kızlar çogunuz bunun ne oldugunu bile bilmiyosunuzdur ama bu hamile kalmayı düşünen bütün bayanların bilmesi gereken en önemlı hastalıklardan birisi toxsoigm(kedi bakterisi) vucüda girdiginde gebelik varsa bebegin engelli olmasına ve daha birçok hastalıga neden olan bi hastalık 7 haftalık hamileyim ve bu hastalık bende çıktı şu anda ne olacagına dair hiç bi fikrim yok keşke bu hastalıgı önceden bilseydim ve önlem alsaydım hastalık direk kediden bulaşan bişey degil herşeyden bulaşabilir iyi yıkanmamış sebzeden çig etten herşeyden bulaşıp sizi bebeginizle vicdanınız arasına sıkıştırabilir lütfen dikkate alın sakın ihmal etmeyin bebek her zaman olur önemli olan saglıklı olması ............
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler
dr um hiç bu hastalıkla ilgili test falan yaptırmadı duyuyorum çevremden falan ama dr söylemeyince de yaptırmadım. aklıma düştü şimdi yaptırsa mıydım acaba
aranıza yeni katıldım bende10aydır hamile kalawıyoruw çok ümitsizim ve de çok korkuyorum ......sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor....her seyden herkesten nefret eder oldum seni cok iyi anliyorum tatlm bnde 9 aydir deniyorum keske kolay olsa bebek gorunce icim gidiyo tuaf oluyorum icimden biseyler kopuyo keske herkez istediqi zamn kalabilse offffffffff :-(
adet düzensizliğim vardı dr gittiğimde yumurta çatlama problemim olduğunu söyledi uzun bir dönem doğum kontrol hapı kullandım 6 ay kullanıp bırakıyordum eger düzene girmediyse tekrardan kullanıyordum ve doktora ileride çocuk sahibi olmak istersem nasıl olacak diye sorduğumda aşılama yöntemiyle kalabileceğimi söyledi evlenmeden 1.5 sene önce adetim düzene girdi.26 haziranda düğünüm vardı 13 temmuzda adet görmüştüm ozamana kadar korunuyorduk eşim çocuk istiyorum dedi ve ilk korunmasız ilişkimizden hamile kaldım şuanda 33 haftalık hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah arkadasim allah kucaqina almayida nasip etsin saqlikla sana bi sorum olck bu alttan muayneyle yumurtanin catlayip catlamadiqida belli oluyomu dr. Bni alttan muayne etti sol yumurtalikta kist var dedi 4 milimlik ama korkulck bisey yok dedi rahimin ici tertemzmis tarlusal hap werdi bunu kullan adetin 2 3 gunu hormon testi icin caqirdi oda temiz hamille kalma sansinm 208 kalamama 29 cikti ama yumurta catliyo veya a catlamiyo demedi kafam karisdi :-(
evlendiğim ay 3 aylık koruma iğnesi yaptırdım.etkisi 18 ay sürüyormuş ki öyle de oldu,19.ayda hamile kaldım.
Amin insallah allahim o gunleride gostersin bize ben hala okuyorum ...bende sizi cokkk tebrik ederim sizde bende bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim karnimizi dolduran allahim kucagimizida doldursun...
Merhabalar...Meryem süresini nasıl okudun peki ne sıklıkla var mı bunun bi olmazsa olmazı
Merhabalar...
Meryem suresini niyet edip 41 gece ara vermeden okumaniz lazim okuduktan sonra tilavet secdesi kilmaniz gerek bu arada adrt olursaniz sizin adiniza baskasi okuyabilir ben sanirim20 kez okudum sonra hamile kaldim Ama 41 e ara vermeden tamamladim.suan da haftada uc kez falan okuyorum zaten turkce mealini okursaniz ne kadar guzel bir sure oldugunu anlarsinz allahima sukurler olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?