Ne kadar rahatsız oldum saçma sapan bi durum...

Mace,
Yanlis anlama ama her seyi biraz fazla takiyorsun, hayati/insanlari cok ciddiye aliyorsun.
Kullandigin sakinlestiricilerin hic biri sen kendinle uzlasmadikca ise yaramayacaktir. Senin kendi icinde halletmen gereken problemler var.
Hocayi kafaya takmissin, tamam. Ama hala en alakasiz konuda bile erkek arkadasini sayikliyorsun. Kendi icindeki uzlasmazligini bu adam bu sekilde hayatinin merkezinde oldugu surece cozemeyeceksin.
Universitedeki erkek hocalarin buyuk bir kismi surekli flort halindedir. Eminim universitede okuyan bir cok kisi bunun gibi bir durumu ya kendi yasamistir ya da bu duruma sahit olmustur. Rahatsiz oldugunu soylemissin ama ben icten icten bu beklenmedik ilgiden az da olsa hoslandigini sezdim. Ama yine de aklin sevgilinde oldugu icin "hani isterdim ki sevgilimde yanimda olsun" diye hayiflaniyorsun. Biraz kendine vakit ayir, daha once isteyipte yapamadigin seyleri yap...bir sekilde mesgul et kendini. Boylelikle onu daha az dusunursun.
Umarim 3-4 sene sonra arkani donup baktiginda universite yillarin yaramaz adamin tekinin berbat ettigi, hayal kirikligi dolu yillardan ibaret olmaz.
Sevgiler.

Kendimi yalnız hissettiğim için belki de abarttım. Elim kolum olmuştu Bay X. O olmayınca...

kendinle inatlaşıyorsun bence saplantı yaptın çocuğu
arkadaşlarınla bir hava al yada canlı müzik dinlemeye git
yapabileceğin o kadar çok şey var ki sağlıklısın herşeye gücün yeter :34:

size böyle davranmasının sebebi o yanınızdaki hocayı kıskandırmak olmasın?
sonuçta onları birlikte sanacak kadar yakınlarmış.
bence de.. aralarında bişey olabilir o hoca da sırf kıskandırmak için bişiler saçmalamış bence.. yoksa ne alaka boymuş ayakkabıymışş..
bu arada üniversitede öğrencilerle bu üslupla konuşmak hiç hoş değil meslektaşlarımdan utandım..

bilemedim şimdi. bana en son biri böyle davrandığında akşamında gelip öpmüştü:54: ama şartlar, zaman, mekan, çevre senin olayından çok çok daha farklıydı o yüzden yorum yapamayacağım.

Gercekten rahatsiz olduysan ogretmenin de olsa resmi davranirsin araya sogukluk girer o da yuzgoz olamaz. Ama yaz tatili sonrasi bilindik yuzler gorunce herkes normalki halinden daha bi arkadas canlisi olur o yuzden direk sizden hoslanmis veya flort etmis falan diyemeecegim. ama bu durum sizi gercekten rahatsiz ettiyse dedigim gibi araya mesafe koyarsiniz olur biter.

kasik kasik ictiginiz seyin corba degil sakinlestirici oldugunun da umarim farkindasinizdir. bu tarz ilaclara bagimli hale gelmeyin. Insan gercekten bu sekilde madde bagimlisi oluyor. Konuyla alakasiz ama soyle soyleyim bi kere hasta olmustum ve oksuruk ilaci icmistim. O gece onun uyku yan etkisiyle o kadar guzel uyudum ki hastaligim gecmis olmasina ragmen ilaca devam ettim. Uykusuz kaldigim geceler "acaba o ilactan icsem mi?" diye dusundum, sonrada kendime ne yaptigimi fark ettim. neyse asiri bi tepki vermek istemiyorum ama sizde sakinlestiriciymis bilmem neymis bu tarz kimyasal seylere bunyenizi alistirmayin. sorunlarla kendiniz mucadele etmeyi ogrenin

sen bi rahatlayıp etrafı boşvermeye karar verene kadar o sakinleştiriciler bi işe yaramayacak..
herkesin her kelimesinin her hareketinin altında bişeyler arama...

mace canım hayatının en güzel yıllarındasın. bir daha yaşayamayacaksın bunları. okul bitip de sevdiğin ya da sevmediğin bir işi yaparken, uni arkadaşlarınla 50 bin kere yad ederken geçmişi ve de resimlere bakarken tebessüm ederken geri dönüşün olmayacak. sonra zaten çoluk çocuk derken hayat mücadeleye dönecek. bırak erkek arkadaşını vs. hayatını yaşa, kendine zehir ediyorsun sakinleştiriciler falan inan çok gereksiz.hocan sapık dahi olsa her okulda çıkar kızlara zaafı olan bir. hangi bölümdesin sen?

mace canım hayatının en güzel yıllarındasın. bir daha yaşayamayacaksın bunları. okul bitip de sevdiğin ya da sevmediğin bir işi yaparken, uni arkadaşlarınla 50 bin kere yad ederken geçmişi ve de resimlere bakarken tebessüm ederken geri dönüşün olmayacak. sonra zaten çoluk çocuk derken hayat mücadeleye dönecek. bırak erkek arkadaşını vs. hayatını yaşa, kendine zehir ediyorsun sakinleştiriciler falan inan çok gereksiz.hocan sapık dahi olsa her okulda çıkar kızlara zaafı olan bir. hangi bölümdesin sen?

Grafikerlik.

Şu an herşey çok yeni o yüzden bu kadar dert ediyorum...

aaahh ne var şöyle kız veya erkek arkadaşlarınla toplasıp dışarıya cıksan?
eglensen,gezsen,tozsan..
ama mumkunse hıcbırının sevgılısı olmasın..
şu yalnızlıgın tadını cıkar,arkadaslarına vakıt ayır..
inan hayat öylede cok guzel..
gun gelecek keşke bekar olsamda arkadaslarımda doya doya bırlıkte olsam dıye iç çekeceksın..
degerını bıl su gunlerının yaaa..
takma hıcbıseyı artık bu kadar!!

Herkes açtığım konuları biliyor artık sanırım... Tek 1 mesaj yok. Bütün gün kaç tane sakinleştirici içtim bilmiyorum. Ağlamadım. Mesaj atmadım.

Konumuza gelelim bunun dışında,

Bugün okula gittim. Teslim etmem gereken bir dosya vardı. Hocalarımdan biri,normalde bana davrandığından çok farklı davrandı. Samimi hocalarım vardır evet. Ama bugün giydiğim ayakkabıdan tutun,neler yaptığıma kadar ilgilendi. Yanına ben gitmedim o geldi.

Okula girdim öyle dalgınım aklımda sevgilim var zaten orda dosya teslim etmek için bekliyorum. Bayan hocalarımdan biri beni gördü sarıldı nerelerdesin falan dedi. Konuştuk gülüştük. Bana yardımcı olur musun 2 dakika dedi tabi dedim. Elime bir şeyler sıkıştırdı. Ben elimdeki şeylerle onu beklerken, (Bayan hocayla konuşma sebebim dosyamı onun onaylayacak olması) o bana garip davranan bey geldi.

Muhabbet aynen şu;

- Aaa Mace sen mi geldin. Nerelerdesin hayırdır?
- Dosyat teslim etmeye geldim Hocam.
- Nabıosun ne var ne yok bi güzel geldin bugün gözüme
- Sağolun ( Tabi burda mal mal sırıtmadım, normal sağolun dedim.)

- Kilo mu verdin sen ?
- Evet hocam bişey mi isticeksiniz hayırdır dedim böyle şakaya vurmak için.
Ben bunları söylerken diş teli taktırmış olduğumu gördü.
- Ne kadar yakışmış ilk defa birine böyle yakıştığını görüyorum derken bayan hocam geldi. Onunla odasına çıktık dosyayı kontrol etmek için.

5-10 dakika geçti geçmedi. Biz bayan hocamla konuşurken dosyaya bakıyoruz falan. Geldi. Konuşamadık dedi :53:

Güldüm sadece bir şey söyleyemedim.

Sevgilim olan bay X diyelim. Nerde X diye sordu. Dedim tatilde hocam falan hiç bozmuyorum durumu.

Hayırdır sen niye burdasın dedi. Ailesiyle gitti hocam dedim.

Sen gitmiyor musun bi yerlere gittin mi dedi. Yok gitmiyorum dedim.

Her neyse o orda. Biz bayan hocamla konuşuyoruz. Ayakkabıların ne güzelmiş dedi.

Sağolun dedim. Yakışmış yakışmış güzel olmuş dedi. Sağolun hocam dedim. Senin boyun kaç dedi. 1.69 dedim. Tabi bu sırada bayıldım bayılıcam kaç kaşık sakinleştirici içmişim.

Kalk bakim ayağa boyuna bakim dedim. Her neyse kalktım falan filan derken...

Hoca gitti. Biz bayan hocamla konuşuyoruz. Herkes sanıyor ki bu bayan hocayla bunun arasında bir şey var. Konu döndü dolaştı kadınla sevgili muhabbetine geldi. Böyle süsleniyorum falan ama kime dedi. Yok ki kimse hayatımda dedi.

Bende o kadarda güzelsiniz falan dosyamı imzalicak yağcılık yapıyorum.

Yok canım hayatım da en son 10 ay önce biri olmuştu o da yok dedi 10 aydır yalnızım dedi ama biz bu hocayı o diğer hocayla birlikte sanıyoruz.

Aşırı rahatsız oldum... Neden bilmiyorum erkek ya sonuçta... Hani isterdim ki sevgilim de yanımda olsun. Kimse o kadar ilgilenemesin. Sonuçta hoca yani ne kadar tersleyebilirsin sorularını...

Çok yalnız hissettim kendimi...

Alıntı yapmayın lütfen.

Cnım merhaba , sen rahatsız olmakta cok haklısın bence adam resmen asılmış umarım dersine girmiyodr senn durumuna cok benzer ama daha ağır bi olay atlattım benimde ünide bi hocam saç rengimi değiştirip lens taktığımda benle birden ilgilenmeye başladı ben kahve falı bakardım arada kızlara o da duymuş bunu bahane edip kaç kere yemeğe davet etti hep bahane fln bigün ders çıkışı oldu bende sınıfı topladım gittim resmen:)sonra arkada oturrken niye ordasın diye beni öne oturtmalar sınıfta iltifatlar bahaneyle elimi tutup fal bakmana ihtiyacım var bile demişti annem okula gelcekti o derece ya 40-50 yaşındaki adam şok geçrmiştim canım detaylı anlatmadım ama Allahn izniyle başımdan attm hiç yüz vermedim o da anladı bıraktı ama noldu biliomusun notumu düşürdü hem de haketmediğim halde yaa işte böyle cok dikkat et tatlım..

Cnım merhaba , sen rahatsız olmakta cok haklısın bence adam resmen asılmış umarım dersine girmiyodr senn durumuna cok benzer ama daha ağır bi olay atlattım benimde ünide bi hocam saç rengimi değiştirip lens taktığımda benle birden ilgilenmeye başladı ben kahve falı bakardım arada kızlara o da duymuş bunu bahane edip kaç kere yemeğe davet etti hep bahane fln bigün ders çıkışı oldu bende sınıfı topladım gittim resmen:)sonra arkada oturrken niye ordasın diye beni öne oturtmalar sınıfta iltifatlar bahaneyle elimi tutup fal bakmana ihtiyacım var bile demişti annem okula gelcekti o derece ya 40-50 yaşındaki adam şok geçrmiştim canım detaylı anlatmadım ama Allahn izniyle başımdan attm hiç yüz vermedim o da anladı bıraktı ama noldu biliomusun notumu düşürdü hem de haketmediğim halde yaa işte böyle cok dikkat et tatlım..

Teşekkür ederim canım ama alıntı yapmayın demiştim. Rica etsem editlermisin.

senin konunu biliyoruzda canım hocanın sana alttan alttan yazılışını neden buraya bir dertmiş qibi açtın onu anlayamadım..
oda değil diğer hocayla olan diyaloglarınıda geçmişsin..bumu dert ben ortada dert edilcek bir durum göremedim..çokmu el bebek gül bebek büyüdünde şımartılmak istyosun anlamadımki ?

Hocanın davranışı tuhafmış yani çok samimi olursunuz belki öyle diyebilirde...

Alıntı yapmayın fln demişssin bak yapmıyorum tatlım madem böyle şeylere takılıosun hiç yazmayacaktın buraya bunları bence ok ,biz senn meseleni kendi aramızda tartışcak değiliz tabiki sana yazıcam saçmalık ben edit yapmam ama bence sen direk açtığın konuyu sil derim!!

iltifatlarında bir aşırılık ,tuhaflık sonuç olarak bir samimiyetsizlik var.Diğer kadın hocanı kıskandırmayı belki de sinir etmeyi ,öc almayı hedeflediği çok açık.Olayın senle ilgisi yok aslında. O gün , o saatte oradan Mace değil de Pace ya da Lace geçiyor olsaydı da
benzer şeyi yapacaktı.

Back