• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Kızlar bende 2 yıllık evliyim. artık kışa doğru yapalım diye düşünüyoruz ama yorumlarınızı okudukça bazen endişeye düşüyorum. tabi biz istediğimiz ay hamile kalacağım diye bişe yok ama ben bir ay olmazsa diğer aya hamile olurum diye düşünüyodum. hemen hamile kalamayadabilirim yani onu anladım ://

Merhaba, Ben Klomen kullandıktan sonraki ay hemen hamile kaldım çok şükür ki , Yumurtalarım tembeldi ve doktor bu ilacı vermişti.

Merhaba, Ben Klomen kullandıktan sonraki ay hemen hamile kaldım çok şükür ki , Yumurtalarım tembeldi ve doktor bu ilacı vermişti.
Meraba canım bende bu ay adet olursam doktorum baslatıcak klomene ama eşimin spermine göre inşallah sorun çıkmaz ya bende hamile kalırım bat 3 ekim

Meraba canım bende bu ay adet olursam doktorum baslatıcak klomene ama eşimin spermine göre inşallah sorun çıkmaz ya bende hamile kalırım bat 3 ekim
Benim eşimin spremleri iyidi ama hareketliliğinde değişiklikler vardı ama doktor hamileliğe enge değil dedi. Klomen sonrasında hemen hamile kaldım , inşallah sende hemen kalırsınnnn

Tam 2 yılda.

14.ayın sonunda daha yeni oldu bebişimiz :)

Ilk bebeğime 3. Ayımiz da kavustuk.
İkinci için 5 aydir deniyoruz ama henüz olmadı

evlendım 1 yıl korundum ve hapı braktım 2 yıl sonra hamıle kaldım kımyasal cıktı kımyasaldan 1 yıl sonrada hamıle kaldım hayırlısı olsun ama benden tavsıye asla siz korunmayın eşiniz önlemını alsın ben bu durumdan dolayı kayıp 2 sene gecırdım

ben de 4 aydır korunmuyorum ama gelen giden yok şimdilik bat 18 ekim.

ilk bebeğim 6. ayda gelmişti. ikinciyi tam 4 senedir bekliyoruz... inşallah bir gün...

Ben 10 aylık evliyim evlendiğimden beri olmasın diye bi çabamız olmadı korunmadım hiç fakat henüz hamile kalmadım polikistik over kisti oldugunu söyledi doktor glifor kullanıyorum adetlerim düzeldi 28 günde bir oluyorum artık fakat eşimde sperm sayılarında biraz düşüklük oldugunu ve igne kullanması gerektiğini söyledi doktor 2.iğneyi gecen hafta yaptırdık 1,5 ay tedavi görecek daha ve bununlada olmazsa doktor varikosel ameliyat dedi fakat benim kafam iyice karıstı gittiğim kadın doğum doktorundanda birşey anlamadım :( lütfen yardım edermisiniz bana

Back