileyim.
Canım ben de LH testlerini denemek istiyorum. Nereden aldığını ve markasını söyler misin?
Benim hala kırmızılarım gelmedi ve gelmeye de niyeti yok.İdrar testi yaptım dün yine negatif çıktıBir umut geç döllenme olabilir mi diyorum ? Benim yumurtlama akıntısı adetin 20.gününden sonra gelmeye başlamıştı bu ay. Hayırlısı diyelim.
Canım eczanelerde testler çok pahalı ben bir arkadaşın tavsiyesiyle internetten sipariş verdim. Gebelik testini 0,40 Kuruşa Ovulasyon testinin 2 tanesini de 1,20 Kuruşa aldım. Labquick diye bir marka. Site reklamı yasak o yüzden sitenin adresini özel mesaj olarak yazıyorum sana. İstersen ordan sipariş verebilirsin.
merhaba arkadaşlar ben kasım ayında bebek düşünmeye başladım kafama da çok takıyordum çünkü bu aralar çevremde çokk fazla hamile var. nisan da hamile olduğumu öğrendim .ama ben kafama çok taktığım için işimi şansa bırakmadım ve ovulasyon testi kullandım.o testi kulandığım ay hamile kaldım. herhangi bir sorunu olmayana kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hayirli olsun kardesim bebegin. bizlerede cok dua et. ovulasyon tesitini eczaneden aliyorsun demi. kullanimi nasil oluyo. seninki masallah tutmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?