senınkı gene aileden bizimki dış kap9nın dış mandalı yok gelirken dondurma alır lap dıye atar buzluga. bende dedim ama burda evin hanımı avr verirsein o koyar dedim geçtim içeri.. Mal ya benmkıyle ben yokken arkadaşlar mış ondanda sevmem onu sekilerden konuşurlar diye ama bizimki ev kuşu çıkmıyor bir yere brde arkadaşı geliyor diye laf edersem iyice kapanmasın diye susuyorum Şiiiimmdilik:))sana katılıyorum benimde öyle bir kumam var eşimin kuzeni ve yiğenleri hastalık gibi bişi bu oyun onlar için dedim artık bende öğreneyim en azından benimle oyna
bunlar bahane değil hayatım
calişmak isteyene iş çok...
kimse senden genel müdürlük yapmanı beklemiyordur emin ol...
tezgahtarlık yap ama kendi paranı kazan...
hadi 6 ay kaldın bi yerde ama koskoca 5 yıldan bahsediyoruz
eşin iş bulabiliyorsa özel sektorde senin için de çalışacak bi sürü kapı var demektir bu.
cinsel sorunlarına gelince...
biz kadınların unuttugu birşey var
cinsellik erkeğin en büyük zaafıdır
sen eşinin sorununu dile getiririken doğru bir uslup kullanmadıysan yada sürekli gündeme getiriyorsan bu onu cinsellikten sogutur
empati yapmayı dene
diyelim goguslerin cok kucuk (yada çatlakların var)
eşin bundan duydugu rahatsızlığı sürekli dile getirse senin canın o adamla sevişmek ister mi?
ne kadar rahat hissedersin kendini ilişki esnasında?
lütfen konuşarak ve küçük adımlar atilarak halledilebilecek meseleleri büyütüp evliliğinizi yormayın
benimkide hala oynuyor biliryormusun :))
bende bliyorum oynamayı oynuyoruz bazznen ama.. Ya onalr bırakmazlar zaten bu oyunu. alışmış *** don durmaz derler. bazen bayıyor ama yapcak birşey yokbide bizimkinin işide bu. oyuun salonu var ps3 ps4[/QUOben elimden geldikçe onu engellemye çalışıyorum ne yapayım o oyuna dalınca saatler geçiyor ve bende sıkılıyorum
senınkı gene aileden bizimki dış kap9nın dış mandalı yok gelirken dondurma alır lap dıye atar buzluga. bende dedim ama burda evin hanımı avr verirsein o koyar dedim geçtim içeri.. Mal ya benmkıyle ben yokken arkadaşlar mış ondanda sevmem onu sekilerden konuşurlar diye ama bizimki ev kuşu çıkmıyor bir yere brde arkadaşı geliyor diye laf edersem iyice kapanmasın diye susuyorum Şiiiimmdilik:))
bugün pc bende şu anda küsüsz cimbom şampiyon oldu ya bend efenerliyim beyim gitti çarşı turu yaptı bana hadi sen gel bile demedi bende kırıldım doğrusu
ya bende sıkılıyorum ama o mutlu olunca bende bir mutlu oluyorum ne yalan söyleyeyim.. birde yaşı bende buyuk ama çocuk gibidir tatlı uysal kedi gibi gelir bazen yanıma oynunu yarıda kesi yatar kucama pisi pisi yap bana der bende kedi gib ensesını okşarım nasıl hoşuna giderr :))) bnde bu kadınlar klübünüm keşfetmeseydimçoook sıkılırdım ama bak şimdi zamn geçiyor..benimkide hala oynuyor biliryormusun :))
bende bliyorum oynamayı oynuyoruz bazznen ama.. Ya onalr bırakmazlar zaten bu oyunu. alışmış *** don durmaz derler. bazen bayıyor ama yapcak birşey yokbide bizimkinin işide bu. oyuun salonu var ps3 ps4[/QUOben elimden geldikçe onu engellemye çalışıyorum ne yapayım o oyuna dalınca saatler geçiyor ve bende sıkılıyorum
iyiki gitmemişsin o kargaşaya
bende galatasaraylı biri olarak mutluyum tabi
ama nezaketen çağırsaymış
aman evde otur işte oh miss
aman ne bileyim belkide yeni evli oldumuz için sürekli bnele ilgilensin istiyorum ondan tkıldım belki bu kadar oynamsına
benimkide hala oynuyor biliryormusun :))
bende bliyorum oynamayı oynuyoruz bazznen ama.. Ya onalr bırakmazlar zaten bu oyunu. alışmış *** don durmaz derler. bazen bayıyor ama yapcak birşey yokbide bizimkinin işide bu. oyuun salonu var ps3 ps4
bence erkeğe ailesiyle görüşmemk koymaz karısını grmese deliye döner ama bence. hiç cevap atma şimdidie ayrında armadaa. sakın ama kafandaoda olmasın biraz kafa dağıt başka birşey yap balkona çık avrsa çay kahve yap içbulunduğumuz şehiri küçük bulup burda ne iş yapabilirsin ki der.bu durumda olmamıza rağmen çocuk ister.şuan çağrı attı yatıyorum manasında arayamıyor
5 sene çektim 15 sene nasıl çekeceğim yada çekemem dedi ben paranoyak sürekli hesap soran durduk yere iğneleyen biri oldum.g.....ünü kaldırdım.
çok kırgınım eğer istiyorsa boşanalım desin zorlamam zaten
ailesi ile görüşmüyor belki de bunu da sorun yapıyor
Sana katılıyorum ama bence hani olay bu noktadan çıkmış gibi, çünkü şahıs eşiyle konuşmuyor ve kendine ait tamamen farklı bir dünyası var ve bu dünyanın içerisinde eşinin yeri yok gibi. Böyle bir adamın ben düzeleceğini de tahmin etmiyorum. Çok olumsuz oldu ama...İlk başta tarif edilen adam, bence bir koca olmayı hak etmeyen bir insan.
Sana katılıyorum ama bence hani olay bu noktadan çıkmış gibi, çünkü şahıs eşiyle konuşmuyor ve kendine ait tamamen farklı bir dünyası var ve bu dünyanın içerisinde eşinin yeri yok gibi. Böyle bir adamın ben düzeleceğini de tahmin etmiyorum. Çok olumsuz oldu ama...İlk başta tarif edilen adam, bence bir koca olmayı hak etmeyen bir insan.
yani yeni evlydenız senle sureklı ılgılen ıstersın.. bence sabahtan ilgisiniçekicek birşeyler yap ama verme:)) akşama devamı felan de :) bak bakalım oynucakmı
aa hiç abartmıyorum ölür yoluma o derce. zaten birlikte yaşıyoruzbenim ki 34 yaşa gelmiş hala oynuyor vazgeçmez hala ama evlenince biraz zorlanırsın sonra alışırsın
ama tavsiyem hiç kızma ne kadar kızarsan kız huyundan ödün vermezler eğer o onun tek eğlencesiyse vazgeçmiyorlar.
sabır göster heleki sana sevgisi varsa hiç kızma
bence erkeğe ailesiyle görüşmemk koymaz karısını grmese deliye döner ama bence. hiç cevap atma şimdidie ayrında armadaa. sakın ama kafandaoda olmasın biraz kafa dağıt başka birşey yap balkona çık avrsa çay kahve yap iç
ailemi tüm çevremi bırakıp onunla dolaşıyorum tek arkadasım olmadan evde sıkıldığımı konuşmaya ihtiyacım olacağını düşünemiyor bile
bulunduğumuz şehiri küçük bulup burda ne iş yapabilirsin ki der.bu durumda olmamıza rağmen çocuk ister.şuan çağrı attı yatıyorum manasında arayamıyor
5 sene çektim 15 sene nasıl çekeceğim yada çekemem dedi ben paranoyak sürekli hesap soran durduk yere iğneleyen biri oldum.g.....ünü kaldırdım.
çok kırgınım eğer istiyorsa boşanalım desin zorlamam zaten
ailesi ile görüşmüyor belki de bunu da sorun yapıyor
benim ki 34 yaşa gelmiş hala oynuyor vazgeçmez hala ama evlenince biraz zorlanırsın sonra alışırsın
ama tavsiyem hiç kızma ne kadar kızarsan kız huyundan ödün vermezler eğer o onun tek eğlencesiyse vazgeçmiyorlar.
sabır göster heleki sana sevgisi varsa hiç kızma
arada çok büyük problemler oldugunu düşünmüyorum canım
burada tek taraflı dinleyerek yorum yapiyoruz
haliyle koca kısmı hep tü-kaka! oluyor
ben bir de eşleri dinlemeyi çok isterim aslında...
hatanın asla tek taraflı olmadıgı kanısındayım
yani evinde full mutlu, aradıgı herşeyi eşinde bulan hiç bir adam evliliğini tehlikeye atacak adımlar atmaz...
karakteri mutasyon geçirmiş erkeğimsiler hariç tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?