Anket Ne kadar kıskançsınız?

Ne kadar kıskançsınız?

• Ankete Katılan
    475
Eşimin benim goreceme göre güzel taş gibi olan falan hatunlarla diyologta bulunurken kafamdan dumanlar yükselir ama tabi dışarıya tepkide bulunmam yüz ifadem nasıl oluyor o an bilmiyorum tabi haha müdahale etmem ya ben gerek duymam yani benden başkasına başka türlü bı hisle yaklasacagini düşünmem o an. Böyle korkularım yok bı insanı bu şekilde sıkmak karşısındakine yapılan büyük saygisizliktir. Aynı şeyi eşim yapsa hayırdır sen bana guvenmiyormusun derim

3 tik atabildim hepsini tiklemek cadilik degil kazen bey hastalik ama bende kiskanma pek yoktur ya kiskanacagim seyler oldugunda oyundan atiyorum genelde

Bu sayılanlar kıskançlık belirtisi değil, ciddi psikolojik rahatsızlık belirtisi. Bunlardan bir tanesini bile yapan hayatı kendine zehir ediyordur düşünmekten. İnsan bunları düşünüp, kafasında hesap yapmaktan kendisine kendi hayatına odaklanamaz.

Kıskançlık mesela sevdiğin kişinin ilgisinin başkasına kaydığını kıskanmak, hissetmek gibi bir şeydir. Böyle bir şey olursa (ki oldu) araya mesafe koymasını söylerim. Güvenmeyeceğim beni ruh hastası haline getirecek biriyle sevgili kalmam. Bunca senedir bu maddeleri yapmadım.

E. Hiçbiri diyorum.

Birde her erkeğin kendi çapı var, ne mal olduğu belli, hangi kız bakar bakmaz belli oluyor. Bu maddelerdekileri yaparak bu erkeklerin egosunu şişirilir, kendilerini bir şey sanarlar.

AA pardon rüya seçeneği var bende. Rüyamda aldattığını görüp o gün sanki gerçekmiş gibi kötü davranırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…