Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

10 ay sonunda ben de hamile kaldim. Hic kalamicam sanmistim. Bu 10 ayı cok stres altında gecirdim oldu olmadi derken. Ama size tavsiyem endiselenmek icin en azindan 1 sene bekleyin.

Kızlar beni korkutuyorsunuz ben 2 aydir deniyorum geç mi karar verdim yoksa diyorum 28 yasindayim

Kızlar beni korkutuyorsunuz ben 2 aydir deniyorum geç mi karar verdim yoksa diyorum 28 yasindayim
Hic belli olmaz ilk ay hamile kalanlar cok. Hatta korunurken hamile kalan bile var.
Yaşa gelince gec sayilmaz. Ben de 29 yasindayim. Sana tavsiyem hic endiselenme. Kendi haline birak. Insallah en yakin zamanda olur:)

19 ocakta bu gönderiyi paylaşmışım ve şimdi hamileyim :nazar::anneadayı::nazar: :))) 1 yıldan beri bu haberi bekliyorduk eşimle tam tedaviye karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah tüm isteyenlere nasip etsin.... Bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ....
Canim ya paylasimlarini okudum baba umut oldu. Ben de bir yildir bebek bekliyorum. 2kez hamile kaldim aslinda ama olmadi. Bu ay ben de catlatma iğnesi falan vurdurcam inşallah gerek kalmadan bana da verir Rabbim. Sen de inşallah saglilla alirsin bebisini kucağına.

merhaba bende 4 yıllık evliyim evlendiğimizde yaklaşık 6 ay korunduk daha doğrusu eşim korundu.sonrasında bebek istedik 1 yıl geçip olmayınca tahlil, test ne gerekiyosa yaptırdık.eşimde sperm azlığı çıktı proxeed plus kullandı sonra ben rahim filmi falan çektirdim..tüplerim açık çıktı eşimin de sperm değerleri yükseldi ama yine bebeğimiz olmadı.
doktorum aşılama yapıcaz dedi bizde eşimin kışın kullandığı senelik izninde yaptırırız diye erteledik.bunlar olurken haziran ayı falandı..yaz ortası memlekete tatile gittik ordan döüşte arkadaş grubumuzla ayvalığa tatile gittik :KK76: 2015 yazını doya doya yaşadık yani.sonra ağustosun 3ü gibi evimizdeydik.be o ay geciktim, ancak adetlerim çok düzenli olmadığı için üstünde durmadım.gecikmeyle birlikte halsizlik ve koku hassasiyeti başgösterdi ama hamileliği hiç kondurmadığım için hava değişiminden hasta oldum sandım.ağustos ortaları bi arkadaşımın zoruyla test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:KK57: tabi hiç beklediğim bişey olmadığı için aileme ve eşime hemen bişey demedim ertesi gün dr gittim keseyi gördüm ve kalp atışını duydum..rabbim o an hissettiğim o duyguyu, isteyen herkese nasip etsin inşallah..sonra anneme söyledim eşime söyledim..verdikleri tepkileri kameraya çektim herkes o kadar sevindi ki..:KK68: yani evlendikten yaklaşık 3 sene sonra kendi kendine hamile kaldım.mucize gibiydi resmen.şimdi 27 haftalık oldum bile koca bir göbüşüm, ve içerde küçük erkeğim var:KK22:
umudunuzu yitirmeyin herşeyin bir zamanı olduğuna inandırdı bu süreç bizi..aşılama tarihi beklerken hamile kalmışım. 3 yıl beklediğim aşkı içimde taşıyorum, tadını çıkarıyorum..:KK68: rabbim kimseye aratmasın,isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip kısmet etsin inşallah:KK46::anneadayı:
Et Nolur bizlere de gözlerim doldu okurken.Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede et olurmu.Sağlıkla kucağına al insallah

Canim ya paylasimlarini okudum baba umut oldu. Ben de bir yildir bebek bekliyorum. 2kez hamile kaldim aslinda ama olmadi. Bu ay ben de catlatma iğnesi falan vurdurcam inşallah gerek kalmadan bana da verir Rabbim. Sen de inşallah saglilla alirsin bebisini kucağına.

bende umut olsun diye paylaştım zaten burada canım daha önceleri sessiz takipçilerdendim ve böyle uzun süre bekleyip de hamile kalanları gördükçe bende seviniyor ve umutlanıyordum inşallah sen de tez zamanda hamile kalırsın sen de isteyen bekleyen herkes de....

Çikolata kistim vardı, korku ve endiselerde vardi tabi dolayisiyla.
Cocuk yapmaya karar verdikten sonraki ikinci ayımızda melegimiz mucizemiz benimleydi cok sukur :anneadayı: simdi safak sayiyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Rabbim isteyen herkese versin insallah bana da en kısa zaamnda brsey soracagım İstanbul da rahim filmi cektiren var mı???

Back