Ne kadar doğru?

SeDa HaBiB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
47
28
3
24
Günaydın
10 gündür regl görmüyorum dün doktora gittim ultrason da bişe görülmedi,kan tahlili yaptı negatif çıktı .Tarlusal verip gönderdiİlacı kullananların yorumlarını okudum kullanan bir kaç kadın ilacı kullanmasına rağmen regl görmediğini ve ilaç sonrası hamile kaldığını yazmıştı bu doğru olabilir mi sizce

Gecmiş olsun. Tarlusal bende kullandım regl düzensizliğim vardı. Arada kullanıyordum. Hap bıtınce regl oluyorsun. Ve evet sonraki ay hamıle kaldım.
Herkese gore degısır bunye meselesi. Sen Dr tavsiyesine uy yeterli.

Çok teşekkür ederim cevabın için İlk defa bu kadar geciktiği için verdi tarlusalıUmarım bende ilacı bitirdikten sonra gebe kalabilirim.

Kalırsın merak etme bu ılaclara alakalı degıl ama hormon tamamen bunye meselesi. Ne kadarlık evlisin.En az 1yıl korunmasız ilişki şart.Ve bu sure zarfında adet oldugunda 3.gunu kadın dogum Dr gozuk ve hormon testi ver hormonların baktır sonuclara nasıl. Bebek için engel varmı yokmu bılgın olsun yani. Sonra sende bırsey cıkmazsa eşin spermıyografı versın onunda sonuclara bakılsın. Önlemini alman acısından soyluyorum.
Bende pko var polıkıstıkover yanı genelde gec hamıle olunur 18 aylık evliyim ilk 4 ay ıstemedık 15.ayımda oldum. Hıcbır tedavı gormeden.
İnşallah Allah seninde gonlune gore nasıp eder

Güzel bilgilerin için çok teşekkür ederim
Bende de pko var o yüzden sabırla beklemek istiyorum
Bugün sağlık ocağına gittim iki gündür şiddetli boğaz ağrısı ve yüksek ateş var boğazımda beyaz beyaz iltihaplar var doktor şüphelendi gebelikten ama bekleyelim yine de dedi antibiyotik verdi.
13.günüm hala olmadım ama her iki testlerde negatif çıktığı için beklemek istedi doktor bakalım
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah
Sağlıkla minnoşunu kucağına almayı nasip etsin rabbim

Amın cok Tesekkur ederim darısı basına inşallah. Belki gec dollenme olabılır benım Oyle oldu. Hayırlısı olur inşaallah. Kan verirsen cıkar aslında. Umarım gonlune gore olur. Sabret hıc takma kafana oluveriyor kendılıgınden. Stres yapma yeter. Pko olmak ayrıcalık gıbı düşün

Güzel gönlüne sağlık
Emin ol öyle düşündüğüm için sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…