Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Evet 26 yada 27 günde bir yumurta büyüklüğü catlamasi hormonlar ve eşimin sperm testi herşey iyi düzenli ilişki olur bu yüzden doktor son olarak hsg cektir bakalım dedi
Canim bende seninle ayni durumdayim hsg de normal doktorum hersey normal diye ilac da vermiyor düşünmeyi birak bak nasil olacak diyor ama bizim buraya girip yazilanlari takip etmemiz bile ne kadar cok düşündüğümüzün göstergesi keske umursamasak

Evliligimin 7ayinda ilk hamileligm oldu dustu.cok sukur 1.5sene sonra nasib oldu insallah kucagima da alirim

Kaç kilosununz acaba

Evliligimin dokuzuncu ayinda esim korunmayi birakmadigi halde hamile kaldim simdi 13 haftalik oldu :)

evleneli 3 yıl oldu 1.5 yıldır deniyoruz ama tık yok ovulasyon testiyle ugraşıyoruz şimdi de ALLAH HAMİLELERE SAĞLIKLA KUAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN HAMİLE OLMAYANLARADA BİR AN ÖNE ÇİFT ÇİZGİYİ PITPITPIT KALP ATIŞLARINI DUYMAYI NASİP ETSİ İNŞALLAAAAAH

3 aylık evliyim iki ay korunduk. Şuan hamileyim:)

Artık bende anne olmak istiyorum Keşke biriyle evlenmeden de anne oluna bilse

6 ay sürdü bizimki . Zorlu bir süreçti. Şimdi ikinciyi bekliyoruz inşaalah

Benimde ilk ay hemen oldu nasıl olduğu hakkında pek fikrim bile yok

Benim 4. Ayım bu ay. Çok şükür pozitif çıktı.

merhaba arkadaşlar, bende mart ayında 2 yılımı dolduracam evliliğimde. ağustos ayından itibaren bizde uğraşıyoruz ama malesef olmadı.çok istiyorum sabah akşam onu düşünüyorum. allah isteyen herkese nasip eder inş bu mutluluğu.

10 AĞUSTOSTA HAPI DOĞUM KONTROL HAPINI BIRAKTIM HEMEN YAPMAYALIM BİRAZ ZAMAN GEÇSİN ÖYLE BAŞLAYALIM DEDİK AĞUSTOS SONU EYLÜL BAŞI GİBİ İLK KORUNMASIZ İLİŞKİMİZİ YAŞADIK 10 EYLÜL DE ADET OLMAK GEREKİYODU OLMADIM GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. yANİ HAPI BIRAKIR BIRAKMAZ İLK KORUNMASIZ İLİŞKİMDE KALDIM DİYEBİLİRİM. :)

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…