valla bız ozel bırsey yapmadık hemde ben ustteydım ve dırek tuvaletımı yapıp dus bıle aldım allah işte. ..
ben 3 senelik evliyim 9 ay korunduk
korunurken hamile kaldım demicem
çünkü 2 yıl 3 aydır korunmuyoz tık yok
ama bu ay var gibi hamiş arkadaşlar dua edin bana yarn test yapıcam
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
nasıl başarıyosunuz onu ya
bunun bi açıklaması yok herlade biz şekilden şekile giriyoz olsun diye nasip kısmet Allah bağışlasın
Kizlar ben internetten yumurtlama hesaplayicisina bakmistim hamile kalmayi kolaylastirici gunler falan yaziyor sizde bakiyomusunz faydali bisi bence
İnsallah sanada nasip eder rabbim hic doktorunla konustunmu belki problem vardir bi jinekolojiyle gorus bence faydasi gelir bazen ufacik enfeksiyon bile zorlastiriyor hamile kalmayi..
yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz ama henüz tutturumadık
eşim bugün gitti dr bilmiyorum bakalım sonuç ne çıkcak bende bi kaç ay önce bebek düşünmezken adet ağrılarım yüzünden gitmiştim bi sorun yoktu şimdi yine gerekirmi bilmiyorum ultrasonda bakmak dışında başka napcak dr bana
İnsallah hayirlisi olur benim yakin arkadasim 5senedir evli onunda bebisi olmuyor sutbezi hormonlariyla ilgili cikti suan tedavi goruyor eger bidaha gidersn dktra bebis istedigini soyle tup filmi cekiolar asilama yapiolar insallah bunlara gerek duymazsin hemencik bebis olur cok dua edicem seninicin rabbim gonlune gore versin..mujdeli haberlerini bekliyorm
Tesekkur ederim allah sana da nasip etsin insalah kafaya takip stres yapma o zaman oluyo diyorlarbunun bi açıklaması yok herlade biz şekilden şekile giriyoz olsun diye nasip kısmet Allah bağışlasın
eşim bugün gitti dr bilmiyorum bakalım sonuç ne çıkcak bende bi kaç ay önce bebek düşünmezken adet ağrılarım yüzünden gitmiştim bi sorun yoktu şimdi yine gerekirmi bilmiyorum ultrasonda bakmak dışında başka napcak dr bana
Tesekkur ederim allah sana da nasip etsin insalah kafaya takip stres yapma o zaman oluyo diyorlar
amin Allah razı olsun evlatlarını sana bağışlasın
Yumurtlama donemleri cok onemli klinik acidan bir sorun yoksa genelde gebelikle sonuclaniyor .Allah tum cocuk isteyenlere nasip etsin insallah
Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim.ben 5aylik evliyim 4.denememizde hamile kaldim.ve sizinle paylasmak icin uye oldum ilk uc ay kabus gibiydi hic olmayacak sandim allahima binlerce kez sukur ki banada bu sevinci yasatti...Ben ozel olarak sadece meryem suresini okudum tavsiye ederim...
kızın mı olacak merak ettim :) meryem suresi kız isteyenler içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?