Çpl duyguşandıö Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar.4yıllık evliyim.ilk bir sene korunduk.sonra bebek düşünmeye başladıgımızda birtürlü olmadı.öğrendikki çikolata kistim varmış.bu kist durdugu sürede gebe kalamadım.gectigimiz yaz kistim patladı ve hersey normale döndü fakat yine kalamayınca bu ay adetten sonra rahim filmi cektirecektim.bi ümit adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Herşeyin bir zamanı var.sadece sabır...
masha Allah rabbim salih evlatlardan kilsin sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinÇpl duyguşandıö Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
masa Allh neguzel bir duygu. bende 5 yillik evliyim ama henuz hamile kalamadim doktorum artik tup bebek yapalim diyor biz esimle daha karar veremedik. adetim 5 gun gecikti test yaptik negatif cikti herzamanki gibi.Ben 6.5 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim,sanırım hayatımın en mutlu günüydü,2.çizginin çıktığı anı ömrümün sonuna kadar unutamayacağım.
Şimdi kara kızım,melek yavrum 3 aylık oldu bile,Rabb'im isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Sizdeki sorun nedir acaba?masa Allh neguzel bir duygu. bende 5 yillik evliyim ama henuz hamile kalamadim doktorum artik tup bebek yapalim diyor biz esimle daha karar veremedik. adetim 5 gun gecikti test yaptik negatif cikti herzamanki gibi.
Anladim canim. Kistten kiste degisiyo sanirim.bicok kisi hamile kalabiliyo kistle.Allah tez zamnda nasip etsin insallahcanim benim purolaktin hormonum yuksekti tedave oldum simdi yumurtaliklarimda kist var onin tedavesi yokmus doktorun dedigine gore. kistlerde yumurtlamami engelliyormus. oyle olunca yapicak bir seyimiz kalmadi. bu aralar doktor deyistitsem diye dusunyorum.
CAnim o 11ay icinde herhangi bisey denedin mi kur yada ilac falanselam kızlar.. ilk gebeliğimde 11 ay uğraşın sonunda hamile kaldım.. şu an oğlum 4,5 yaşında.. şu an ikinciye hamileyim bu bize sürpriz oldu.. nasılsa ilk zor oldu ikincide hemen olmaz diye dşündük ama tek seferde oldubaşlarda üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
hayır denemedim canım.. o ay da hamilek kalmasaydım dr a gidecektik.. ama o ay grip yüzünden eşimde bende antibiyotik kullanmıştık..eşim ona bağlıyor ama bilemiyorum yinede..CAnim o 11ay icinde herhangi bisey denedin mi kur yada ilac falan
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?