ne kadar değersizim ben :((((

oynar canım oynar hiç merak etme
o işide yapar sonra oynar
ikisini aynı anda yürütebilirler kabiliyetleri yüksek
eşim arkadaş kkonusunda seçicidir oyun oynuyanları seçer =)
benimki oynamaz oynayamaz oynatmam çok pis alırım aklını bütün gecede bırakmam

aramayacğım kesinlikle.çayım elimde :)

arama bencede
hayatın zor ya benim ki öyle yapsa salya sümük ağlarım
neden yapar böyle istemediği belli
ama şöyle düşün beterin beteri var
sen kendini biraz sakın cnm ilgi hiç göstermem keşke akşamda aramasaydın o merak edip arasın
biraz soğuk davran cnm

geçmişte yapmiş bir hata, ogrendiğinde canına okuduysan ve affettiysen eski defterleri açmak seni çekilmez kılar
bu kadın için de böyledir erkek için de...
unutamayacaksan affetmeyecektin
yok affettin ve hala o adamlaysan her öfkelendiğinde üste çıkmak için ısıtıp ısıtıp önüne süremezsin

haklısın evt kendimi değersiz hissettirdi.inan bana yakıştırmazlar birbirmize beni güzel bulurlar çevremdekiler ama eşime beğendiremiyorum sanırım.ailesi beni görmek istemıyor evlerine istemiyorlar beni sadece eşim gidecekmiş.eşimde beraber gidelim istiyor ne yapacağım bilmıyorum

ama bazen o oyunu görünce çıldırıyorum

benimki oynamaz oynayamaz oynatmam çok pis alırım aklını bütün gecede bırakmam

aklıma geldi bikere süslendim püslendim yanına gittim
bana dediki aaa üşürsün neden giydin
dedim acaba neden giydim hiç pas vermedi bende uğraşmadım kızdım gittim tekrar giyindim
bu sefer o geldi ben tavır yaptım
neden giyindin dio üşüdüm dedim

eşin seni ailesine tercih ediyorsa sizin için hala ümit var hem de bol miktarda :)
evvela eşinle aranı düzeltmeye bak o halde
sonra ailesiyle senin aranı düzeltmesini iste
köprü olacak olan eşindir şu durumda
zira eşi ile ailesi arasında kalıp üstüne evliliğinde sorun yaşayan adam yorulur...
ve sonunda ailesini seçer...
bu secimi yapmasına izin verme
ama kendini kolay lokma olarak da sunma...
hani bi tabir vardır ya acıdan gebersen de kuyruğun daima dik olsun!

ay ne salaklar yaaaaaa
bende karşılaştım bu tarz şeylerlee: bebeğiimmm üşürsüün amam ya yorganı altına gidelim yada giyin bebeğim .. ne ne nee dedim ama benim kuşum üşür ben seni seviyotumvs vs amann odun bunlar hatta kıymığı odunkıymığıı

ama bazen o oyunu görünce çıldırıyorum

çok haklısın ama yapacak birşeyin yokki
ben bide ilk evlendiğimiz zaman daha çok oynuyordu benim ne hayallaerim vardı evlenince
ama o hep oynuyordu o işi bile yapmıyordu yiyeni gelip sabahlara kadar oynardı çok ağladım çok yine oynuyor ama alıştım galiba
allahtan özünde iyi bir insanki çekilebiliyor
seviyorum yinede 2,5 senelik evliyiz alışıyor insan sen nekadarlık evlisin

arama derse neden aramadın
aaaa unuttum ya aklımdan çıkmış dersin meymenete
vala fena bozlur he

hangi davranışımdan yada cümlemden böyle hissediyor inan bilmıyorum.söylediğimde şey de bence üstüne alınıyor asla hatırlamak hatırlatmak değil niyetim.

İşte erkeklerin en kolaya kaçan cevabı da bu. Merakmış bitmişmiş. O kadar çok örnek biliyorum ki valla meraktı diyip devam ediyorlar. Şahsen ben inanmıyorum. İkincisi en baştan güven sarsmasına sebep olmuş..bu durumda iğnelemen normal bence..ki iğnelemen bitmediyse de, demek ki güvenini kazanacak şekilde davranmamış öyle midir?

yaw insan eşini merak etmezmi napıyor nasıl iyimi diye bi sesini duymak istemezmi.tuhaf geldi bana.ne bileyim benim eşim de sehir dışına çok çıkıyor ben yatana kadar 30kere arar camı kapattınmı kapıyı kilitledinmi fişleri çektinmi yattığım odanın bile kapısını kilitletir çok korkar benden bile çok hemde.ki ben kayınbabmların üst katında oturuyorum içim hep rahat bu yuzden.demek istediğim ilgisiz bence de.ustune düşmeyin umursamaz davranın ilgilenmeyin bir süre hatta hiç aramayın o arayana kadar anlar belki.

hahahahha
sizin düğün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…