Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

merhaba bende 4 yıllık evliyim evlendiğimizde yaklaşık 6 ay korunduk daha doğrusu eşim korundu.sonrasında bebek istedik 1 yıl geçip olmayınca tahlil, test ne gerekiyosa yaptırdık.eşimde sperm azlığı çıktı proxeed plus kullandı sonra ben rahim filmi falan çektirdim..tüplerim açık çıktı eşimin de sperm değerleri yükseldi ama yine bebeğimiz olmadı.
doktorum aşılama yapıcaz dedi bizde eşimin kışın kullandığı senelik izninde yaptırırız diye erteledik.bunlar olurken haziran ayı falandı..yaz ortası memlekete tatile gittik ordan döüşte arkadaş grubumuzla ayvalığa tatile gittik :KK76: 2015 yazını doya doya yaşadık yani.sonra ağustosun 3ü gibi evimizdeydik.be o ay geciktim, ancak adetlerim çok düzenli olmadığı için üstünde durmadım.gecikmeyle birlikte halsizlik ve koku hassasiyeti başgösterdi ama hamileliği hiç kondurmadığım için hava değişiminden hasta oldum sandım.ağustos ortaları bi arkadaşımın zoruyla test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:KK57: tabi hiç beklediğim bişey olmadığı için aileme ve eşime hemen bişey demedim ertesi gün dr gittim keseyi gördüm ve kalp atışını duydum..rabbim o an hissettiğim o duyguyu, isteyen herkese nasip etsin inşallah..sonra anneme söyledim eşime söyledim..verdikleri tepkileri kameraya çektim herkes o kadar sevindi ki..:KK68: yani evlendikten yaklaşık 3 sene sonra kendi kendine hamile kaldım.mucize gibiydi resmen.şimdi 27 haftalık oldum bile koca bir göbüşüm, ve içerde küçük erkeğim var:KK22:
umudunuzu yitirmeyin herşeyin bir zamanı olduğuna inandırdı bu süreç bizi..aşılama tarihi beklerken hamile kalmışım. 3 yıl beklediğim aşkı içimde taşıyorum, tadını çıkarıyorum..:KK68: rabbim kimseye aratmasın,isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip kısmet etsin inşallah:KK46::anneadayı:

Ben de 3. Ay hamile kaldım. İlki kimyasaldı, ikinci ay olmadı. 3. De nasip etti Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Evliligimin 1.yılında, bebek isteyeli 10.ayda dogal yolla hamile kaldim şükürler olsun:KK36:

Merhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi tşk

benim de 5.ayım.. adetime 1 hafta var.. beklemedeyim..

6 senedir doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıkdan 8 ay sonra hamile kaldım

Bende yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım 2 aydır korunmuyoruz demek birZ daha beklemem gerekiyor :(( siz sadece korunma amaçlı mı kullandınız ilacı yoksa pcos falan mı vardı?

Bende yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım 2 aydır korunmuyoruz demek birZ daha beklemem gerekiyor :KK43:( siz sadece korunma amaçlı mı kullandınız ilacı yoksa pcos falan mı vardı?

Yok canım bende adet düzensizliği vardı ondan kullanıyordum evlendikden sonrada koruma amaclı devam kullandım.. İlaçı bırakdıkdan sonra 5 ay adet olmadım yani biraz sorun yaşadım fakat sonrasında düzene girip hamile kaldım.

Darısı bana aynı problem bende de vardı şu an hormonlarım gayet iyi adet düzensizliği devam ediyor ama

Darısı bana aynı problem bende de vardı şu an hormonlarım gayet iyi adet düzensizliği devam ediyor ama
Önemli olan strese girmemeniz cidden bu cok önemli stres hormonlarıda etki yapıyo en iyisi üzerine fazla düşmeden oluruna bırakın inşallah düzelir ve hamile kalırsınız .

Bende yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım 2 aydır korunmuyoruz demek birZ daha beklemem gerekiyor :KK43:( siz sadece korunma amaçlı mı kullandınız ilacı yoksa pcos falan mı vardı?
ben berkarlıktan beri d.kontrol hapı kullanırdım 31 yaşında evlendim hapı bıraktıgım ay hamile kaldım 9 yıl sonra kızımın istegiyle bir bebek daha düşünüyoruz aşılama sonucu oldu ama kaybettik şimdi güzel haberler olsun diye beklemedeyiz.
inş seninde bu ay tutar ve bize haber verirsin

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kesinlikle stres çok önemli hormonları etkiliyor çünkü...

ben berkarlıktan beri d.kontrol hapı kullanırdım 31 yaşında evlendim hapı bıraktıgım ay hamile kaldım 9 yıl sonra kızımın istegiyle bir bebek daha düşünüyoruz aşılama sonucu oldu ama kaybettik şimdi güzel haberler olsun diye beklemedeyiz.
inş seninde bu ay tutar ve bize haber verirsin

Çok ama çok teşekkür ederim ne güzel siz bu duyguyu tatmışsınız inşallah hepimiz hamile kalırız da birbirimize haber veririz beni de eksik etmeyin dualarınızda...

Merhabalar, biz Mayıs 2015'te evlendik ve çift korunmamıza rağmen haziranda hamile kaldım :anneadayı: oysa ki en az 5 sene çocuk düşünmüyorduk:eek: geleceği varmış bebişin. Allah ne zaman isterse o zaman veriyor, planlara bağlı bir şey değilmiş onu öğrendik. En azından ikincisini farkında olarak yapalım diyorum eşime sürekli :D bakalım kısmet:KK200:

Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?

insallah bir gün bende buraya şu kadar zamanda hamile kaldim diye yazarım bunu o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam.... her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum adetime 3 gün kaldı ve yine o kısır döngü başladı. gecmiyor zaman evde hamilelik testi var daha erken diye yapasım gelmiyor ama şeytan da dürtüyo yap diye kafayı yiycem sanırım yakında ... kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle konuşamıyorum ve artık gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var

19 ocakta bu gönderiyi paylaşmışım ve şimdi hamileyim :nazar::anneadayı::nazar: :))) 1 yıldan beri bu haberi bekliyorduk eşimle tam tedaviye karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah tüm isteyenlere nasip etsin.... Bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ....

19 ocakta bu gönderiyi paylaşmışım ve şimdi hamileyim :nazar::anneadayı::nazar: :))) 1 yıldan beri bu haberi bekliyorduk eşimle tam tedaviye karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah tüm isteyenlere nasip etsin.... Bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ....
Masallah size!! Allah kavustursun, cok sevindim adiniza

Back