- 18 Ekim 2017
- 6.082
- 37.723
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde ortalama memur maaşı 50-60 civarında birşey, esnaf vs. zaten gelir göstermiyorBosanmadan kusurlu taraf var mi? Aldatma, siddet vs. Normalde yoksulluk nafakasi 3-5 bin bisey diye biliyorum ama kusurlu taraf varsa artiyor gordugum kadariyla.
Mantiken gelmesi lazim 150ye 10k kadin yeniden evlensin diye gorucu gondersinler valla 1 yil evli kal sonsuza kadar yoksulluk nafakasi al guzel ketenpere.normalde ortalama memur maaşı 50-60 civarında birşey, esnaf vs. zaten gelir göstermiyor
bu ortalama maaşa göre 3-5 çıkıyorsa 150 bin maaşa göre 10 bin olur mu? yoksulluk nafakası maaşa orantılanıyor mu?
EvetHukuki bilgim yok bence de nafaka bağlanmamalı da konu dışı bir şey söylemek istiyorum. Kullanıcı adınız çok hoş. memleket iç Anadolu mu?
sonucu çok merak ettim, dava görüldükçe bu konuyu güncelleyelim lütfen
Görüşümü de yazayım çoluk çocuğun olmadığı 1 yıllık evlilikte bir genç erkeğin bakirliğini alıp hayallerini yıktığı için kız tarafından tazminat istesin akrabanız. En iyi savunma saldırıdır.