Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Peki gununu falan hesapladn mi bu arada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Merhaba, ben 1,5 yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve henüz hamile kalamadım. 2 ay önce doktora gittim muayene etti ve problem olmadığını söyledi. 1 yıl bebek olmaması tıp da normal karşılanıyormuş. Bana folik asit hapı verdi ve bunu 3 ay kullan yine olmazsa eşinde bir doktora görünsün dedi. Ve şunu ekledi; bebek beklediğiniz süreçte 'neden olmuyor? -bi problem mi var? ' diye kendi kendinize stres yapmayın, stres yüzünden de bu durum gecikebilir dedi rahat olun ve akışına bırakın dedi. Umarım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder. Akışına bırakmaya çalıştım ama düşünmeden edemiyorum. Ne zaman olcak diye kendi kendime düşünüp duruyorum. hayırlısı artık ...

bizde yaklasik 3 yildir evliyiz ve 9 aydir istiyoruz. ama olmadi demek istemiyorum Allah nasip etmedi daha. ilk aylar cok stres yaptim herbiseyi denedim ama simdi Allah ol derse olur demekki daha olma zamani gelmemis diyorum. aklindan cikarmak rahat olmak zor anliyorum ama allaha birakmaktan baska yapacak birsey yok. hayirli zamanda hayirli evlat versin herkese insallah

Ve yine adet oldum.. Kasım ayı için de umutlar söndü.. yalnız bişey farkettim benim gittiğim doktor benden hormon testi istemedi.. Kasım sonunda doktora tekrar gideceğim, sonucu sizinle de paylaşırım.

Hamile kaldığımda 13 aylık evliydim. Hep korunduk. 1 kere korunmadık. Onda da oldu çok şükür. Allah aratmadı

Kızlar eşimle ilk denemem korunmasız oldu. Adet tarihim 1 kasım. Son adet tarihim 5 yada 6. Korunmasız ilişkim 13 kasım. Benim sadece suan belirti sabah bazen miğde bulantısı ama hafif. Kasık ve bel ağrısı. Bazen yorgunluk. Ayıptır ishal oldum bu belirti sayılır mı kızlar ? Ve yumurtlama tarihime uzak mıyım ? 30 günde bir görüyorum ama genel olarak düzensiz adetim.

evlendikten 10 ay sonra oğlumuz oldu, üstelik eşimle farklı şehirlerdeydik, 2 haftada bir ancak görebiliyordum, üstelik vajinismus hastasıyım
bende yeni yendim,inşallah Allah aratmadan versin isteyen her kuluna aminn,peki vajilyken nasıl hamile kalabildiniz

çoğu yerde okuyorum kimyasal gebelik nasıl oluyo

Ilkinde 2 ayda.. ikinci korunurken..ücüncü 5 ayda kaldim 2 3 alti aylik dekolman plaşentadan kaybettim malesef
Allah vercek dedikten sonra ne yapsan boş demek bunu anladım,siz ne güzel korunurken bile hamile kalmışsınız ne mutlu,basıları tedaviyle bile zor oluyo şanslıymışsınız inş Allah aratmadan bizlerede verir

Bende evlendikten beş ay sonra hamile kaldım korunmadık ilkini düşük yaptım düşük yaptıktan 4 ay sonra hamile kaldım...düşükten sonra 3 ay korundum ama doktorumun tavsiyesiyle korundum...allah herkese nasip etsin inşallah...olanlarında sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

canım bizde geçen bir kere korunmasız ilişkiye girdik ovulasyon tarihimde ertesi sabah kasıklarımda bir ağrı oldu heveslenmiştim bende acaba hamile mi kalıyorum diye ama malesef adet gördüm. Bir ay olmuş nerdeyse sen adet gördün mü

3 sene sonra hamile kaldım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Beklemek zor..

5 aylık deneme sonunda hayırlısıyla bu ay hamile olduğumu öğrendim.
allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

5 aylık deneme sonunda hayırlısıyla bu ay hamile olduğumu öğrendim.
allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…