sağol canımHer ay farkli günlerde yumurtlama olabiliyor canim. Çörekotu bal tarcin kürü nu tavsiye ederim çok faydasi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımHer ay farkli günlerde yumurtlama olabiliyor canim. Çörekotu bal tarcin kürü nu tavsiye ederim çok faydasi oluyor
Canım soğan kurune ne kadar devam ettin ben bir kere yaptım oda 10 gün felan bıraktım sen?2 sene sonra hamile kaldım. Allahim ol dedii soğan kürü vesile oldu iki senenn sonunda :))
Allahın mucizesiydi biz ilk denememizde ilk ay hamile kaldım ben ama 7. Haftada kaybettik. kürtajdan sonra 1 ay bekleyip denemeye başladık, 3 ay sonra hamile kaldım allaha şükür, darısı tüm şuanda bekleyenlerin başına. O bekleme sürecini iyi bilirim, hamile miyim acaba derken reglinin başlaması..allahım kimseye vermeyip de aratmasın..amin..
Allahım sizleri de tez zamanda muradınıza kavuştursun inş. Hepimizin de vakti saati gelince hayırlı sağlık li evlatları olur inşallah.Amin arkadasim.bizede dua et hemen olsun ins
Allahım sizleri de tez zamanda muradınıza kavuştursun inş. Hepimizin de vakti saati gelince hayırlı sağlık li evlatları olur inşallah.
Canım soğan kurune ne kadar devam ettin ben bir kere yaptım oda 10 gün felan bıraktım sen?
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler![]()
Canım degerin normal 1,2ile 29,93 arasinda olmasi gerekiyorKızlar bana yardım eder misiniz prolaktin degerim 8.27 çok mu düşük yoksa iyi bir değer mi çalışıyorum doktora gidemedim gidemicwmde sanırım yardımcı olurmusunuz bana geçen gittim yumurtalara baktı çok sayıda yumurta var ama küçük desi iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi ama izin alamiyorum
Tesekkurler canım sağol cevabın için herkesin duası kabul olur insallahCanım degerin normal 1,2ile 29,93 arasinda olmasi gerekiyor