Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şerde bir hayır var derler. Tüm yaşananlara rağmen Rabbim bebeğinizi vermiş size. Belki çok üzüldünüz, ciddi yaralar aldınız, hayal kırıklıkları yaşadınız... Allah'ım bebeğini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Bebeğinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayatınız olsun. Neşeniz hiç eksilmesin İnşallah.
ayyy çok duygulandım şimdi ne kadar içten yazmışsın,çok çok çooook teşekkür ederim.Çok zor geçti gerçekten ama tüp bebek yöntemi var Allahtan.Tabi onda da biçok kez hayal kırıklığı yaşıyosun ama önce şunu herkes bilmeli bence bebeğin bir vakti saati var.Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman oluyor,kendini yırtsanda yaksanda olmayacaksa olmuyor.İnşallah sende en kısa sürede bebişini alırsın kucağına,Rabbim isteyen herkese versin.
Çocuğumuz olsa mı olmasa mı diye düşünürken Eylül 2013 ten sonra deneyelim dedik, 3-4 ay öncesinden folikaside başlamam gerektiği için doktora gittim, rutin muayenelerimi oldum. Doktor bana eğer ki hemen kalmak istersen bu ayın 21. ine kadar vaktin var dedi ve ben hemen istemediğim için 21 ine kadar korundum.. Sonra doktora güvenerek tehlike geçti diyerek korunmadım.. vee 23 nisan çocuk bayramında tutmuş veletşoka girdim tabi.. Yeni yeni şoku atıyorum hatta atamıyorum desem yeridir
![]()
Sizin ufaklık erken davranmış o halde. Tam da zamanını bulmuş valla![]()
İnşallah bir avazda doğurursun hayırlısıyla.
Bebişinizi kucağına alınca esas şoka girmeyesin. O minicik elleri, büzük dudakları, mis kokusu....
Bakalım yaaa, hala sanki ben doğurmayacakmışım herşey masalmış gibi geliyor.. Ama çocuğu kucağıma verdiklerinde ayılıcam galiba masaldan![]()