ne kadar değersizim ben :((((

Çalışmıyorum evdeyim.1 sene görüştük evlenmeden önce ama kayınvalideler istemedi.Nişan düğün tüm bu süreler benim için kötü geçti.

5 yıldır evlisiniz, cocugunuz yok ve çalişmiyorsunuz
bu durum sizi eşinizin iç dünyasından evvel kendi iç dünyanızda değersizleştirmiş, sizin kendinize güveniniz yok
kendi ayakları üstünde durmaya cesaret edemeyip maddi manevi eşine muhtaç olan kadın ne yazık ki kaybeder...
erkekler her ne kadar tersini idda etse de güçlü ve dişli kadın sever
"hayır" demeyi bilen, baskın karakterli kadın erkeği köle eder
siz ne yazık ki "ben bilmem beyim bilir" moduna geçmişsiniz
ilk adımı atan siz, ilgi alaka gösteren siz, terslenen siz, görmezden gelinen siz...
bu yorar insanı be hayatım
neden "bu hayatta kocamla değil, tek başıma varım!" demekten korkuyorsunuz?
korkuyorsunuz diyorum çünkü hiç bir haklı bahanesi olmayıp evde koca yolu bekleyen kadın bana göre korkak kadındır!

siz önce kendinizin ve yapabileceklerinizin farkına varın ki eşinizin nazarında "değer" kazanabilesiniz...

Anlaşılan eşin seni hem bedenen hem ruhen tatmin etmiyor.
Düşündürücü bir durum....

Hamile kalmak istediğinden emin misin ?

çok istiyor ve üzülüyordum ama şu ayrı kaldığımızda dönemde fikrim değişti istemiyorum ama kendisi istiyor dört gözle ilaçlarımın bitmesini bekliyor

çok istiyor ve üzülüyordum ama şu ayrı kaldığımızda dönemde fikrim değişti istemiyorum ama kendisi istiyor dört gözle ilaçlarımın bitmesini bekliyor

Bilemiyorum canım.Bazen hormonlar ağır basıyor,anne olma içgüdüsü,ne pahasına olursa olsun öne geçiyor,biliyorum.

Ama ortada düzgün gitmeyen bir evlilik ve mutsuz bir anne namzeti varken,bebek herşeyi çıkmaza sürükleyebilir.

En azından,eşini tedaviye ikna etsen ve sen çalışmaya başlasan,belki olumlu birer adım atmış olursunuz.

o oyunu benikide çok sık oynar ne zaman başı boş olsa o oyunu oynarken yakalrım

Bizim evdede bir oyun odası var Nişanlım bir arkadaşı avr oguz adı batsın o gelir akşam 8 gibi gece 1 e kdar oynarla bir gün Söyledim git oguzla evlen bende Rahatlayayyım sende dedim. allah allah tamam oyna oynama değil ama bence haytta Herşeyin bir dozu var ( sex harıçç)

cnm benim yazdıklarında haklısın tabi ama özel sektörde çalışıyor bir şehirde 6 ay otuduk ve taşındık.Küçük yerlerde de oturduk iş sorun yani.başımdan bi hamilelik ve dış gebelik geçti.nasıl 5 sene oldu anlayamadım

canım sen sakın özgüvenini yitirme.. eskisinden daha çok ilgilen kendinle, yapmaktan keyif alacağın şeyler bul.. arkadaş edin, yarın birgün gideceğim diye yalnız bırakma kendini.. bak böyle ilişkini daha çok sorgular kendini doldurursun.. hiç bi evlilik mükemmel değil.. zaman zaman yaşanan durumlar bunlar.. ikinize de biraz zaman tanı.. umarım her şey yoluna girer..

sana katılıyorum benimde öyle bir kumam var eşimin kuzeni ve yiğenleri hastalık gibi bişi bu oyun onlar için dedim artık bende öğreneyim en azından benimle oyna

Niye konu cinsellik üzerine yoğunlaşmış anlayamadım, bence ondan daha büyük sorunlar var:

1.eşiniz size değer vermiyor
2.iki çift laf edemiyorsunuz
3.sevgiden eser yok
4.sözde bir kocanız var.

Ben bu tarz ilişkilerin neden sürdürüldüğünü anlayamıyorum. Bizim evimizde televizyon yok, çünkü eşim ve ben sohbeti çok severiz. Sabahtan akşama bizi yan yana bıraksan konuşcak konumuz bitmez. Bilinçli olarak televizyon almadık.

Bilgisayarı iş amaçlı kullanır hatta yazması gereken şeyler olduğunda biraz uzun sürecek olsa ve ben uyumak istesem, hemen gelir, herşeyi sabaha bırakır.

Üstelik siz eşinizi daha yeni evliyken yakalamışsınız. Bence sanal dünyada fazlasıyla gezinen bir adam, bir adam PC başından kalkmıyorsa bunun başka bir açıklaması yoktur, OYUN BAĞIMLISI DEĞİLSE.

Çocuğunuz da yok, bence iş bulmak için kendinizi geliştirin, çeşitli kurslar almaya çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durabileceğiniz bir konuma gelin ki rahatlıkla boşanın.

Ben bayanların, sırf ekonomik özgürlükleri olmadığı için dirençlerinin düşmesine çok üzülüyorum.

Siz değerli olduğunuzu unutmayın!

benimki hala oynuyor şuan bile oynuyor
huylu huyundan vazgeçmez
üzüm üzüme baka baka kararır ki
benide bulaştırdı ben tozunda bırakırım ama o hala oynar
napalım alıştım sevim ama
son sözünde güzelmiş cnm (hahahah)

bugün pc bende şu anda küsüsz cimbom şampiyon oldu ya bend efenerliyim beyim gitti çarşı turu yaptı bana hadi sen gel bile demedi bende kırıldım doğrusu

bunlar bahane değil hayatım
calişmak isteyene iş çok...
kimse senden genel müdürlük yapmanı beklemiyordur emin ol...
tezgahtarlık yap ama kendi paranı kazan...
hadi 6 ay kaldın bi yerde ama koskoca 5 yıldan bahsediyoruz
eşin iş bulabiliyorsa özel sektorde senin için de çalışacak bi sürü kapı var demektir bu.

cinsel sorunlarına gelince...
biz kadınların unuttugu birşey var
cinsellik erkeğin en büyük zaafıdır
sen eşinin sorununu dile getiririken doğru bir uslup kullanmadıysan yada sürekli gündeme getiriyorsan bu onu cinsellikten sogutur

empati yapmayı dene
diyelim goguslerin cok kucuk (yada çatlakların var)
eşin bundan duydugu rahatsızlığı sürekli dile getirse senin canın o adamla sevişmek ister mi?
ne kadar rahat hissedersin kendini ilişki esnasında?

lütfen konuşarak ve küçük adımlar atilarak halledilebilecek meseleleri büyütüp evliliğinizi yormayın

benimkide hala oynuyor biliryormusun :))
bende bliyorum oynamayı oynuyoruz bazznen ama.. Ya onalr bırakmazlar zaten bu oyunu. alışmış *** don durmaz derler. bazen bayıyor ama yapcak birşey yokbide bizimkinin işide bu. oyuun salonu var ps3 ps4

Bak ne yap biliyor musun ?

Hazır annenlerdeymişsin.İlk iş olarak,eşini aramayı bırak,o seni arasın.
Kendinde biraz değişiklik yap,mesela saçın,giyimin vs...
Ve yepyeni bir kadın olarak geri dön.Şöyle bir konuşma yap mesela :

"Annemlerdeyken düşünecek çok zamanım oldu,evliliğimizdeki eksik ve yanlışları gördüm.
Bundan sonra böyle böyle bir hayatımız olsun istiyorum.Bu şekilde ikimiz de daha mutlu oluruz.Ancak bu şekilde bebeğimiz için uygun bir aile ortamı sağlarız."

Son düzenleme:

söz nişan düğün süresi bizim için kötüydü.ailesi beni istemedi ve zehir ettiler resmen.ailesi yüzünden 20 gün falan ayrı kaldık boşanacaktık vazgeçtik üzerine bu siteler eklenince yine tartışmalar oldu eşyalarımı toplamıştım ama kaldım iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…