Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz bir g.t kalkıklığı yapıyor bi de, karşındaki ben neymişim falan oluyor, aldatılmayacağın varsa da aldatılıyorsun.Hiç böyle biri olmadım. Ergenken bile, Yılmaz’ı mesenadan silecağsın tarzda biri de olmadım. Bana da hep ilginç geliyor.
BenimdeKıskanacak biri olmadığı için hayatımda sorun yok
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinZaten başlık ne kadar kıskancsiniz
Dediginiz gibi olsa
Kiskancmisiniz kiskanc degil mi..olurdu
Ozguvenimiz dorukta diye de sitem yemeyiz ya, yememeliyisssAy tamam en kıskanmayan sizsiniz ya
Cinselliğe gel mükk bir konu var.Ozguvenimiz dorukta diye de sitem yemeyiz ya, yememeliyisss
Haydar dumenmiyim ben ayol, tmm tmm geliyomCinselliğe gel mükk bir konu var.
Pp s.çırttı.2. Şık şey yav. Yani haber verilmeli bence işten gelirken başka bir yere gidecekse misal evde ac açına onu mu beklicem ama hesap verme tarzında tabiki olmamalı.
Kıskançlık bana göre moktan bir sey. Eski sevgilimin saçma sapan kıskançlıkları vardı, karşısındaki insanı çıldırtıyor bu durum. Kıskananlara söylim de
Katılıyorum. Haber verilmeliye ben de okeyim ama diğerleri manyaklık bence.2. Şık şey yav. Yani haber verilmeli bence işten gelirken başka bir yere gidecekse misal evde ac açına onu mu beklicem ama hesap verme tarzında tabiki olmamalı.
Kıskançlık bana göre moktan bir sey. Eski sevgilimin saçma sapan kıskançlıkları vardı, karşısındaki insanı çıldırtıyor bu durum. Kıskananlara söylim de
Ya öyle değil ya. kıskanılacak bir şey olur kıskanırız tabii ki de anketteki durumlar daha patolojik sankiAy tamam en kıskanmayan sizsiniz ya
Bence aldatılan kadınlarda görülen sendromlar. Sağlıklı ilişki yaşayanlara ne mutlu.Ya öyle değil ya. kıskanılacak bir şey olur kıskanırız tabii ki de anketteki durumlar daha patolojik sanki