- 4 Aralık 2015
- 190
- 171
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende seninle ayni durumdayim hsg de normal doktorum hersey normal diye ilac da vermiyor düşünmeyi birak bak nasil olacak diyor ama bizim buraya girip yazilanlari takip etmemiz bile ne kadar cok düşündüğümüzün göstergesi keske umursamasakEvet 26 yada 27 günde bir yumurta büyüklüğü catlamasi hormonlar ve eşimin sperm testi herşey iyi düzenli ilişki olur bu yüzden doktor son olarak hsg cektir bakalım dedi
Bizde 4 bucuk aylik evliyiz ve cocuk istdgmz icn hc korunmadik hala hamile kalmadim ayrica bugun doktora gittim polokistik over var ddi asiri derecede moralim bozuldu cook uzgunum simdilik yasimda genc oldugundan zarari olmuyormus adetimde cok sukur duzenli hic bir belirtim yok tek sorunum kilo biraz kilomda var cocugum olmazsa diye cok korkuyorum ama cook istiyorum bu konuda bana soyleyebilecek tecrubeleriniz varmi arkadaslar?
Bizde 4 bucuk aylik evliyiz ve cocuk istdgmz icn hc korunmadik hala hamile kalmadim ayrica bugun doktora gittim polokistik over var ddi asiri derecede moralim bozuldu cook uzgunum simdilik yasimda genc oldugundan zarari olmuyormus adetimde cok sukur duzenli hic bir belirtim yok tek sorunum kilo biraz kilomda var cocugum olmazsa diye cok korkuyorum ama cook istiyorum bu konuda bana soyleyebilecek tecrubeleriniz varmi arkadaslar?