Anladım canım aynı Belirtiler bende de var artı başka belirtilerde var adet günün ne zamandi kaçıncı gününde yaptın testZ Zeyert1204 ben regl olacağımı düşünüyordum. Bi anda o kadar sık tuvalete çıkmaya başladım ki bel ağrıları gaz sancısı kasık ağrısı oldu.. Bi de daha önceden düşük yaptım. Düşük yapacakmiskim gibi bi ağrı ve kasılma başladı. Gece acile gittik 2.1 çikti. Hep 0.1 çıkıyordu. Negatif dedi dr. 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Ertesi gün kan testiyle pozitif olduğunü öğrendim. İnşallah iyi haberlerini alırız canım benim. Ah Bi de rüyamda gördüm
Yarın ogleye kadar olmazsam yapıcam test canımReglime daha 6 gün vardı idrar testini yaptığımda. 4 gün kala pozitifti ama hala kimyasal dedi doktorum. 2 gun sonra Tekrar gittiğimde 2 katına çıktı. Şimdi keseyi görmek için cumartesi gidicem bakalım. Canim yine de bi idrar testi alıp evde test yapsan en azından bence kafan rahatlar
2 seneden sonra dogal yollarla mi hamile kaldiniz tedaviyle mi?2 sene bekledik Allahım nasip etti çok şükür
1 yıldan sonra tedavi oldum aşılama yaptırdık iki kere ama tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim bu arada aşılamadan sonra işe girdim ve kafamı dağıttım ben buna bağlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah2 seneden sonra dogal yollarla mi hamile kaldiniz tedaviyle mi?
Ya herkes boyle soyluyor keske bende basarabilsem bunu1 yıldan sonra tedavi oldum aşılama yaptırdık iki kere ama tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim bu arada aşılamadan sonra işe girdim ve kafamı dağıttım ben buna bağlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız canımYarın ogleye kadar olmazsam yapıcam test canım
İnşallah canım sağol olmadim daha regl test alip yapıcam sabah ilk idrarla yapmış olmuyorum iki üç saatlik idrarla yapsam olur mu kiHadi inşallah iyi haberlerini alırız canım
Valla ben akşamın bi vakti yaptım ama aldığın idrar testinde zaten yazar canım bazılarında sabah ilk idrar diyor bazılarında bir zaman vermiyor istediğin zaman yap diyorİnşallah canım sağol olmadim daha regl test alip yapıcam sabah ilk idrarla yapmış olmuyorum iki üç saatlik idrarla yapsam olur mu ki
Dün öğleden sonra yaptım test akşam da regl oldum maalesef bu ay nasip değilmişValla ben akşamın bi vakti yaptım ama aldığın idrar testinde zaten yazar canım bazılarında sabah ilk idrar diyor bazılarında bir zaman vermiyor istediğin zaman yap diyor
Aman olsun canım önümüzde güzel bir ay var sıkma sakin canını.Dün öğleden sonra yaptım test akşam da regl oldum maalesef bu ay nasip değilmiş
Aynen canım önümüzdeki maçlara bakicam artık hakkimizda hayırlısı olsun inşallahAman olsun canım önümüzde güzel bir ay var sıkma sakin canını.
MERHABA KIZLARR BEN BU MESAJI YAZMISTIM BURAYA VE SU KAFAYA TAKMAMA KONUSUNU UYGULAMAYA CALISTIM. DOKTORA GITMEDIM FOLIK ASIT HAPI DA ALMADIM. ADET TAKVIMI OVULASYON TAKVIMI FILAN NE VARSA SILDIM. DUSUNMEMEYE CALISTIM. VE DUN ADETIM GECIKINCE HEMEN GIDIP TEST ALDIM CIFT CIZGIYI GORDUM. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. HAFTA ICINDEDE DOKTORA GIDICEM. YANI GERCEKTEN BIRAZ DA PSIKOLOJIK BU ISLER SANIRIMMerhaba, ben 1,5 yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve henüz hamile kalamadım. 2 ay önce doktora gittim muayene etti ve problem olmadığını söyledi. 1 yıl bebek olmaması tıp da normal karşılanıyormuş. Bana folik asit hapı verdi ve bunu 3 ay kullan yine olmazsa eşinde bir doktora görünsün dedi. Ve şunu ekledi; bebek beklediğiniz süreçte 'neden olmuyor? -bi problem mi var? ' diye kendi kendinize stres yapmayın, stres yüzünden de bu durum gecikebilir dedi rahat olun ve akışına bırakın dedi. Umarım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder. Akışına bırakmaya çalıştım ama düşünmeden edemiyorum. Ne zaman olcak diye kendi kendime düşünüp duruyorum. hayırlısı artık ...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/stres-gebe-kalmayi-etkiler-mi.895934/MERHABA KIZLARR BEN BU MESAJI YAZMISTIM BURAYA VE SU KAFAYA TAKMAMA KONUSUNU UYGULAMAYA CALISTIM. DOKTORA GITMEDIM FOLIK ASIT HAPI DA ALMADIM. ADET TAKVIMI OVULASYON TAKVIMI FILAN NE VARSA SILDIM. DUSUNMEMEYE CALISTIM. VE DUN ADETIM GECIKINCE HEMEN GIDIP TEST ALDIM CIFT CIZGIYI GORDUM. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. HAFTA ICINDEDE DOKTORA GIDICEM. YANI GERCEKTEN BIRAZ DA PSIKOLOJIK BU ISLER SANIRIM
Seni Çoook iyi anliyoruminsallah bir gün bende buraya şu kadar zamanda hamile kaldim diye yazarım bunu o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam.... her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum adetime 3 gün kaldı ve yine o kısır döngü başladı. gecmiyor zaman evde hamilelik testi var daha erken diye yapasım gelmiyor ama şeytan da dürtüyo yap diye kafayı yiycem sanırım yakında ... kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle konuşamıyorum ve artık gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?