ne kadar değersizim ben :((((

sana katılıyorum benimde öyle bir kumam var eşimin kuzeni ve yiğenleri hastalık gibi bişi bu oyun onlar için dedim artık bende öğreneyim en azından benimle oyna
senınkı gene aileden bizimki dış kap9nın dış mandalı yok gelirken dondurma alır lap dıye atar buzluga. bende dedim ama burda evin hanımı avr verirsein o koyar dedim geçtim içeri.. Mal ya benmkıyle ben yokken arkadaşlar mış ondanda sevmem onu sekilerden konuşurlar diye ama bizimki ev kuşu çıkmıyor bir yere brde arkadaşı geliyor diye laf edersem iyice kapanmasın diye susuyorum Şiiiimmdilik:))

Sana katılıyorum ama bence hani olay bu noktadan çıkmış gibi, çünkü şahıs eşiyle konuşmuyor ve kendine ait tamamen farklı bir dünyası var ve bu dünyanın içerisinde eşinin yeri yok gibi. Böyle bir adamın ben düzeleceğini de tahmin etmiyorum. Çok olumsuz oldu ama...İlk başta tarif edilen adam, bence bir koca olmayı hak etmeyen bir insan.

aman ne bileyim belkide yeni evli oldumuz için sürekli bnele ilgilensin istiyorum ondan tkıldım belki bu kadar oynamsına

bugün pc bende şu anda küsüsz cimbom şampiyon oldu ya bend efenerliyim beyim gitti çarşı turu yaptı bana hadi sen gel bile demedi bende kırıldım doğrusu

iyiki gitmemişsin o kargaşaya
bende galatasaraylı biri olarak mutluyum tabi
ama nezaketen çağırsaymış
aman evde otur işte oh miss

iyiki gitmemişsin o kargaşaya
bende galatasaraylı biri olarak mutluyum tabi
ama nezaketen çağırsaymış
aman evde otur işte oh miss

ya gitmezdim ama çağırabilirdi bu arada tebrik edrim
neyse azıcıkta küs takılalım alsın gönlümü
bazı şeyler insanın eşinin önüne geçmemesi lağzım

aman ne bileyim belkide yeni evli oldumuz için sürekli bnele ilgilensin istiyorum ondan tkıldım belki bu kadar oynamsına

yani yeni evlydenız senle sureklı ılgılen ıstersın.. bence sabahtan ilgisiniçekicek birşeyler yap ama verme:)) akşama devamı felan de :) bak bakalım oynucakmı

bulunduğumuz şehiri küçük bulup burda ne iş yapabilirsin ki der.bu durumda olmamıza rağmen çocuk ister.şuan çağrı attı yatıyorum manasında arayamıyor
5 sene çektim 15 sene nasıl çekeceğim yada çekemem dedi ben paranoyak sürekli hesap soran durduk yere iğneleyen biri oldum.g.....ünü kaldırdım.
çok kırgınım eğer istiyorsa boşanalım desin zorlamam zaten
ailesi ile görüşmüyor belki de bunu da sorun yapıyor

benim ki 34 yaşa gelmiş hala oynuyor vazgeçmez hala ama evlenince biraz zorlanırsın sonra alışırsın
ama tavsiyem hiç kızma ne kadar kızarsan kız huyundan ödün vermezler eğer o onun tek eğlencesiyse vazgeçmiyorlar.
sabır göster heleki sana sevgisi varsa hiç kızma

bence erkeğe ailesiyle görüşmemk koymaz karısını grmese deliye döner ama bence. hiç cevap atma şimdidie ayrında armadaa. sakın ama kafandaoda olmasın biraz kafa dağıt başka birşey yap balkona çık avrsa çay kahve yap iç

arada çok büyük problemler oldugunu düşünmüyorum canım
burada tek taraflı dinleyerek yorum yapiyoruz
haliyle koca kısmı hep tü-kaka! oluyor
ben bir de eşleri dinlemeyi çok isterim aslında...
hatanın asla tek taraflı olmadıgı kanısındayım
yani evinde full mutlu, aradıgı herşeyi eşinde bulan hiç bir adam evliliğini tehlikeye atacak adımlar atmaz...
karakteri mutasyon geçirmiş erkeğimsiler hariç tabi...

ailemi tüm çevremi bırakıp onunla dolaşıyorum tek arkadasım olmadan evde sıkıldığımı konuşmaya ihtiyacım olacağını düşünemiyor bile

yani yeni evlydenız senle sureklı ılgılen ıstersın.. bence sabahtan ilgisiniçekicek birşeyler yap ama verme:)) akşama devamı felan de :) bak bakalım oynucakmı

oynar canım oynar hiç merak etme
o işide yapar sonra oynar
ikisini aynı anda yürütebilirler kabiliyetleri yüksek
eşim arkadaş kkonusunda seçicidir oyun oynuyanları seçer =)

aa hiç abartmıyorum ölür yoluma o derce. zaten birlikte yaşıyoruz

alıştım zaten3 seen oldu ben nüfüste 17 gerçkte 19 um ama nufusta küçüğm :) zaten çok olgun bir kişiiğm var evin annesiyim ben :) kızmam çünkü onun üstümde emeği çok benmde çok emğim var. Ben bazı şeylere izin veriyorum kısmıyourm oda bazı isteklerime karışmıyor :) özel isteklerrr

aramayacğım kesinlikle.çayım elimde :)

ailemi tüm çevremi bırakıp onunla dolaşıyorum tek arkadasım olmadan evde sıkıldığımı konuşmaya ihtiyacım olacağını düşünemiyor bile

Eşin,gezmene karışır mı ?
En azından bir kursa filan yazılsan ? Hem oyalanırsın hem de arkadaş edinirsin.

bırak o istediğini desin
önemli olan senin kendine ne dediğin
sana kendini hiç bi işe yaramaz, değersiz hissettirmesine neden izin veriyorsun?

ailesiyle arasını düzeltmesine yardımcı ol
sorun yaşamışsın onlarla da anlıyorum zor senin için
ama emin ol ki binlerce üyesi olan koca KKda eşinin ailesiyle sorun yaşamayan 10 tane kadın bulamazsın...

hayatı lehine cevirmek senin ellerinde...
değişimin sinyallerini böyle vermeye başla ve ailesiyle arasını düzeltmesine yardımcı ol
evliliğini kurtarmak istiyorsan tabi...

ama bazen o oyunu görünce çıldırıyorum

ona göre evliliğmizin ilk yılında olan üye olduğu siteler internet sadece merak.olup bitmiş ve ben hala iğneliyormuşum onu.her sorduğum soruyu hesap soruyorum diye düşünüyor bence.birazda yalnız kalınca rahatladı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…