6 senedir doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıkdan 8 ay sonra hamile kaldım
Bende yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım 2 aydır korunmuyoruz demek birZ daha beklemem gerekiyor( siz sadece korunma amaçlı mı kullandınız ilacı yoksa pcos falan mı vardı?
Önemli olan strese girmemeniz cidden bu cok önemli stres hormonlarıda etki yapıyo en iyisi üzerine fazla düşmeden oluruna bırakın inşallah düzelir ve hamile kalırsınız .Darısı bana aynı problem bende de vardı şu an hormonlarım gayet iyi adet düzensizliği devam ediyor ama
ben berkarlıktan beri d.kontrol hapı kullanırdım 31 yaşında evlendim hapı bıraktıgım ay hamile kaldım 9 yıl sonra kızımın istegiyle bir bebek daha düşünüyoruz aşılama sonucu oldu ama kaybettik şimdi güzel haberler olsun diye beklemedeyiz.Bende yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım 2 aydır korunmuyoruz demek birZ daha beklemem gerekiyor( siz sadece korunma amaçlı mı kullandınız ilacı yoksa pcos falan mı vardı?
ben berkarlıktan beri d.kontrol hapı kullanırdım 31 yaşında evlendim hapı bıraktıgım ay hamile kaldım 9 yıl sonra kızımın istegiyle bir bebek daha düşünüyoruz aşılama sonucu oldu ama kaybettik şimdi güzel haberler olsun diye beklemedeyiz.
inş seninde bu ay tutar ve bize haber verirsin
insallah bir gün bende buraya şu kadar zamanda hamile kaldim diye yazarım bunu o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam.... her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum adetime 3 gün kaldı ve yine o kısır döngü başladı. gecmiyor zaman evde hamilelik testi var daha erken diye yapasım gelmiyor ama şeytan da dürtüyo yap diye kafayı yiycem sanırım yakında ... kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle konuşamıyorum ve artık gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var
Masallah size!! Allah kavustursun, cok sevindim adiniza19 ocakta bu gönderiyi paylaşmışım ve şimdi hamileyim:))) 1 yıldan beri bu haberi bekliyorduk eşimle tam tedaviye karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah tüm isteyenlere nasip etsin.... Bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?