Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Çpl duyguşandıö Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

masa Allh neguzel bir duygu. bende 5 yillik evliyim ama henuz hamile kalamadim doktorum artik tup bebek yapalim diyor biz esimle daha karar veremedik. adetim 5 gun gecikti test yaptik negatif cikti herzamanki gibi.

masa Allh neguzel bir duygu. bende 5 yillik evliyim ama henuz hamile kalamadim doktorum artik tup bebek yapalim diyor biz esimle daha karar veremedik. adetim 5 gun gecikti test yaptik negatif cikti herzamanki gibi.
Sizdeki sorun nedir acaba?

canim benim purolaktin hormonum yuksekti tedave oldum simdi yumurtaliklarimda kist var onin tedavesi yokmus doktorun dedigine gore. kistlerde yumurtlamami engelliyormus. oyle olunca yapicak bir seyimiz kalmadi. bu aralar doktor deyistitsem diye dusunyorum.

Anladim canim. Kistten kiste degisiyo sanirim.bicok kisi hamile kalabiliyo kistle.Allah tez zamnda nasip etsin insallah

selam kızlar.. ilk gebeliğimde 11 ay uğraşın sonunda hamile kaldım.. şu an oğlum 4,5 yaşında.. şu an ikinciye hamileyim bu bize sürpriz oldu.. nasılsa ilk zor oldu ikincide hemen olmaz diye dşündük ama tek seferde oldu başlarda üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

CAnim o 11ay icinde herhangi bisey denedin mi kur yada ilac falan

Tam 13. Denemede tuttu Rabbime hamdolsun. Laparoskopi olduktan sonra 3 Denemede. Saniyorum Laparoskopininde faydasi oldu. Suan 4 Hafta 6 günlügün Allahim kucagima almayi nasip etsin insaAllah

Bebek yapmaya karar verdikten 2.5 ay sonra ilk çocuğuma istemeye başladıktan 4 ay sonra ikinciye istemeden hemen de üçüncüye kaldım yüce rabbim hayırlısıyla versin o yerini ve zamanı biliyor kendinizi sıkıntıya sokmayın kızlar

Sadece bir kez korunmadık, o da doktor çikolata kisti olduğu için bebek yapmayı ertelersem ileri ki dönemler de doğal yollarla hamile kalamayıp tüp bebek tedavisine başvurabileceğimi söyledi. İlk aydan da kiste rağmen hamile kalmışım. Tabii şaşırdık, hani biz olmama ihtimali var, olması da kolay değil, uğraştırır diye korunmayı bırakmıştık.

Üzülme canım hayırlısı inşallah olur benim görümcemin üç sene sonra oldu demekki zamanı değil yüce rabbim zamanını bilir inşallah en kısa zamanda kavuştursun allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin

9 aydır istiyorum bu ayda olmadı rabbim biliyordur en hayırlı vakti ama biz kul olarak teleştayız işte inş.en kısa zamanda olur..

sende mi 9 aydr istiosnn. evt inşh rabbimden hayırlısını istiyorz.. senelerce isteyenler var.. daha olur inş . ben bu ay soğan kürüne başladm çok yararlymş bide bende enfeksiyon var sanrm ondn olmuyor... allah en kısa zamanda nasip etsn sana, bana ve tüm isteyenlre......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…