ne kadar değersizim ben :((((

eşin seni ailesine tercih ediyorsa sizin için hala ümit var hem de bol miktarda :)
evvela eşinle aranı düzeltmeye bak o halde
sonra ailesiyle senin aranı düzeltmesini iste
köprü olacak olan eşindir şu durumda
zira eşi ile ailesi arasında kalıp üstüne evliliğinde sorun yaşayan adam yorulur...
ve sonunda ailesini seçer...
bu secimi yapmasına izin verme
ama kendini kolay lokma olarak da sunma...
hani bi tabir vardır ya acıdan gebersen de kuyruğun daima dik olsun!

ailesiyle barışma fikrini düşündüm daha önce vazgeçtim.İçim rahat değil eşim adına.ailesine yakın olup aynı sorunların yaşanmasından korkuyorum.gerçi ailenin tavrından eşimde sıkıldı.bu arada olgun ve mantıklı olduğunu düşündüm teşekkürlerr

Merhaba arkadaşlar, zaman zaman burayı takip ediyorum sinirlerim çok bozulunca üye olup konu açmaya karar verdim.Anneme arkadaş yada akrabalarıma anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben 5 senedir evliyim henüz çocuğumuz yok.eşimin işi nedeniyle evlendikten sonra memleketimden ayrıldım ve tam bir şehire
alışmışken taşınıyoruz özel sektörde çalışıyor.Dolayısıyla arkadaş edinemiyorum.Eşim arkadaşım herşeyim.

aslında evliliğimde sıkıntım çok nerden başlayayım bilmiyorum.Mesela, eşim akşam yemek faslından sonra dizi seyretmeyecekse pc de oyun oynar 12 ye kadar oynasa sonra tv açılır yabancı film seyredilir.Bazen gece 2 yi geçer yatması sabah işe gider.
Vucut yorulunca bazı geceler erken yatar.Oyun oynarken yada tv başındayken yanına giderim,öperim,sarılırım.Biraz konuşalım benimle ilgilensin nerdeee.Bu durumda inanın bazen birlikteliğimiz 15 günü geçiyor.Zaten cinsellikle de sorunum var:(

Mesela, herhangi bir konuda konuşurken sıkılıyor anlıyorum.Benimle aynı fikirde olması gerekmiyor ama sürekli söylediklerimi beğenmiyor, küçümsüyor ve dalga geçiyor beğenmiyor düşündüklerimi:(Basit bir konu olmasına rağmen.Beni dinlesin sohbet edelim istiyorum
Başka bir örnek, geçen sene doğum günümde saat 21.30 u geçti hala pc de oyun oynuyor.Ben söyledikten sonra kutladı öptü.Nasıl kırıldım anlatamam.
Şuan annemlerdeyim gezmeye geldim.dünkü telefon konuşmasını çok kötüydü.genel olarak söylediğim şeyi ona söyluyorum sanmış.Benim kötü birşey yaptığım yok sürekli iğnelemeye çalışıyorsun iğneliyorsun diyor.Bana '5 sene çektim böyle bir 15 sene çekemem yada nasıl çekeceğim' dedi.Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü

Evlendiğimizde ilk 6 ay içinde, birçok siteye üyeliğini öğrendim arkadaşlık partner siteleri vs...bu da doğal olarak güvenimi sarstı.Kavga ettk tartıştık ama ayrılmadım
doğrusunu söylemek gerekirse bu durumdan sonra pc telefon herşeyini kontrol eder oldum.
Sanırım şuan ona nerdesin demem bile ters geliyor halbuki birbirimizden uzaktayız ne yaptığını merak ediyorum.
Öyle hissediyorum ki eskisi gibi değil bana bu cinsellik içinde geçerli
şi dolayısıyla biraz ayrı kaldık sanırım bu ayrılık ona rahat geldi
Karışık anlatmış olabilrim üzgünüm çokk :(((
sanırım ben onun üstüne düştükçe şımarttım.Kendimi değerli hissetmiyorum.Uzakta zaten telefonda da nasılsın biraz havadan sudan vs konuşma bile ona fazla geliyor hissediyorum
Kısa bir süre önce 20 günden fazla ayrı kaldık.konuşurken müdür geldi yok arkadaş geldi yok işim var.akşam 12 yi geçer aramaz ben ararım.bu sefer saat kaç oldu ne konuşacağız uykum var der.buna kırıldığımı söyluyorum resmen dalga geçiyor gülerek sana kalsa kulağımda kulaklık akşama konuşalım diyor İlgisizliğinden sıkıldım artık boşanmayı bile düşünür oldum.

gün içinde konuşuyorsak gece aramak istemiyor bunu da anlıyorum. kötü niyetle değil asla yatarken çağrı at diyorum.unutuyormuş ve görev gibi geliyor dedi :((( açık açık bir an aklına gelmiyorum demekki .
son günlerde beni çok kırıyor
uzun oldu hakkınızı helal edin....

Araniz düzelene ve sevildiginizi hissedinceye kadar sakin ama sakin cocuk yapmayin.
Cocuk oldugunda bazi seylere katlanmak zorunda kaliyorsunuz, sevgisiz bir evliligi bile.
Ki her zaman söylüyorum cocuk kötü giden bir evliligi düzeltmez, ancak güzel giden bir evliligi
tatlandirir. Gercekten esinizi seviyor musunuz, böyle ne kadar sürdürebilirsiniz
kendinize sorun.

hangi davranışımdan yada cümlemden böyle hissediyor inan bilmıyorum.söylediğimde şey de bence üstüne alınıyor asla hatırlamak hatırlatmak değil niyetim.

Gurbaa prenses'e katılıyorum ben de. Yani aslında benim bu ilişki daha da yürümez dememin sebebi buydu. Gurbaa prensesle tek ayrıştığım nokta benim evliliğin kurtarılabilecek olmasına dönük kısmıdır zaten:)

Ama bunun nedeni de şu ki, aynen eğer ki bir kadın yapılan bir çok hatayı affedip sineye çekiyorsa, BUNU BİR DAHA ASLA DİLLENDİRMEMELİ, çünkü erkek bu durumda su üstüne çıkıyor, Affetmeseydin o zaman diyor.

Ya da yapılan hataları affetmeyip BOŞANACAKSIN.

işte şu an ben, affedilmiş ve üstüne de konuşulup sürekli iğnelenmiş bir eşin bir daha düzelmeyeceğine inanıyorum.

Tabi bakış açısına göre değişir ama benim gözlemelerimin sonucu hep bu yönde çıkmıştır.

Bu saatten sonra sen dırdırı kessen bu adam iyice havalanır meydan ona kalır, işe yaramaz.
Dırdır etsen, senden daha çekilmez kadın olmaz, bu çok büyük bir yanlış olur.

Bence YA SUSUP KATLANACAKSIN, ya da OLMUYOR diyip ayrılacaksın.

ooo bayağı varmış
cnm yanlış anlama ama evlenene kadar biraz sakın kendi.erkek milleti
na yapcağı belli olmaz
gerçi aynı evde biraz zor ama:36::36::36:
nişanlım halamın oglu. babam dayısı olur. halam öleli 3 ay oldu benden başka kımsesi yok. Ben 15 yaşındayken yanı 2 sene önce bana sana aşığım dedi ki o 28 yaşında.. Bizi iki saf kaçtık izmirde bşak ev tutttuk iş yaptık gne oyun salonu. Sonra Polis felan >:)) gene ozman halam yaşıodu halamda kaldım oda 3 ay ceza yedi yatt çıktı halamda bekledım gitmedim eve geldi halamda kadlı 6 ay Sonra iş aştı para birktirdi çoook buuyuk avgalar ettık ben onu çok kovaladım kocaman adamı ççok afedersin sktir git artık d,ye resmen kounda tutup attım kapının önüne. geld yalvardı gıtmedi o aygmurlu gunalrde. Barıştık çok fedakarlık ayptık ben 15 yaşımda Evi mi temzler yemel utu çamaşır bulaşık yapar onu bklerdeim dukkana giderdim. Soabayı yakardım :) havlusunu ben veririm. Şimdi halam öldü kendi evimizdeyiz. halaımın evini kapttık. şükrler olsun hali vaktı yerinde kalanlar sattı. Ve parası olamsına ragmen hala çıkmıyor dışarı hep beraber sinemaya akşam kalk kalkk gidyoruz sinemaya der. o çok mutsuz olmuş eskiden. kadınalrla yatmak bekar hayatı yaşamak mutuluk vermez kımseye kımılerın en paraları var ama mutlu bir aile ye muhtaclar. >) anlıycan ablacımmı desem kardeşimm ne ben onu nede o ebnı bırakmaz alalh ayırmasın.

cnm boşanmak okadar kolay değildir
kocasınında boşanacak bir hareketi yokki dövmüyor sövmüyor neden boşansın
kimi insanın hali tavrı böyledir ilgisizdir
katlanması gereken bir durumda yok
dediğim gibi sonunda düzelecek biraz zamana ihtiyacı var
bazı insanlar boş konuşur konuştuğunu zanneder her insanın özelliği farklıdır

Gurbaa prenses'e katılıyorum ben de. Yani aslında benim bu ilişki daha da yürümez dememin sebebi buydu. Gurbaa prensesle tek ayrıştığım nokta benim evliliğin kurtarılabilecek olmasına dönük kısmıdır zaten:)

Ama bunun nedeni de şu ki, aynen eğer ki bir kadın yapılan bir çok hatayı affedip sineye çekiyorsa, BUNU BİR DAHA ASLA DİLLENDİRMEMELİ, çünkü erkek bu durumda su üstüne çıkıyor, Affetmeseydin o zaman diyor.

Ya da yapılan hataları affetmeyip BOŞANACAKSIN.

işte şu an ben, affedilmiş ve üstüne de konuşulup sürekli iğnelenmiş bir eşin bir daha düzelmeyeceğine inanıyorum.

Tabi bakış açısına göre değişir ama benim gözlemelerimin sonucu hep bu yönde çıkmıştır.

Bu saatten sonra sen dırdırı kessen bu adam iyice havalanır meydan ona kalır, işe yaramaz.
Dırdır etsen, senden daha çekilmez kadın olmaz, bu çok büyük bir yanlış olur.

Bence YA SUSUP KATLANACAKSIN, ya da OLMUYOR diyip ayrılacaksın.

bilmiyorum kafam çok karıştı.bu internetle ilgili sorun yok şuan.face bile kullanmıyor.netle ilgili bir durumda ve ailesi ile ilgili sorunlarda direk boşanacağımı biliyor.kpss hazırlanıyor bir taraftan iş bakıyor memlekete dönmek için diğer taraftan ev almaya çalışıyoruz offf off

Araniz düzelene ve sevildiginizi hissedinceye kadar sakin ama sakin cocuk yapmayin.
Cocuk oldugunda bazi seylere katlanmak zorunda kaliyorsunuz, sevgisiz bir evliligi bile.
Ki her zaman söylüyorum cocuk kötü giden bir evliligi düzeltmez, ancak güzel giden bir evliligi
tatlandirir. Gercekten esinizi seviyor musunuz, böyle ne kadar sürdürebilirsiniz
kendinize sorun.

şuan sorguluyorum bu evliliği.eşim istese de bebek fikrini erteleyeceğim

kedi35 ,inş cnm ayrılmazsınız baya zor dönemler geçirmişsiniz neden evlenmiyorsunuz peki çok özel olmazsa
durumunuzda iyi anladığım kadarıyla
insan huzurlu olsunda gerisi boş zaten saygı sevgi daha ne olsun ki

çalışmadıgınız için kendınıze deger vermıyorsunuz özgüvenınız sarsılmıs ve doğal olarak eşinizde değer vermıyor...
iç dunyanızda kendınızle barıstıgınızda kendınızı sevmeye başladıgınızda eşiniz bile hemen değişecek bunu farkedeceksınız
kıskançlık yapmayın bı kere bırıncısı
bak aramadı goruyomusun neden aramıyosun hep ben arıyorum vs kaldırın bu lafları
o aramıyorsa sızde aramayın bıraz rahat olun arada bır ararsınız
sizdeki rahatlıgı farkedecektır elbet ve oda değişime baslayacaktır
cinsel hayatınızı da bıraz değiştirsenız iyi olur cinsellıgın kotu gıtmesı cıddı bır gergınlık olusturur, sız ıstedıgınızde yapın ve sızde bencıl dawranın hayal dunyanızı genişletin ve tatmın olmaya bakın:34:
son olarak bir işe girmeyi düşünmez misiniz?
bence sıze cok ıyı gelecek...

cnm boşanmak okadar kolay değildir
kocasınında boşanacak bir hareketi yokki dövmüyor sövmüyor neden boşansın
kimi insanın hali tavrı böyledir ilgisizdir
katlanması gereken bir durumda yok
dediğim gibi sonunda düzelecek biraz zamana ihtiyacı var
bazı insanlar boş konuşur konuştuğunu zanneder her insanın özelliği farklıdır

güleryüzlü sıcakkanlıdır ama genelde az ve öz konuşur.çok sıkıntılarımız oldu ailesine rağmen hala evliyiz.işi yoğun oluyor sorumluluğu çok kafam dolu stresliyim der zman zaman ama beni dinleyip anlamasına ilgilenmesine engel değil

şuan sorguluyorum bu evliliği.eşim istese de bebek fikrini erteleyeceğim

Sonuçta eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ama bence bir erkeğin aldatmaya eğilimi varsa bunu her türlü yapar. Ama benim için bir evlilikte önemli olan sevgi ve saygıdır. Ne kadar huzurlu olduğum ve karşımdakinden ne kadar değer gördüğümdür.

Karar sizin, siz sonuçta eşinizi affetmişsiniz ve iğnelemeye devam ederek hata yapmışsınız, adam bunalmış da olabilir. Ama bu onu haklı kılmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla size tavsiyem eğer devam edecekseniz, o zaman ona şikayet etmeyeceksiniz ama ilgi görmediğiniz bir insana da ne kadar süre sıcak davranabilirsiniz bilemiyorum.

kedi35 ,inş cnm ayrılmazsınız baya zor dönemler geçirmişsiniz neden evlenmiyorsunuz peki çok özel olmazsa
durumunuzda iyi anladığım kadarıyla
insan huzurlu olsunda gerisi boş zaten saygı sevgi daha ne olsun ki
nüfüsta yaşım 17 şuan bir senem daha var ama 18 yaş gelini olmak istemiyorum >) yaşım dolsun adam akıllı güzel güzel herley usülünce yapıcam :) ama yaşımı büyütmeyi planlıyorum şımdı. Çünkü 18doldurdummu istanbul kadıköye taşınmaplanımız var nasipseama gitmekistemiyorum ben izmir cennet :>) çok istersem bodrumda yaşarım:16:

güleryüzlü sıcakkanlıdır ama genelde az ve öz konuşur.çok sıkıntılarımız oldu ailesine rağmen hala evliyiz.işi yoğun oluyor sorumluluğu çok kafam dolu stresliyim der zman zaman ama beni dinleyip anlamasına ilgilenmesine engel değil

daha önceden hep dinlermiydi nişanlılık döneminde felan nasıldı tavırları
bak ne güzel söylüyorsun güler yüzlü sıcakkanlı insan ya bide asık suratlı hergün yüzünü buruşturan bi adam görseydin
düşün beterin betri vardır

Boşanmanın sadece dövme ve sövme durumlarında meydana gelmesi düşüncesi bana biraz garip geldi. Ama bunun yanısıra elbette kimi kadın için eşin ilgisizliği sorun olmazken, kimi kadın için sorundur.

Evliliği çekilmez kılan nedenler de kişiden kişiye değişebilir ve bazen o kadar sudan sebepler gibi görünür ki başkasına, ama yaşayana derya deniz...

Kimse kimsenin evliliğini bir kalemde silmesini istemez elbette ama kadın kendini güçlü hissettiğinde ancak DOĞRU kararlar alabilir diye eklemek istedim.

Sevgiler..

nüfüsta yaşım 17 şuan bir senem daha var ama 18 yaş gelini olmak istemiyorum >) yaşım dolsun adam akıllı güzel güzel herley usülünce yapıcam :) ama yaşımı büyütmeyi planlıyorum şımdı. Çünkü 18doldurdummu istanbul kadıköye taşınmaplanımız var nasipseama gitmekistemiyorum ben izmir cennet :>) çok istersem bodrumda yaşarım:16:

hmm güzeldir cnm buralar
hoşgelirsin inş buralar =)

çalışmadıgınız için kendınıze deger vermıyorsunuz özgüvenınız sarsılmıs ve doğal olarak eşinizde değer vermıyor...
iç dunyanızda kendınızle barıstıgınızda kendınızı sevmeye başladıgınızda eşiniz bile hemen değişecek bunu farkedeceksınız
kıskançlık yapmayın bı kere bırıncısı
bak aramadı goruyomusun neden aramıyosun hep ben arıyorum vs kaldırın bu lafları
o aramıyorsa sızde aramayın bıraz rahat olun arada bır ararsınız
sizdeki rahatlıgı farkedecektır elbet ve oda değişime baslayacaktır
cinsel hayatınızı da bıraz değiştirsenız iyi olur cinsellıgın kotu gıtmesı cıddı bır gergınlık olusturur, sız ıstedıgınızde yapın ve sızde bencıl dawranın hayal dunyanızı genişletin ve tatmın olmaya bakın:34:
son olarak bir işe girmeyi düşünmez misiniz?
bence sıze cok ıyı gelecek...

daha önce dedim neydim ne oldum diye şu durumda olmamın sebebi eşim.daha önce kimse bana bunu yapamadı.belki biraz ben suçluyum.şuan annemdeyim taşınıp yerleşince evet iş bulup çalışmalıyım iyi gelecek bana
son günlerde arama konusunda rahattım hatta neden aramıyorsun dediği de oldu.en son beni dolduran en başta yazdığım cümle oldu.
cinsel hayat konusuna gelince benden nerdeyse bir yıl oral seks istedi düşünebiliyor musun?ne kadar bencil hazırlanıp üşürsün dediğinde insan da heves kalmıyor.erken boşalma sorunun farkında tek benim çabamla olmazki demi

Back