Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başımaa allahımm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. beş aydır deniyoruz ama sonuç yok maalesef bizim de.19 ocakta bu gönderiyi paylaşmışım ve şimdi hamileyim:))) 1 yıldan beri bu haberi bekliyorduk eşimle tam tedaviye karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah tüm isteyenlere nasip etsin.... Bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ....
Yaklaşık 1 ay zamanın kalmış.Sağ salim kucağına almanı dilerim canım5.ayımda gebe kaldım
Amin inş.Allahum isteyen herkeze nasip etsinYaklaşık 1 ay zamanın kalmış.Sağ salim kucağına almanı dilerim canım
Rabbim sağ salim bebişinize kavuştursun inşallah darısı başımıza :)evlendikten 2.5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım. rahmim ters olduğunu öğrendim. şuan 15 haftalık hamileyim. hamile kalamiyorum diye kafanıza takmayın. Herşey Allah'ın iradesi ile oluyor.
hiç moralini bozma ve stres yapma canım herşeyin bir vakti zamanı vardır Allahtan hep hayırlısını iste inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini de alırızdarısı başımaa allahımm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. beş aydır deniyoruz ama sonuç yok maalesef bizim de.
Amiin inşallah. Adetime bir hafta var kahverengili akıntılar başladı acaba yerleşme knaması mı diye ümitleniyorum. Sonra boşa ümitlenmiyim diye kendimi telkin ediyorum.hiç moralini bozma ve stres yapma canım herşeyin bir vakti zamanı vardır Allahtan hep hayırlısını iste inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini de alırız![]()
Amiin inşallah. Adetime bir hafta var kahverengili akıntılar başladı acaba yerleşme knaması mı diye ümitleniyorum. Sonra boşa ümitlenmiyim diye kendimi telkin ediyorum.
Siz de böyle belirtiler var mıydı acaba?
Bebek çalışmasına başladıktan 3 ay sonra.
Gün aşırı ilişki şeklinde olduğu ay kaldım. Aksine adetim daha erken geliyordu.merhaba , ilk iki denemede adet gecikmesi vs. oldu mu ? ilişki gün aşırı mı oldu ? yoksa sadece yumurtlama günleri mi denediniz ?
Gün aşırı ilişki şeklinde olduğu ay kaldım. Aksine adetim daha erken geliyordu.
Hah bende aynı böyle demiştim. Yoksa doktora gideyim diye. Gittim ama mutlu haber için. Umarım senin de bebeğin gelmiştir karnınalacrimosa dedi: ↑
merhaba , ilk iki denemede adet gecikmesi vs. oldu mu ? ilişki gün aşırı mı oldu ? yoksa sadece yumurtlama günleri mi denediniz ?
.
ayyy şimdi sevindim bi an kendi adıma .benzer şeyler olmaya başladı benm de 3. denemem bu ay son adetim 25. gün geldi noluyor düzenim mi bozuldu acaba diye endişelenmeye başlamıştım , bu ay da deniyim bakalım tutacak mı tutmazsa dr. görüneyim.
teşekkur ederim cnm
Ben de iki ay denedim olmadi siz hamile kalabildiniz miKızlar beni korkutuyorsunuz ben 2 aydir deniyorum geç mi karar verdim yoksa diyorum 28 yasindayim
Canim ya paylasimlarini okudum baba umut oldu. Ben de bir yildir bebek bekliyorum. 2kez hamile kaldim aslinda ama olmadi. Bu ay ben de catlatma iğnesi falan vurdurcam inşallah gerek kalmadan bana da verir Rabbim. Sen de inşallah saglilla alirsin bebisini kucağına.
Siz nasıl hamile kaldiniz acaba? Tebrikler bu aradaCanim ya paylasimlarini okudum baba umut oldu. Ben de bir yildir bebek bekliyorum. 2kez hamile kaldim aslinda ama olmadi. Bu ay ben de catlatma iğnesi falan vurdurcam inşallah gerek kalmadan bana da verir Rabbim. Sen de inşallah saglilla alirsin bebisini kucağına.