ne kadar değersizim ben :((((

etrafında ailem çevrem eşimi severler Allah'tan güleryüzlü sıcakkanlı.haklısın beterin beteri var ama böyle de devam etmez ki ya çözülmeli yada bitmeli
erken olduğu için mi bilemiyorum artık sabrım taşmıştı ve söyledimiştim bencilik yapmış olablirim frkında değilim dedi

izmirde mi oturuyorsun şuanda.bende izmirdeyim :) adını bile seviyorum taşını toprağını...

bende sevgi saygı ilgi alaka anlayış bekliyorum.numara yapıp sıcak davranamayacğım ne olacak bilmıyorum

google a scribd yazın açılan sitede arama kısmına taocu sevişme yazın çıkan ilk kitaba tıklayın internet üzerinden okunabilir bu şekilde. indirme yok yani . isteyen okusun

ilgisizlik kötü birşey gerçekten insanın psikolojisini alt üst ediyor.

Son düzenleme:
google a scribd yazın açılan sitede arama kısmına taocu sevişme yazın çıkan ilk kitaba tıklayın internet üzerinden okunabilir bu şekilde. indirme yok yani . isteyen okusun

msjınızı aldım çok teşekkür ederim.mutlaka okuyacağım.Böyle bir durumda ne kadar devam edilir Allah yardımcım olsun

Sen değersiz değilsin, senin değerini ne eşin, ne de bir başkası belirler.

O zaman birileri bize iyi davrandığında değerli, kötü davrandığında değersiz mi olacağız?

Peki aynı anda iki kişi bize iyi ve kötü şekilde muamele ettiğinde bizim değerimiz hangisine göre belirlenecek?

Sen doğduğun andan beri değerliydin. Kocana endeksleme bunu.

Son düzenleme:
llk once her aklına geldıgınde su cumleyı soylemenı ıstıyorum."ben degerlıyım,ben onemlıyım,kendımı sevıyorum".butun sorunların ustesınden gelecek kadar guclusun.buna ılk once kendın ınan kı esın de aılen de butun senı tanıyanlar da ınansın

Kedi35 ailen ne diyor bu işe yani birlikte yaşamanıza falan?

Konu sahibi bence de kendini geri cek, o aramadıkca arama gecen bı arkadas konu acmıştı onu adam etmenin yolları diye oradaki taktikleri de uygulayabilirsin mümkün mertebe..

haklısın cnm tüm hayatımı ona bağlamışım çok değer vermişim.bir daha asla bana bunu yapamayacak

kendimi unutmuşum ben.silkelendim ve kendime geldim. böyle kötü hissettiremeyecek bana

kendimi unutmuşum ben.silkelendim ve kendime geldim. böyle kötü hissettiremeyecek bana

bencede hissettiremesin zaten bir başınıza da bir evde olsanız kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin onu yapabildiniz mi kimseye ihtiyacınız olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…