• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar ne kadar acıyor yüreğim

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
85
50
8
30
Gerçekten sanki kara sevdaya tutulmuş gibiyim Bosanali 3 sene oldu hala unutamadım . Halbuki ne seven biriydi ne de değer veren . Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı . Boşandı hemen sevgili yaptı . Ancak ben hala unutamadim. Bunu ona yansitmadim. Ancak olmuyor unutamıyorum. Çocuk var arada mecbur konuşuyorum görüyorum bu da zorlaştırıyor

Sizi aldatan, boşanır boşanmaz atlı kovalıyor gibi sevgili yapan adamın neyini düşünüyorsunuz? Ne güzel boşanıp kurtulmuşsunuz. Psikolojik yardım almayı düşündünüz mü?

Neyini seviyorsunuz? Sizi sevmemiş aldatmış hala nasıl seviyorsunuz?
Bu sevgi değil takıntı

Özlenecek gram özellik yok siz boşlukta olabilirsiniz duygusal olarak falan başka açıklaması yok onu özlemenin

Hiç özlemeyin,kurtuldugunuza şükredin ve kendi hayatınıza bakın.Mecbur kalmadıkça çocugunuzla alakalı konular dışında asla iletişime girmeyin.

Gerçekten sanki kara sevdaya tutulmuş gibiyim Bosanali 3 sene oldu hala unutamadım . Halbuki ne seven biriydi ne de değer veren . Tüm değersizlikleei yaşattı aldattı . Boşandı hemen sevgili yaptı . Ancak ben hala unutamadim. Bunu ona yansitmadim. Ancak olmuyor unutamıyorum. Çocuk var arada mecbur konuşuyorum görüyorum bu da zorlaştırıyor
Kendinizin de bir hayatı olmali. İlla sevgili bulun vs demiyorum ama bir hayatınız olsun eski kocanizdan başka.

Bu sevgi değil. Kuyruk acısı. Hazmedemiyorsun. İçine sindiremiyorsun. Kafan da duyguların da karışmış. Kendine zarar veriyorsun.
Toparlan. Bir insan kendine bunu nasıl yapabilir. Bu nasıl bir zavallılıktır.
Dışarda koca bir dünya var hayat akıp gidiyor sen kafanı kuma gömmüşsün unutamadım da unutamadım.. Neyini unutamadın?

🧠 Al lazım olur.

Beni hiçbir güç evlenmiş bir insanın eşine aşık kalabileceğine inandıramaz,o aşk ilk yıl sevgiye evrilir oradan nefrete koşar😂sizinki kör öldü badem gözlü oldu gibi birşey bence,duygularınız sorgulayın ki zaten aldatmış,değersiz hissettirmiş fln böyle bir insana aşık olunamazki insan doğasına aykırı,sizinki psikoljik bir boşluk kaçan kovalanır gibi birşey o yüzden kıymete binmiş,yoksa eşime aşığım fln onlar nasıl laflar öyle tövbe estafrrllh😂

Back