Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :KK9:

Teşekkürler:KK16:
Iyi geceler kizlar ben buraya ilk konu acmistim subat 2014 te ki ocakta baslamistik bebis calismasina daha yeni 35 haftalik hamileyim geri cekilmeyle korunduk olmadi ama sonunda oldu cok sukur Allah ol desin olur stres yapmak geciktirmekten baska ise yaramiyormus o nu anladim

Arkadaslar oncelikle rabbim insallah hepimize nasip eder evlat sahibi olmayi bende 9 ydir evliyim v cok istiyorum ama henuz olmadi

Biz korunmayı kasımda bıraktık.
Mayısta hamile kaldım.
Yani 6 ay sonra.
Herşeyimiz normaldi ama 6 ay nasip olmadı.
Allah en güzel vakti ayarliyor.
Bunu bilir bunu söylerim.
İsteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Insallah ama yinede aklindan cikaramiyor insan bi unutabilsem kardesim bnden sonra evlendi o hamile ama bn hala kalamadim tabikide rabbim en dogrusunu bilir ama herkes o senden daha hizli cikti deyince dhaa da cok takmaya basladim bana dua edin adetime 3 gun var insallh hamileyimdir

Korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım üstelik 39 buçuk yaşındayım...

Biz yedi ay sonra istemiştik cocuk ilk denememizde hamile kaldım:)

1 yıllık evlıyım bastan berı hıc korunmadık esımde bende cok ıstıyoruz dıye ama hala olmadı. artık umudumda kalmadı asırı taktım kayınvalıdem sayesınde, bı suru ot cop ıctım o kadar dua ettım hala yok Allah büyük o bilir diyorum genede verdiğine de vermediğinede vardır bir bildiği. Allah kimseyi aratmasın kucanı boş bıramasın inşallah

Merhaba kızlar bende 7 aylık evliyim korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum xve bu durum beni çok uzuyor

7. Ayimda hamile kaldim. Her ay yumurtlama gunlerini ayarlamama ragmen 7 ay sonra klomen kullandigim ay hamile kaldim.. Kafama cok taktim ama şimdi anlıyorum ki hayırlı zaman buymus

Bende 1 yil sonraa hamile kaldim ilklerde yumurtlamaya cok dikkat etmedik ama tutsa tutardi herkes ovulasyon mu biliyor sanki.. klomen kullandigim ay ilk kez hamile kaldim henuz cok yeniyim rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin

2013de evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ancak ondan önce denememiştik Bebek için ama ondada dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alınmak zorunda kaldı.. Tedaviler bi 2inci ameliyat aşılama derken tüp bebek tedavisine karar kılındı önümüzdeki ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcaktık ama Rabbim bizi mübarek Ramazan ayında öyle Mutlu etti ki :) kendi kendime hamile kalmışım :) herşeyi veren Allah tabiki şüphesiz ama kafadan silmek şart !

Selam biz 8 yok sonra ikinci bebek kararını aldik 8. Ayda hamile kaldım ama oda tam bi sorun oldu çünkü benim adet hesaplama göre 6 haftalık gene olmalıyım ama daha kucuk görünüyor mus bide dis gebelik cikti basimizA napcami bilmiyorum kere var onlara dis gebelik olduğuna emin degil ama ben eminim ic gebelik degerlerimin yukselmedigine söylüyorlar ama 3 gune bu test yapıyorlar her seferinde de yukselmiyo yani karma karisigim

Bn de artık psikolojimi bozacam bu gidişle o yüzden hgs çektirmeye karar verdim önümüzdeki ayin 19 da bakalım inşallah bi sorun çıkmaz ya bn de anne olmak istiyorum etrafimdaki herkesin hamile oldugunu öğrenmek çok zor hem ablam hem kız kardeşim hamile onların sevincine ortak olamıyorum hamile olan insanlarla konuşmak bile çok zor onların konusu bebek hep buda bnm için zor bi durim

Back