- 23 Mart 2015
- 121
- 179
- 103
- 37
merhaba bende 4 yıllık evliyim evlendiğimizde yaklaşık 6 ay korunduk daha doğrusu eşim korundu.sonrasında bebek istedik 1 yıl geçip olmayınca tahlil, test ne gerekiyosa yaptırdık.eşimde sperm azlığı çıktı proxeed plus kullandı sonra ben rahim filmi falan çektirdim..tüplerim açık çıktı eşimin de sperm değerleri yükseldi ama yine bebeğimiz olmadı.
doktorum aşılama yapıcaz dedi bizde eşimin kışın kullandığı senelik izninde yaptırırız diye erteledik.bunlar olurken haziran ayı falandı..yaz ortası memlekete tatile gittik ordan döüşte arkadaş grubumuzla ayvalığa tatile gittik
2015 yazını doya doya yaşadık yani.sonra ağustosun 3ü gibi evimizdeydik.be o ay geciktim, ancak adetlerim çok düzenli olmadığı için üstünde durmadım.gecikmeyle birlikte halsizlik ve koku hassasiyeti başgösterdi ama hamileliği hiç kondurmadığım için hava değişiminden hasta oldum sandım.ağustos ortaları bi arkadaşımın zoruyla test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
tabi hiç beklediğim bişey olmadığı için aileme ve eşime hemen bişey demedim ertesi gün dr gittim keseyi gördüm ve kalp atışını duydum..rabbim o an hissettiğim o duyguyu, isteyen herkese nasip etsin inşallah..sonra anneme söyledim eşime söyledim..verdikleri tepkileri kameraya çektim herkes o kadar sevindi ki..
yani evlendikten yaklaşık 3 sene sonra kendi kendine hamile kaldım.mucize gibiydi resmen.şimdi 27 haftalık oldum bile koca bir göbüşüm, ve içerde küçük erkeğim var![KK22 :KK22: :KK22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
umudunuzu yitirmeyin herşeyin bir zamanı olduğuna inandırdı bu süreç bizi..aşılama tarihi beklerken hamile kalmışım. 3 yıl beklediğim aşkı içimde taşıyorum, tadını çıkarıyorum..
rabbim kimseye aratmasın,isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip kısmet etsin inşallah![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
doktorum aşılama yapıcaz dedi bizde eşimin kışın kullandığı senelik izninde yaptırırız diye erteledik.bunlar olurken haziran ayı falandı..yaz ortası memlekete tatile gittik ordan döüşte arkadaş grubumuzla ayvalığa tatile gittik
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK22 :KK22: :KK22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
umudunuzu yitirmeyin herşeyin bir zamanı olduğuna inandırdı bu süreç bizi..aşılama tarihi beklerken hamile kalmışım. 3 yıl beklediğim aşkı içimde taşıyorum, tadını çıkarıyorum..
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)