- 17 Ocak 2023
- 85
- 50
- 8
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Ben de de evliyken genital siğil vardı ancak onemsemedim . Sonradan eski eşimin travesti birlikteliğini öğrendim
evlendigimiz ilk gün kına gecesinde genel ev aratmasini görmüştüm internet gecmisinde
Vurmaları vardı darp raporu almıştım. Sonra travesti aldatmalarini öğrendim .
Hala seviyorum demenizden belli.Mental olarak iyi degilsiniz takıntı haline gelmiş psikolojik destek alın.Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı
Kendinizin de bir hayatı olmali. İlla sevgili bulun vs demiyorum ama bir hayatınız olsun eski kocanizdan başka.Gerçekten sanki kara sevdaya tutulmuş gibiyim Bosanali 3 sene oldu hala unutamadım . Halbuki ne seven biriydi ne de değer veren . Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı . Boşandı hemen sevgili yaptı . Ancak ben hala unutamadim. Bunu ona yansitmadim. Ancak olmuyor unutamıyorum. Çocuk var arada mecbur konuşuyorum görüyorum bu da zorlaştırıyor
Gerçekten sanki kara sevdaya tutulmuş gibiyim Bosanali 3 sene oldu hala unutamadım . Halbuki ne seven biriydi ne de değer veren . Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı . Boşandı hemen sevgili yaptı . Ancak ben hala unutamadim. Bunu ona yansitmadim. Ancak olmuyor unutamıyorum. Çocuk var arada mecbur konuşuyorum görüyorum bu da zorlaştırıyor
Bu arada başlık muq ne kadar ne kadar aciyor yüreğim....
Beni hiçbir güç evlenmiş bir insanın eşine aşık kalabileceğine inandıramaz,o aşk ilk yıl sevgiye evrilir oradan nefrete koşarGerçekten sanki kara sevdaya tutulmuş gibiyim Bosanali 3 sene oldu hala unutamadım . Halbuki ne seven biriydi ne de değer veren . Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı . Boşandı hemen sevgili yaptı . Ancak ben hala unutamadim. Bunu ona yansitmadim. Ancak olmuyor unutamıyorum. Çocuk var arada mecbur konuşuyorum görüyorum bu da zorlaştırıyor
Off benim fikirlerim var ama ban yemek istemiyorumGerisini getirecek yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?