ne kadar değersizim ben :((((

oynar canım oynar hiç merak etme
o işide yapar sonra oynar
ikisini aynı anda yürütebilirler kabiliyetleri yüksek
eşim arkadaş kkonusunda seçicidir oyun oynuyanları seçer =)
benimki oynamaz oynayamaz oynatmam çok pis alırım aklını bütün gecede bırakmam :23::23::23:

aramayacğım kesinlikle.çayım elimde :)

arama bencede
hayatın zor ya benim ki öyle yapsa salya sümük ağlarım
neden yapar böyle istemediği belli
ama şöyle düşün beterin beteri var
sen kendini biraz sakın cnm ilgi hiç göstermem keşke akşamda aramasaydın o merak edip arasın
biraz soğuk davran cnm

ona göre evliliğmizin ilk yılında olan üye olduğu siteler internet sadece merak.olup bitmiş ve ben hala iğneliyormuşum onu.her sorduğum soruyu hesap soruyorum diye düşünüyor bence.birazda yalnız kalınca rahatladı bence

geçmişte yapmiş bir hata, ogrendiğinde canına okuduysan ve affettiysen eski defterleri açmak seni çekilmez kılar
bu kadın için de böyledir erkek için de...
unutamayacaksan affetmeyecektin
yok affettin ve hala o adamlaysan her öfkelendiğinde üste çıkmak için ısıtıp ısıtıp önüne süremezsin

bırak o istediğini desin
önemli olan senin kendine ne dediğin
sana kendini hiç bi işe yaramaz, değersiz hissettirmesine neden izin veriyorsun?

ailesiyle arasını düzeltmesine yardımcı ol
sorun yaşamışsın onlarla da anlıyorum zor senin için
ama emin ol ki binlerce üyesi olan koca KKda eşinin ailesiyle sorun yaşamayan 10 tane kadın bulamazsın...

hayatı lehine cevirmek senin ellerinde...
değişimin sinyallerini böyle vermeye başla ve ailesiyle arasını düzeltmesine yardımcı ol
evliliğini kurtarmak istiyorsan tabi...

haklısın evt kendimi değersiz hissettirdi.inan bana yakıştırmazlar birbirmize beni güzel bulurlar çevremdekiler ama eşime beğendiremiyorum sanırım.ailesi beni görmek istemıyor evlerine istemiyorlar beni sadece eşim gidecekmiş.eşimde beraber gidelim istiyor ne yapacağım bilmıyorum

benim ki 34 yaşa gelmiş hala oynuyor vazgeçmez hala ama evlenince biraz zorlanırsın sonra alışırsın
ama tavsiyem hiç kızma ne kadar kızarsan kız huyundan ödün vermezler eğer o onun tek eğlencesiyse vazgeçmiyorlar.
sabır göster heleki sana sevgisi varsa hiç kızma

ama bazen o oyunu görünce çıldırıyorum

benimki oynamaz oynayamaz oynatmam çok pis alırım aklını bütün gecede bırakmam :23::23::23:

aklıma geldi bikere süslendim püslendim yanına gittim
bana dediki aaa üşürsün neden giydin
dedim acaba neden giydim hiç pas vermedi bende uğraşmadım kızdım gittim tekrar giyindim
bu sefer o geldi ben tavır yaptım
neden giyindin dio üşüdüm dedim :19::19::19::19:

haklısın evt kendimi değersiz hissettirdi.inan bana yakıştırmazlar birbirmize beni güzel bulurlar çevremdekiler ama eşime beğendiremiyorum sanırım.ailesi beni görmek istemıyor evlerine istemiyorlar beni sadece eşim gidecekmiş.eşimde beraber gidelim istiyor ne yapacağım bilmıyorum

eşin seni ailesine tercih ediyorsa sizin için hala ümit var hem de bol miktarda :)
evvela eşinle aranı düzeltmeye bak o halde
sonra ailesiyle senin aranı düzeltmesini iste
köprü olacak olan eşindir şu durumda
zira eşi ile ailesi arasında kalıp üstüne evliliğinde sorun yaşayan adam yorulur...
ve sonunda ailesini seçer...
bu secimi yapmasına izin verme
ama kendini kolay lokma olarak da sunma...
hani bi tabir vardır ya acıdan gebersen de kuyruğun daima dik olsun!

aklıma geldi bikere süslendim püslendim yanına gittim
bana dediki aaa üşürsün neden giydin
dedim acaba neden giydim hiç pas vermedi bende uğraşmadım kızdım gittim tekrar giyindim
bu sefer o geldi ben tavır yaptım
neden giyindin dio üşüdüm dedim :19::19::19::19:
ay ne salaklar yaaaaaa:27:
:27::27: bende karşılaştım bu tarz şeylerlee: bebeğiimmm üşürsüün amam ya yorganı altına gidelim yada giyin bebeğim .. ne ne nee dedim ama benim kuşum üşür ben seni seviyotumvs vs amann odun bunlar hatta kıymığı odunkıymığıı

ama bazen o oyunu görünce çıldırıyorum

çok haklısın ama yapacak birşeyin yokki
ben bide ilk evlendiğimiz zaman daha çok oynuyordu benim ne hayallaerim vardı evlenince
ama o hep oynuyordu o işi bile yapmıyordu yiyeni gelip sabahlara kadar oynardı çok ağladım çok yine oynuyor ama alıştım galiba
allahtan özünde iyi bir insanki çekilebiliyor
seviyorum yinede 2,5 senelik evliyiz alışıyor insan sen nekadarlık evlisin :42:

arama bencede
hayatın zor ya benim ki öyle yapsa salya sümük ağlarım
neden yapar böyle istemediği belli
ama şöyle düşün beterin beteri var
sen kendini biraz sakın cnm ilgi hiç göstermem keşke akşamda aramasaydın o merak edip arasın
biraz soğuk davran cnm[/QUOTo

eşim çağrı attı yatıyordur kesin.arayamıyor ben asla aramayacağım

arama derse neden aramadın
aaaa unuttum ya aklımdan çıkmış dersin meymenete :33::33:
vala fena bozlur he

geçmişte yapmiş bir hata, ogrendiğinde canına okuduysan ve affettiysen eski defterleri açmak seni çekilmez kılar
bu kadın için de böyledir erkek için de...
unutamayacaksan affetmeyecektin
yok affettin ve hala o adamlaysan her öfkelendiğinde üste çıkmak için ısıtıp ısıtıp önüne süremezsin

hangi davranışımdan yada cümlemden böyle hissediyor inan bilmıyorum.söylediğimde şey de bence üstüne alınıyor asla hatırlamak hatırlatmak değil niyetim.

ona göre evliliğmizin ilk yılında olan üye olduğu siteler internet sadece merak.olup bitmiş ve ben hala iğneliyormuşum onu.her sorduğum soruyu hesap soruyorum diye düşünüyor bence.birazda yalnız kalınca rahatladı bence

İşte erkeklerin en kolaya kaçan cevabı da bu. Merakmış bitmişmiş. O kadar çok örnek biliyorum ki valla meraktı diyip devam ediyorlar. Şahsen ben inanmıyorum. İkincisi en baştan güven sarsmasına sebep olmuş..bu durumda iğnelemen normal bence..ki iğnelemen bitmediyse de, demek ki güvenini kazanacak şekilde davranmamış öyle midir?

Merhaba arkadaşlar, zaman zaman burayı takip ediyorum sinirlerim çok bozulunca üye olup konu açmaya karar verdim.Anneme arkadaş yada akrabalarıma anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben 5 senedir evliyim henüz çocuğumuz yok.eşimin işi nedeniyle evlendikten sonra memleketimden ayrıldım ve tam bir şehire
alışmışken taşınıyoruz özel sektörde çalışıyor.Dolayısıyla arkadaş edinemiyorum.Eşim arkadaşım herşeyim.

aslında evliliğimde sıkıntım çok nerden başlayayım bilmiyorum.Mesela, eşim akşam yemek faslından sonra dizi seyretmeyecekse pc de oyun oynar 12 ye kadar oynasa sonra tv açılır yabancı film seyredilir.Bazen gece 2 yi geçer yatması sabah işe gider.
Vucut yorulunca bazı geceler erken yatar.Oyun oynarken yada tv başındayken yanına giderim,öperim,sarılırım.Biraz konuşalım benimle ilgilensin nerdeee.Bu durumda inanın bazen birlikteliğimiz 15 günü geçiyor.Zaten cinsellikle de sorunum var:(

Mesela, herhangi bir konuda konuşurken sıkılıyor anlıyorum.Benimle aynı fikirde olması gerekmiyor ama sürekli söylediklerimi beğenmiyor, küçümsüyor ve dalga geçiyor beğenmiyor düşündüklerimi:(Basit bir konu olmasına rağmen.Beni dinlesin sohbet edelim istiyorum
Başka bir örnek, geçen sene doğum günümde saat 21.30 u geçti hala pc de oyun oynuyor.Ben söyledikten sonra kutladı öptü.Nasıl kırıldım anlatamam.
Şuan annemlerdeyim gezmeye geldim.dünkü telefon konuşmasını çok kötüydü.genel olarak söylediğim şeyi ona söyluyorum sanmış.Benim kötü birşey yaptığım yok sürekli iğnelemeye çalışıyorsun iğneliyorsun diyor.Bana '5 sene çektim böyle bir 15 sene çekemem yada nasıl çekeceğim' dedi.Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü

Evlendiğimizde ilk 6 ay içinde, birçok siteye üyeliğini öğrendim arkadaşlık partner siteleri vs...bu da doğal olarak güvenimi sarstı.Kavga ettk tartıştık ama ayrılmadım
doğrusunu söylemek gerekirse bu durumdan sonra pc telefon herşeyini kontrol eder oldum.
Sanırım şuan ona nerdesin demem bile ters geliyor halbuki birbirimizden uzaktayız ne yaptığını merak ediyorum.
Öyle hissediyorum ki eskisi gibi değil bana bu cinsellik içinde geçerli
şi dolayısıyla biraz ayrı kaldık sanırım bu ayrılık ona rahat geldi
Karışık anlatmış olabilrim üzgünüm çokk :(((
sanırım ben onun üstüne düştükçe şımarttım.Kendimi değerli hissetmiyorum.Uzakta zaten telefonda da nasılsın biraz havadan sudan vs konuşma bile ona fazla geliyor hissediyorum
Kısa bir süre önce 20 günden fazla ayrı kaldık.konuşurken müdür geldi yok arkadaş geldi yok işim var.akşam 12 yi geçer aramaz ben ararım.bu sefer saat kaç oldu ne konuşacağız uykum var der.buna kırıldığımı söyluyorum resmen dalga geçiyor gülerek sana kalsa kulağımda kulaklık akşama konuşalım diyor İlgisizliğinden sıkıldım artık boşanmayı bile düşünür oldum.

gün içinde konuşuyorsak gece aramak istemiyor bunu da anlıyorum. kötü niyetle değil asla yatarken çağrı at diyorum.unutuyormuş ve görev gibi geliyor dedi :((( açık açık bir an aklına gelmiyorum demekki .
son günlerde beni çok kırıyor
uzun oldu hakkınızı helal edin....

yaw insan eşini merak etmezmi napıyor nasıl iyimi diye bi sesini duymak istemezmi.tuhaf geldi bana.ne bileyim benim eşim de sehir dışına çok çıkıyor ben yatana kadar 30kere arar camı kapattınmı kapıyı kilitledinmi fişleri çektinmi yattığım odanın bile kapısını kilitletir çok korkar benden bile çok hemde.ki ben kayınbabmların üst katında oturuyorum içim hep rahat bu yuzden.demek istediğim ilgisiz bence de.ustune düşmeyin umursamaz davranın ilgilenmeyin bir süre hatta hiç aramayın o arayana kadar anlar belki.

ay ne salaklar yaaaaaa:27:
:27::27: bende karşılaştım bu tarz şeylerlee: bebeğiimmm üşürsüün amam ya yorganı altına gidelim yada giyin bebeğim .. ne ne nee dedim ama benim kuşum üşür ben seni seviyotumvs vs amann odun bunlar hatta kıymığı odunkıymığıı

hahahahha
sizin düğün ne zaman

Back