Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

İlk bebeğim 1 yıl sonra geldi 2. Ye 2. Ayda hamile kaldım.. Nasip işte

Kızlar merhaba
Temmuz ayında evlendik hiç korunmadık eşimle bebek istediğimiz için ama bunun içinde geçen haftaya kadar özel bir çabamız olmadı doktora gitmedik herhangibir kontrolden geçmedik.her ay adetimden önce hayal kurmak çok güzel fakat o gün geldiğinde dünya başıma yıkılıyor yaşadığım şehirde dertleşebileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok.
Saraçoğlunun soğan kürünü duydum.
Adetimin bittiği gün soğan kürüne başladım sabah akşam içiyorum işe yararmı bilmem portalda işine yarayanlar yazmış bende denemekten ne çıkar düşüncesiyle uygulamaya başladım o bittikten sonra incir kürünü havuç kürünü uygulayacağım. Daha yeni evliyiz Allahım inşallah banada güzel haberler almayı nasip eder.bunun yanında hergün foliktrio içiyorum günde 3 kez içiyordum ama bi sitede fazlasının zarar olabileceğini okudum bugün itibariyle günde bire indirdim.kafama takmamaya çalışıyorum geçen ay adetim bir güncük gecikti o zaman bile o kadar heveslendimkiiiiii.ama sonuç yine negatifti.bu ay aklıma getirmemek için elimden geleni yaptım pek oralı olmamaya çalıştım ama tabi birlikteliğimizin sonunda ayaklarımı yarım saat mutlaka havada beklettim inşallah çok zaman geçmeden Allahım bizide görür.yıllardır çocuğu olmayanları görüyorum duyuyorum diyorumki kızım kendine bencillik yapma amaaaa işte elimde değil.insan birşeyin üstüne düşünce böyle olurya onun hesap :) kızlarrrrr fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba herkese benim hikayem biraz değişik :) adet düzensizliğim yüzünden doktora gitmiştim, hormon testi yaptırmak istedimve orda aslında erken yumurtalık yaşlanması olduğumu ve rezervimin de çok az olduğunu öğrendik. baya bir yıkım oldu tabi hiç aklımızda yokken doktorlar tüp bebek denememiz lazım bir an önce dedi. ben de tüp bebek denemek istemedim çünkü oldu olmadı tuttu tutmadı benim için çok daha yıpratıcı bi süreç olabilirdi. ilk 6 ay kendimiz deneyelim olmazsa tüp bebek deneriz dedik. ilk ay hamile kalma gününü kaçırdık hatta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış bu ay da geçti dedi bana. aradan bi kaç hafta geçti ve hala adet olmamıştım, test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. yani bunca hastalığa, gününü kaçırmamıza rağmen ilk seferde hamile kaldım :) o dönem çok stresliydim ama eşimin desteği inanılmazdı. her gün onunla olduğum için şükrettim, bana çok yardımcı oldu. olmaz diye bişey yok, doktorlara zerre güvenmiyorum artık, bana kalsa evde doğurucam yani o derece soğudum herşeyden. umarım bebek isteyenler bir an önce bebeklerine kavuşurlar ama bu sürede kendinizi hırpalamayın sakın, olmaz diye bişey yok unutmayın ! :)

Hala burda mısınız bilmiyorum ama anlattıklarınız aynı ben bende ilk ay boş gebelik yaşadım sonra ınofolic diye bi folic asit verdi doktor onu kullanıyorum adetim düzensiz 32 günde bir oluyorum doktor banada adetin biter bitmez birlikte olun dedi ... İnşallah bende hamile kalırım hala bekliyorum 6 aylık evliyim

ah canımm ahh bizimde 1,5 sene oldu bebıs olmayalı,megersem esımde varıkosel varmıs, doktorlar 1 sene ne dıye bekletırler hcı anlamam zaman kaybı ! neyse amelıyat oldu esım 6 ay olcak preesed jelle tekrar normal yoldan olması ıcın denemelere basladık hayırlısı ıns zamanı gelmıstır diyorum...

umarım tez zamanda patır patır hamıs kalırızz

2 aydır forumları takip ediyorum... 4 yıllık evliyim bu ay 35 oldum ve temmuz ayından beri korunmayı bıraktığımız halde hamile kalamadım. 2 aydır ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ediyorum. bu ay soğan kürü yaptım... bilmiyorum belki de çok fazla düşünüyorum ama yaşımdan ötürü etrafımdaki beklenti de beni etkiliyor... keşke 4 yıl beklemeseydik diyorum şimdi

arkadaşım moralini bozma sakın ve ovulasyon testine dvam et. bende 8.ayımda hamile kaldım ve ovulasyon testiyle yakalayıp oldu. testle beraber 5.ayımda kaldım çok şükür. ama tahlillerinizi yaptırın bazen çok basit şeylerden olmayabiliyor boşuna vakit geçirnmemiş olursunuz. ben de artık tahlilleri yaptirim dedim yaptrdık ve o ay hamile kalmışım. testi iyi değerlendir yalnız hergün ilişki olursa sperm kalitesi düşebiliyor. bu arada bende 30 yaşındayım. yaşa takılma sakın. ablam 39 yaşında ve tedavi vs bile olmadan hamile kaldı. sağlıklı bi şekildede doğurdu.

inşallah dediğin gibi olu, desteğin için teşekkür ederim. 2 ay daha deneyip doktora gitmeyi düşünüyoruz. doktorlar 35 yaş öncesi için 1 yıl 35yaş sonrası için 6 ay süre koyuyorlar...

inşallah dediğin gibi olu, desteğin için teşekkür ederim. 2 ay daha deneyip doktora gitmeyi düşünüyoruz. doktorlar 35 yaş öncesi için 1 yıl 35yaş sonrası için 6 ay süre koyuyorlar...

Allah ın izniyle bi sorun yoksa olur teste devam et. Sakın sakın olmıcak diye umutsuzluğa düşme. Rabbim ol dedikten sonra herşey olur buna yürekten inanırsan eminim olcaktır.

aminn... Allah isteyen herkese nasip etsin... bu forumda preseed jel ile hamile kalanları okudum ama kararsızım acaba bi yan etkisi olur mu diye?

Daha cok erken zaten umıtsız olmak ıcın
ben de 2 sene korundum temmuzda bırakıp martta hamıle kaldım.hıc gun hesabı /ovulasyon hesabı yapmadım walla
Ben de 30 yasındayım

geçen ay soğan kürü yaptım, şimdi incir+havuç kürüne başladım. umarım Allah'ın izniyle güzel haberi vermek nasip olur.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim bi sorum olacak. Yakın zamanda çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. İlk defa dün gece korunmasız bi ilişki yaşadık. Döngünün 14. Gününde yani genelde 27 28 günde bir regl oluyorum. Önceki gün Ovulasyon testinde çift çizgiydi. Bu sabah yaptım negatif. Dün yapmamıştım test ama. Bu sabahta kasıklarımda bi ağrı var. Belki komik gelicek ama sizce hamile kalma olasılığım nedir yani korunmasız ilişkinin ertesi günü kasık ağrısı yaşayıp o ilişkiden hamile kalan oldu mu aranızda? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)

o gün hamıle kalmak ıcın en yuksek gun ıns olmustur ama cok erken degilmi :)

Kizimda 5 ay surdu hamile kalmam simdi oglumda hemen oldu

biz bebek yapmaya karar verdikten bir bucuk yil sonra kaldim dusukle sonuclandi dusukten 7 ay sonra tekrar hamileyim cok sukur yumurtalarim biraz yavas calisiyo 35 gunde falan olurum adet onun etkisi oldu sanirim
canim bende ayni yumurtalarım yavas calisıyoo bazen 38 gunu buluyoo.. sen yumurtlama gununu nasıl ayarliyodunn

Ilkinde 2 ayda.. ikinci korunurken..ücüncü 5 ayda kaldim 2 3 alti aylik dekolman plaşentadan kaybettim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…