Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

sende mi 9 aydr istiosnn. evt inşh rabbimden hayırlısını istiyorz.. senelerce isteyenler var.. daha olur inş . ben bu ay soğan kürüne başladm çok yararlymş bide bende enfeksiyon var sanrm ondn olmuyor... allah en kısa zamanda nasip etsn sana, bana ve tüm isteyenlre......
amin sogan kurünü bende düşünüyorum ama ramazan geliyo .ve incir kürüde varmış oda cok iyiymiş .evet 9 aylık evlıyim başından beri istiyorum hayırlısı bakalım:)

Birşey değil canım hem benim bir komsum var on sekiz sene sonra oldu o kadar sene denedikleri yöntem kalmadı kaç sefer tüp bebek denediler hep düştü sonra kendiliğinden on sekiz sene sonra oldu hemde arka arkaya iki kızı oldu inşallah sizlerin de olur

amin sogan kurünü bende düşünüyorum ama ramazan geliyo .ve incir kürüde varmış oda cok iyiymiş .evet 9 aylık evlıyim başından beri istiyorum hayırlısı bakalım:)

evt incir havuç kürleride yi deniliyor . benm soğan kürü ramazana kadr bitck inş hayrlı sonçlar alırz bunla olcak diye biişey yok yani vesile olabilir :) rabbim ne zmn takdir ederse..

Ben 4 gün önce Ella ertesi gün hapı kullandım. Adetime 4 gün falan vardı. Bugün ara ara kan geliyor. Bu normal mi sizce? Kimse cevap vermiyor ...

Bizde 1 sene denedik olması için Dr a gittim problem yok dedi eşim gitcekti ki tam hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki 7 haftalık Ken kalbi durdu 1 ay önce kürtaj oldum ama korunmuyoruz bi an önce olsun istiyoruz inşallah olur bakalım Rabbim her isteyene versin

Kızlar ben çok kötüyüm hicbirinizi tanımıyorum ama yazmak geldi içimden.Bebek bebek derken bir buçuk yıldır şimdi ayrılma noktasindayiz.Sebep bebek değil ama ben bugün hiç iyi değilim.Bazen dedim bizim sonumuz yok diyemi vermiyor Rabbim bazen dedim sacmalama neye inanacagimi şaşırdım.Olmadığına sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.Kaç zamandır hastalanıp serophene kullanmayı beklerken hastalandım ama bizim işler karıştı.Ruh halim berbat.Kapalı biriyim ama gidip saclarimi kestiricem.Sabah beri ağlamaktan içim çıktı :KK43::KK43::KK43:

Canım şu hayatta hiç birşeye üzülmeye değmez eşinle aramdaki sorun ne bilmiyorum ama inşallah düzelir bebek konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah yüce rabbim güzel bir evlat verirde esinle arandaki sorunlar da düzelir kapalısin diye saç kestiremeyecek değilsin git canın ne istiyorsa yap kafanı dağıt yeter ki kendini üzme hayat üzülmeye değmez canım ya

Kızlar ben çok kötüyüm hicbirinizi tanımıyorum ama yazmak geldi içimden.Bebek bebek derken bir buçuk yıldır şimdi ayrılma noktasindayiz.Sebep bebek değil ama ben bugün hiç iyi değilim.Bazen dedim bizim sonumuz yok diyemi vermiyor Rabbim bazen dedim sacmalama neye inanacagimi şaşırdım.Olmadığına sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.Kaç zamandır hastalanıp serophene kullanmayı beklerken hastalandım ama bizim işler karıştı.Ruh halim berbat.Kapalı biriyim ama gidip saclarimi kestiricem.Sabah beri ağlamaktan içim çıktı :KK43::KK43::KK43:
Rabbim yardımcın olsun nedir sorununuz bilmiyorum tabi ama üzülme herşey olacağına varır herşeyden önce Rabbim den hayırlısını dile öyle dua et Allahım seni hayırlara çıkarsın inşallah

2 senede kaldım tabi bu 2 senede 6 tane kimyasal gebelik oldu 7. Gebeliğimde evladıma kavuştum

1. Evladıma 4. Ayda şimdi doğacak olana 9. Ayda hamıle kaldım .bu gebelıgımın gec olmasının sebebi rahîmde polip olmasıymıs alınınca hemen hamıle kaldım allaha isteyen herkese nasıp etsın

Rabbim yardımcın olsun nedir sorununuz bilmiyorum tabi ama üzülme herşey olacağına varır herşeyden önce Rabbim den hayırlısını dile öyle dua et Allahım seni hayırlara çıkarsın inşallah
Tesekkeur ederim kuzum aminnn insallah cok zor yaa rabbimin sinavi duzelir insallah dicem ama bilmiyorum :(

Ilk cocuguma 5-6 ay.ikinci cocuguma 3ay gibi bir sure de hamile kaldim.3.cocuguma nasil hamile kaldim onu bile anlamadim.artik 2 cocuk yeter bize diyorduk.sikintili bir durum oldugunu da hatirlamiyorum.Allah nasip etmis megerm

İlk hamileligim 4. Ayda, ikinci ilk ayda, üçüncüyü planlamak nasip olması 1 sene surdu acelede etmedim, 4. İlk ayda.
(İkinci ve üçüncüyü 5.ayimda kaybettim-pihtilasma)

Son düzenleme:
Back