Şaka gibisiniz cidden
Nafaka var nafaka var. Çocuklu işsiz ömrünü bir adama adamış(bu yanlış olsa da var böyle kadınlarımız maalesef) 4 aylık evliliği denemiş çocuk yapmadan yapmayacağını anlamış (bu bir nimet) kadın için istenen nafaka bir mi??
Biz nafakaya karşı değiliz ki?
Biz üç aylık beş aylık evliliklerde nafakaya karşıyız(o da sonuna kadar değil bazen o 4 ayda adam cehennemi yaşatmış da olabilir) ama bu konu özelinde kocam bana zarar verdi,beni rencide etti,beni kötü bir duruma soktu,dövdü,aldattı gibi negatif açıklama gelmediği müddetçe bu evliliğe anlaşamayan evli çift gözüyle bakıyoruz.
4 ayda neyin nafakası üstte yazdıklarımdan hiç biri yoksa? Sırf sınava hazırlanırken bana baksın oje paramı orkid paramı karşılayım diye mi?
4 ay öncesine kadar bunları kim karşılıyordu?
Gerçekten mağdur olan kadınlar konu sahibi gibiler yüzünden daha da mağdur olacak.Öz çocuğuna üç kuruşu çok gören adamlar yüzünden,ve konu sahibi gibi kadınlar yarın öbür gün yasa değişikliğine giderse daha da çok mağdur olurlar.
Sizin ailevi konularınızı anlamak veya yorum yapmak için bu konu uygun değil. İsterseniz konu açarsınız gelip yorum yaparız şu an burada yapmayacağım