- Emoji Skoru
- 289
- Puanlar
- 103
ben biraz şanslılardanım galiba, korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür
darısı bekleyen herkesin başına inşallahhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben biraz şanslılardanım galiba, korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür
darısı bekleyen herkesin başına inşallahhhh![]()
bizde yaklasik 3 yildir evliyiz ve 9 aydir istiyoruz. ama olmadi demek istemiyorum Allah nasip etmedi daha. ilk aylar cok stres yaptim herbiseyi denedim ama simdi Allah ol derse olur demekki daha olma zamani gelmemis diyorum. aklindan cikarmak rahat olmak zor anliyorum ama allaha birakmaktan baska yapacak birsey yok. hayirli zamanda hayirli evlat versin herkese insallahMerhaba, ben 1,5 yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve henüz hamile kalamadım. 2 ay önce doktora gittim muayene etti ve problem olmadığını söyledi. 1 yıl bebek olmaması tıp da normal karşılanıyormuş. Bana folik asit hapı verdi ve bunu 3 ay kullan yine olmazsa eşinde bir doktora görünsün dedi. Ve şunu ekledi; bebek beklediğiniz süreçte 'neden olmuyor? -bi problem mi var? ' diye kendi kendinize stres yapmayın, stres yüzünden de bu durum gecikebilir dedi rahat olun ve akışına bırakın dedi. Umarım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder. Akışına bırakmaya çalıştım ama düşünmeden edemiyorum. Ne zaman olcak diye kendi kendime düşünüp duruyorum. hayırlısı artık ...
bizde yaklasik 3 yildir evliyiz ve 9 aydir istiyoruz. ama olmadi demek istemiyorum Allah nasip etmedi daha. ilk aylar cok stres yaptim herbiseyi denedim ama simdi Allah ol derse olur demekki daha olma zamani gelmemis diyorum. aklindan cikarmak rahat olmak zor anliyorum ama allaha birakmaktan baska yapacak birsey yok. hayirli zamanda hayirli evlat versin herkese insallah
evlendiğimizden beri hiç korunmadık tam 5 sene sonra hamile kaldım
bende yeni yendim,inşallah Allah aratmadan versin isteyen her kuluna aminn,peki vajilyken nasıl hamile kalabildinizevlendikten 10 ay sonra oğlumuz oldu, üstelik eşimle farklı şehirlerdeydik, 2 haftada bir ancak görebiliyordum, üstelik vajinismus hastasıyım
çoğu yerde okuyorum kimyasal gebelik nasıl oluyoevlendım 1 yıl korundum ve hapı braktım 2 yıl sonra hamıle kaldım kımyasal cıktı kımyasaldan 1 yıl sonrada hamıle kaldım hayırlısı olsun ama benden tavsıye asla siz korunmayın eşiniz önlemını alsın ben bu durumdan dolayı kayıp 2 sene gecırdım
Allah vercek dedikten sonra ne yapsan boş demek bunu anladım,siz ne güzel korunurken bile hamile kalmışsınız ne mutlu,basıları tedaviyle bile zor oluyo şanslıymışsınız inş Allah aratmadan bizlerede verirIlkinde 2 ayda.. ikinci korunurken..ücüncü 5 ayda kaldim 2 3 alti aylik dekolman plaşentadan kaybettim malesef
canım bizde geçen bir kere korunmasız ilişkiye girdik ovulasyon tarihimde ertesi sabah kasıklarımda bir ağrı oldu heveslenmiştim bende acaba hamile mi kalıyorum diye ama malesef adet gördüm. Bir ay olmuş nerdeyse sen adet gördün müArkadaşlar hepinize merhaba. Benim bi sorum olacak. Yakın zamanda çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. İlk defa dün gece korunmasız bi ilişki yaşadık. Döngünün 14. Gününde yani genelde 27 28 günde bir regl oluyorum. Önceki gün Ovulasyon testinde çift çizgiydi. Bu sabah yaptım negatif. Dün yapmamıştım test ama. Bu sabahta kasıklarımda bi ağrı var. Belki komik gelicek ama sizce hamile kalma olasılığım nedir yani korunmasız ilişkinin ertesi günü kasık ağrısı yaşayıp o ilişkiden hamile kalan oldu mu aranızda? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)
11 ay denemeden sonra hamile kaldım bende