Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Z Zeyert1204 reglin normalde düzenliyse ben test yapmayı düşün derim. Yine de garanti olsun diyorsan bir iki gün daha bekle tabii. Erken gebelik testiyle 6 gün önce öğrendim ben. Hala regl olacakmisim gibi hissediyorum.

B Ben ceren Üç ay önceye kadar düzenliydi son aylarda düzensizdi bu ay nasıl olur bilmiyorum senin başka ne belirtilerin vardı

Z Zeyert1204 ben regl olacağımı düşünüyordum. Bi anda o kadar sık tuvalete çıkmaya başladım ki bel ağrıları gaz sancısı kasık ağrısı oldu.. Bi de daha önceden düşük yaptım. Düşük yapacakmiskim gibi bi ağrı ve kasılma başladı. Gece acile gittik 2.1 çikti. Hep 0.1 çıkıyordu. Negatif dedi dr. 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Ertesi gün kan testiyle pozitif olduğunü öğrendim. İnşallah iyi haberlerini alırız canım benim. Ah Bi de rüyamda gördüm

Anladım canım aynı Belirtiler bende de var artı başka belirtilerde var adet günün ne zamandi kaçıncı gününde yaptın test

Reglime daha 6 gün vardı idrar testini yaptığımda. 4 gün kala pozitifti ama hala kimyasal dedi doktorum. 2 gun sonra Tekrar gittiğimde 2 katına çıktı. Şimdi keseyi görmek için cumartesi gidicem bakalım. Canim yine de bi idrar testi alıp evde test yapsan en azından bence kafan rahatlar

Yarın ogleye kadar olmazsam yapıcam test canım

2 seneden sonra dogal yollarla mi hamile kaldiniz tedaviyle mi?
1 yıldan sonra tedavi oldum aşılama yaptırdık iki kere ama tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim bu arada aşılamadan sonra işe girdim ve kafamı dağıttım ben buna bağlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ya herkes boyle soyluyor keske bende basarabilsem bunu

İnşallah canım sağol olmadim daha regl test alip yapıcam sabah ilk idrarla yapmış olmuyorum iki üç saatlik idrarla yapsam olur mu ki
Valla ben akşamın bi vakti yaptım ama aldığın idrar testinde zaten yazar canım bazılarında sabah ilk idrar diyor bazılarında bir zaman vermiyor istediğin zaman yap diyor

Valla ben akşamın bi vakti yaptım ama aldığın idrar testinde zaten yazar canım bazılarında sabah ilk idrar diyor bazılarında bir zaman vermiyor istediğin zaman yap diyor
Dün öğleden sonra yaptım test akşam da regl oldum maalesef bu ay nasip değilmiş

MERHABA KIZLARR BEN BU MESAJI YAZMISTIM BURAYA VE SU KAFAYA TAKMAMA KONUSUNU UYGULAMAYA CALISTIM. DOKTORA GITMEDIM FOLIK ASIT HAPI DA ALMADIM. ADET TAKVIMI OVULASYON TAKVIMI FILAN NE VARSA SILDIM. DUSUNMEMEYE CALISTIM. VE DUN ADETIM GECIKINCE HEMEN GIDIP TEST ALDIM CIFT CIZGIYI GORDUM. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. HAFTA ICINDEDE DOKTORA GIDICEM. YANI GERCEKTEN BIRAZ DA PSIKOLOJIK BU ISLER SANIRIM

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/stres-gebe-kalmayi-etkiler-mi.895934/

insallah bir gün bende buraya şu kadar zamanda hamile kaldim diye yazarım bunu o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam.... her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum adetime 3 gün kaldı ve yine o kısır döngü başladı. gecmiyor zaman evde hamilelik testi var daha erken diye yapasım gelmiyor ama şeytan da dürtüyo yap diye kafayı yiycem sanırım yakında ... kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle konuşamıyorum ve artık gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var

Seni Çoook iyi anliyorum

Kızlar konu amacından sapmasa diyorum..ovulasyon veya hamile kalamama sorunlarımızı diğer topiclerde konusuyoruz
Buraya sadece baslık amacına uygun hamile kalanlar yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…