• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Evet 26 yada 27 günde bir yumurta büyüklüğü catlamasi hormonlar ve eşimin sperm testi herşey iyi düzenli ilişki olur bu yüzden doktor son olarak hsg cektir bakalım dedi

12 aya kadar normalmis olmamasi
Her sey duzgunse icinizi Ferah tutun
Bir sorun yoktur
Bazen streste cok etkiliyor
Bakalim doktorunuz ne soyleyecek

Ben 3. Ayımda gebe kaldım..ilk 2 ay çok endişe ettim çook kafaya taktım..3. Ay olmuyo diye boşladım..dedim doktora görünür bi hormon testi felan yaptırırım dedim o ay hamile kalmışım...gebe kalmadan önceki çok fazla ay hali oldu ama 3 gün gecikmişti.. Rahim bebek için hazırlıyo derlerdi drmek gercekten öyleymiş..Allahım isteyen herkese nasip etsin..olmuyo diye asla stres yapmayın,inanın stresten olmuyo ne zaman rahat bırakırsan ozaman geliyo :)Tabi öncelikli olarak Rabbim nasıl uygun görürse...verirsede bi sebebi var,vermezsede...hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim...

canım bizde geçen bir kere korunmasız ilişkiye girdik ovulasyon tarihimde ertesi sabah kasıklarımda bir ağrı oldu heveslenmiştim bende acaba hamile mi kalıyorum diye ama malesef adet gördüm. Bir ay olmuş nerdeyse sen adet gördün mü
Evet canım bende regl oldum.Bu ayda devam ediyoruz bakalım nasip :)

4 ayda hamile kaldim ve gercekten hic dusunmedigim ayda oldu bence isin sirri bebek dusunmemekte ☺️

Ben evlendikten 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu Allah a şükür ilk geceden hamile kaldım çok istiyorduk zaten ;)

Ben 1.5 senelik evliyim Bebek düşündük ilk çalışmada kalmışım. :anneadayı:Rabbime şükür Allah kimseye aratmasın

4 ay sürdü sanırım ama hiç birinde ovulasyona denk getiremedik. ovulasyona denk gelen ilk seferde hamile kaldımm =)

Biz bir buçuk yıl yapmadık korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım cnm allahım herkese nasip etsin

Bizde 4 bucuk aylik evliyiz ve cocuk istdgmz icn hc korunmadik hala hamile kalmadim ayrica bugun doktora gittim polokistik over var ddi asiri derecede moralim bozuldu cook uzgunum simdilik yasimda genc oldugundan zarari olmuyormus adetimde cok sukur duzenli hic bir belirtim yok tek sorunum kilo biraz kilomda var cocugum olmazsa diye cok korkuyorum ama cook istiyorum bu konuda bana soyleyebilecek tecrubeleriniz varmi arkadaslar?

Evlendigim hafta hamile kaldim. Adetim duzensiz diye korunmak istemedim. Bu kadar erken olacagini tahmin etmedim hic . Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah. :)

C
Bizde 4 bucuk aylik evliyiz ve cocuk istdgmz icn hc korunmadik hala hamile kalmadim ayrica bugun doktora gittim polokistik over var ddi asiri derecede moralim bozuldu cook uzgunum simdilik yasimda genc oldugundan zarari olmuyormus adetimde cok sukur duzenli hic bir belirtim yok tek sorunum kilo biraz kilomda var cocugum olmazsa diye cok korkuyorum ama cook istiyorum bu konuda bana soyleyebilecek tecrubeleriniz varmi arkadaslar?
Canım bizim tanıdıkta vardı amaliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı

Back