Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

yaklaşık 9 ay korunduk..yaklaşık 5 ay sonra gebe kaldım..

istedigimizin 2.ayinda hamile kaldim ama 5.haftalikken dustu.. dusukten 6 ay sonra hamile kaldim.hic korunmadim..

Yaklasik 2 sene dogumkontrol hapi kullandim.bebek düsunmeye 5ay önce karar verdik.Allaha sükurler olsun hamileyim:))

2 yıl doğum kontrol hapı ile korundum. Bıraktıktan sonra ilk ay adet gördüm. Ikinci ay hamileydim. Tüm isteyenlerin hayırlısı ile olur ınsallah.

2 buçuk yillik evliyim hic korunmadim infertiliteye gittim tedaviye baslamadan 4 ay önce birden kendiliğinden hamile kaldim ama bebeğim 1 buçuk aylikken öldü ilaçla düsük yaptim dünde grip oldum acile gittim bi ihtimal gebelik testi yaptilar cok şükür bebis varmis cok şaşırdık . 2 3 haftalikmış allah herkese evladini bağışlasın

İlk denediğimiz ayda ikizlere hamileyim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benımde sekiz yaşında kızım var ikinciyi düşünmeye başladık 4.ay hamile kaldım yenıyım yani

Biz yaklaşık 7 ay korunduk sonra ilk denememizde hamile kaldım.

canim tebrik ederim biz 3 yildir geri cekilmeyle korunduk 2 kere ertesi gun hapi icmistim bu 3 sene icinde 3 aydir hamile kalmak istiyorum bu ay cok umitliyim ama geri cekilmeyle korununca daha uzun suruyormus bu dogrumu

Ben bugun ogrendim hamile oldugumu 8.ayımdı bu ay Allah'a cok sukur bana da nasip etyi bn de dua ediyrm rabbim isteyen herkese versin insallh

Ben bugun ogrendim hamile oldugumu 8.ayımdı bu ay Allah'a cok sukur bana da nasip etyi bn de dua ediyrm rabbim isteyen herkese versin insallh

tebrik ederim canim hayirlisiyla al kucagina insallah bizde cok istiyoruz 3 senedir geri cekilmeyle korunduk 2 aydir bebek istiyoruz bu 3. ayim ne zaman gebe kalicam cok merak ediyorum

Tam 15 ay bekledim bir başarısız aşılama girişimimiz oldu tam tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz ay meleğim geldi çok şükür Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah... Hep dua ettim çok diledim rabbimden...

merhaba arkadaşlar bende ilk defa geçen ay korunmayı bıraktım bu 2. ayımız bakalım umarım çok uzun süre beklemeyiz. bu ay ovlasyon testi aldım.onunla deneyeceğim

.................

Son düzenleme:
1.kızım 2. ay;

2. kızım 8. ay;

3. ye 9 aydır deniyoruz ama olmadı henüz

Evlendiğim gibi hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

1 oğluma evlendiğim ay 2 oğluma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım:)))
Mıknatıs gibi yapışıyolar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…