Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10k verilirse kendisi de evlenecekmiş nafaka içinBen şunu merak ettim ne kadar nafaka bağlanacağından size ne? Yani burda konu açacak kadar niye dert edindiniz ki. Böyle konular bana hiç masum gelmiyor
Niye nafaka alacak tam olarak?Akrabam üst düzey memur karısı ücretli öğretmen.Belki bu sene çalışmıyordur. Çocuk yok. Bir senelik evlilerdi anlaşamadılar. Boşanma aşamasındalar.
Karısı 10 bin nafaka istiyormuş. Anlaşamıyorlar.
Sizce ne kadar bağlanır nafaka. ( akrabam 150 bin maaş alıyor)
10k verilirse kendisi de evlenecekmiş nafaka için
Niye nafaka alacak tam olarak?
Aldatma, şiddet vb. Şeylerden değilde, anlaşmazlık yüzünden çocuksuz boşanmalarda bazen acıyorum erkeklere.hımm çünkü kadının "kız adı dula çıkıyor", ondan.
not: evet, bence de olmamalı çocuk yokken nafaka. savunmuyorum yani.
ama esas sebep bu. erkeksen kadını cinsel anlamda "kullanmış" oluyorsun, değerini "düşürmüş" oluyorsun, bekaretini filan alıyorsun bi kere, eee o zaman bedelini ödeyeceksin.
ama bildiğim kadarıyla hukukumuz bunu bu şekilde açıklayamayacağı için (!) şöyle açıklıyor: evliyken sürdürdüğü konforu, hayat düzeyini önemli oranda kaybedecek olan tarafa (e bu genelde kadın taraf oluyor) diğer taraf o standardı biraz olsun koruması için destek olmalı. hele buradaki gibi boşanınca direkt "yoksulluğa düşecek" çünkü kadının geliri yok, ona direkt yoksulluk nafakası bağlanır sanıorum
miktarları bilmiyorum.
Nafaka falan bağlanmaz ne alaka çocuk yok bişey yokTedbir olarak 1500 bağlanmış ama 10 bin istiyormuş.
Ben erkek tarafıyım objektif olarak yazdım.
Akrabam 10 bin vermek istemiyor anlaşmak istiyor.
Son günlerde konular böyle hep. Komşumun kızı yoldan çıktı napsak. Kuzenim görücü tanıştı napsın.Ben şunu merak ettim ne kadar nafaka bağlanacağından size ne? Yani burda konu açacak kadar niye dert edindiniz ki. Böyle konular bana hiç masum gelmiyor
Canısı ben de boşandım da çocuk yok kelimesi ile nafakayı yanyana görünce bastım eksiyi hakkını helal etfish fingers gizemliasli K kerkenes
Abi niye konuya eksi atıyorsunuz.
Normal bi şekilde iki tarafı da kötülemeden danıştım
Ki ben erkek tarafıyım.
Burada bisürü boşanan kadın var onlara sormak istedim.
Canısı ben de boşandım da çocuk yok kelimesi ile nafakayı yanyana görünce bastım eksiyi hakkını helal et
Konu seni ilgilendirmez ki. Merak eden taraf avukatına danışır zaten bunu öğrenir. Senin yaptığın dedikodu şu an. Ve tuhaf bir bilgi toplama gibi duruyorfish fingers gizemliasli K kerkenes
Abi niye konuya eksi atıyorsunuz.
Normal bi şekilde iki tarafı da kötülemeden danıştım
Ki ben erkek tarafıyım.
Şöyle kötü karısı vardı böyle kötü demedim.
Burada bisürü boşanan kadın var onlara sormak istedim.
mesela siz istediniz mi nafaka?Canısı ben de boşandım da çocuk yok kelimesi ile nafakayı yanyana görünce bastım eksiyi hakkını helal et
Konu seni ilgilendirmez ki. Merak eden taraf avukatına danışır zaten bunu öğrenir. Senin yaptığın dedikodu şu an. Ve tuhaf bir bilgi toplama gibi duruyor
Çocuğumuz vardı istedim tabi :) çocuk olmasaydı gölge etmesin başka ihsan istemezdimmesela siz istediniz mi nafaka?
ya ne var olamaz mı merak etmiştir normalde ne oluyor diye, ailede konuşulmuştur, belki iddiaya girdiler
mahkemeler ne karar veriyor buralarda okumasak nerden öğrenecez --hukukçu değilsek.
150.000 kazanan adamın ne acısı olacak ki. Böyle acıya can kurban.Dedikodu etsem buraya yazmam ki.
Ya da etsem kadını kötülerdim.
Akrabam, sadece kendi dertlerime odaklanmıyorum.
Acı çekiyorsan canlısın başkasının acısını hissediyorsan insansın.
sonucu çok merak ettim, dava görüldükçe bu konuyu güncelleyelim lütfenBelki bakire evlenmedi
Ayrıca cinsellik 2 kişilik kimse kimseyi kullanmıyor
Böyle düşünen evlenip sevişmesin :)
Evlenme vaadiyle istemediği halde sevişip evlenmemesi bi nebze kullanılmak.
Diğer türlü evlilikte erkeğin soğuk olduğu çok konu okuyoruz burda. Her şey karşılıklı.