Merhaba 11 ay boyunca tedavi mi gördünüz ??
Yok gormedim.
Doktorum 12 aya kadar bekleyelim dedi.
Yanliz son 2 ay bir vitamin verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 11 ay boyunca tedavi mi gördünüz ??
Yok gormedim.
Doktorum 12 aya kadar bekleyelim dedi.
Yanliz son 2 ay bir vitamin verdi
Adet gunleriniz duzenli mi ?Ben şimdi hsg çektirdim sonuç bekliyorum 11 aydır diğer herşey normal görünüyordu bu da temiz çıkarsa ne yapcak bakalım
Adet gunleriniz duzenli mi ?
Evet 26 yada 27 günde bir yumurta büyüklüğü catlamasi hormonlar ve eşimin sperm testi herşey iyi düzenli ilişki olur bu yüzden doktor son olarak hsg cektir bakalım dedi
Evet canım bende regl oldum.Bu ayda devam ediyoruz bakalım nasip :)canım bizde geçen bir kere korunmasız ilişkiye girdik ovulasyon tarihimde ertesi sabah kasıklarımda bir ağrı oldu heveslenmiştim bende acaba hamile mi kalıyorum diye ama malesef adet gördüm. Bir ay olmuş nerdeyse sen adet gördün mü
Canım bizim tanıdıkta vardı amaliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldıBizde 4 bucuk aylik evliyiz ve cocuk istdgmz icn hc korunmadik hala hamile kalmadim ayrica bugun doktora gittim polokistik over var ddi asiri derecede moralim bozuldu cook uzgunum simdilik yasimda genc oldugundan zarari olmuyormus adetimde cok sukur duzenli hic bir belirtim yok tek sorunum kilo biraz kilomda var cocugum olmazsa diye cok korkuyorum ama cook istiyorum bu konuda bana soyleyebilecek tecrubeleriniz varmi arkadaslar?