Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Merhabalar. Evet ovulasyon testi kullandım ve o ay hamile kaldım darısı tüm isteyenlere:nazar:
Amin insallah. Bende 4 aydir deniyorum.siz ovulasyon testinde cift cizgiyi gorunce nasil degerlendirdiniz? Ben cift cizgiyi gordugum gun deneme yapmadim ertesi gun yaptim gec mi kaldim bilmiyorum

Amin insallah. Bende 4 aydir deniyorum.siz ovulasyon testinde cift cizgiyi gorunce nasil degerlendirdiniz? Ben cift cizgiyi gordugum gun deneme yapmadim ertesi gun yaptim gec mi kaldim bilmiyorum
Çift çizgi iki gün net çıktı bende çift yumurtlamışım zaten iki günü de değerlendirdim silikleştiği günü boş geçtim. Sevgiler..

8 aylık evliyim eşim korunuyordu. Normalde adetime 1-2 gün kala ağrım oluyor ya adet gelecek sinyal veriyor :) İşte o günler korunmuyorduk sadece :) Olmaz diye :) Hamile kalmıyordum o yüzden hep adete 1-2 gün kala eşim korunmazdı.... Bi gün adetimin bittiği gün korunmadı olmaz diye düşündü sanırım bi de eşim geri çekme yöntemiyle krunuyordu :) işte adetimin bittiği gün olmaz diye düşünmüş birden içime boşaldı :) Bende adet yeni bitti yumurtalar ölmüştür diye düşündüm :) Veeee hamile olduğumu öğrendim ;) Yani evliliğin 6. ayın da hamile kaldım

Ilk gebeligimde evlendikten sonra hemen hamile kaldim..ikinci uc dort surdu hamile kalmam ve dusuk oldu...subat ayinda istedik ve hamileyim 12+1

8 aylık evliyim eşim korunuyordu. Normalde adetime 1-2 gün kala ağrım oluyor ya adet gelecek sinyal veriyor :) İşte o günler korunmuyorduk sadece :) Olmaz diye :) Hamile kalmıyordum o yüzden hep adete 1-2 gün kala eşim korunmazdı.... Bi gün adetimin bittiği gün korunmadı olmaz diye düşündü sanırım bi de eşim geri çekme yöntemiyle krunuyordu :) işte adetimin bittiği gün olmaz diye düşünmüş birden içime boşaldı :) Bende adet yeni bitti yumurtalar ölmüştür diye düşündüm :) Veeee hamile olduğumu öğrendim :KK66: Yani evliliğin 6. ayın da hamile kaldım
adet bitince yumurtalar ölmez :)her adet başlangıcında yeni bir yumurta seçilir ve olgunlaşmaya başlar.yumurtlama döneminde de olgunlaşan yumurta tüplere salınır.etrafında sperm bulursa döllenir..

korunmadan 6.ayımda hamile kalmıştım,kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan 8 ay sonra tekrar hamile kalabildim.

Kızlar bugun adetimin 12.günü.dünden beri ovulasyon testi yapıyorum negatif silik çizgi bile yok.normalde 14-15 gibi yumurtlamam oluyor daha önce takip ettirmiştim.
Yumurtlamaya 2-3gün kalsa silik çizgi göstermesi gerekmez mi?testler mi bozuk sizce
Döngüm 29 gün,sıvıya dikkat ediyorum.

Kızlar bugun adetimin 12.günü.dünden beri ovulasyon testi yapıyorum negatif silik çizgi bile yok.normalde 14-15 gibi yumurtlamam oluyor daha önce takip ettirmiştim.
Yumurtlamaya 2-3gün kalsa silik çizgi göstermesi gerekmez mi?testler mi bozuk sizce
Döngüm 29 gün,sıvıya dikkat ediyorum.
Bence bozuk olabilir yarin ilk idrarla dene yine silikse bozuktur.her kadin yilda bi ay yumurtlamayabiliyormus.belki ona denk gelmus de olabilir

Merhabalar.4yıllık evliyim.ilk bir sene korunduk.sonra bebek düşünmeye başladıgımızda birtürlü olmadı.öğrendikki çikolata kistim varmış.bu kist durdugu sürede gebe kalamadım.gectigimiz yaz kistim patladı ve hersey normale döndü fakat yine kalamayınca bu ay adetten sonra rahim filmi cektirecektim.bi ümit adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Herşeyin bir zamanı var.sadece sabır...

Bence bozuk olabilir yarin ilk idrarla dene yine silikse bozuktur.her kadin yilda bi ay yumurtlamayabiliyormus.belki ona denk gelmus de olabilir
Tesekkur ederim cevap için
Bu arada mesajı yanlışlıkla buraya yazmışım yeni farkettim :-)

yumurtlama testleri ilk idrar ile yapılmaz ki?
Evet yapilmaz yaziyo ama lh cok koyu cikip yaniltabilir diye.ama arkadasin ovulasyon testinde hic cizgi cikmiyormus bu da normal degil.bozuk mu diye sormus bende sabah ilk idrarla denemesini soyledim cunku oyle kesin cift cizgi çıkması gerek

İlk gebeliğim evlendiğim hafta oldu. 1 senedir çalışmalar var ama yok. Nasip biraz hele de benim gibi yumurtlaması düzensiz kişiler için. Allah'ım ol derse oluyor.

Ben 6.5 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim,sanırım hayatımın en mutlu günüydü,2.çizginin çıktığı anı ömrümün sonuna kadar unutamayacağım.

Şimdi kara kızım,melek yavrum 3 aylık oldu bile,Rabb'im isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

İlk gebeliğimden önce doğum kontrol hapı kullanıyordum karar verdikten sonra hapı bıraktım ve 5 ay sonra hamile kaldım. Doğum kontrol hapınıda birdaha hiç kullanmadım. Bu gebeliğimde ise karardan sonra 2 ay geçti ve hamile kaldım.

Merhaba ben de 8 aylık evliyim korunuyorduk geçen ay korunmayı bırakıp akisina bırakalım nasilsa anında olmuyor dedik . Hamile kaldım :) bebeğim kısmeti ile geldi hep böyle kısmeti olur inşallah

Back