Çiçek mı dökecektim yollarına onu mu bekliyorsunuz. Dua etsin o evden çıkarken boğazına yapışmadımÜslubunuz çok kötü, insanları dellendirmişsiniz.
Yapış o zaman de diyeyimÇiçek mı dökecektim yollarına onu mu bekliyorsunuz. Dua etsin o evden çıkarken boğazına yapışmadım
Aranızda ne gectiysede kendinizden büyük küçük fark etmez bu türlü konuşmamaniz gerekir karşınızdaki insanın size ne kadar sevgisi saygısı olursa olsun yok edersiniz eğer eşiniz uslubunuzu biliyorsa ondan sürekli annene git diye temkinde bulunmus olabilir belki zamanın ve düşünmenin ikinize daha iyi geleceğini düşünüyordur eltinize gelince aranizdaki tartışmaları anlaşmazlıkları kendi esinede sizin esinize de anlatması doğru bir şey değil zaten kardeşler akilliysa bu konuda sizi dinleyip birbirine düşmezler umarımArkadaşlar çok uzatmadan anlatmaya calısıcam daha önceki konumda da vardı. Eşimle aram iyi değildi. 2 gün önce eltimle () kavga ettik hastayım sabah akşam geliyor oturuyor birsey de yapmıyor gidiyor dedim götür çocuğunu aşağı aşağı da oturun evi yani hastayım laf dalaşına girdik neyse gittiler falan akşam kocamla yemek yedik karpuz kestik aşağıyada götürdü hiç sesi yoktu eşim kapının önüne gelince bi bağırdı kocasına beni istemiyor diye eşimde sinirlendi çıktı yukarı vurmaz kapıya yumruk attı kirdi kapıyı bende gittim özür diledim o.......udan dilemeseydim keşke eşim sinirle evden cıktı falan geldi geç vakitte kavga ettik yine o.......u eşimin teyzesinin kızı ben el kızıyım beni mi tutacak sanki neyse öbürsü gün oldu işte eşim aradı dedi git annenin evine bende alıştığım için takmadım kapattım 10 dk sonra annem aradı eve geliyorsun dedi kızını istemiyorum demiş . Ağlaya ağlaya çıktım o evden geldim annemlere bi yandan iyi oldu ezilecegime ama bi yandan da 2 senem geçti üzülüyor insan
Eşimle aram iyi değil bari daha bozulmasın diye yapmıştım ama boşuna yapmışım o konuda pişmanımZaten olanlar olmuş niye özür dilediniz ki?
Ayrıca o nasıl kelime
Ya diyorum ya sözlerine hakaretlerine laflarına alıştım artık aslında gitmediğim için bunu yapıyordu gittim ama işte zor geldi yaEşiniz kapiyi niye kiriyor, siz niye eltiden ozur diliyorsunuz anlamadim ama git deniliyorsa gidin bir zahmet kovulmaya alistim diyorsunuz bide.
Aranızda bu sekilde konuştuğunuz icin anlatım tarzınıza takılmıyorum.Eşimle aram iyi değil bari daha bozulmasın diye yapmıştım ama boşuna yapmışım o konuda pişmanım
Ya diyorum ya sözlerine hakaretlerine laflarına alıştım artık aslında gitmediğim için bunu yapıyordu gittim ama işte zor geldi ya
küfür yazmamış kiLe aranızda ki problem ne acaba küfürde etmeyin bence ne olursa olsun üslubu tek geçerim
Elti değilde sizin bi yaranız var gibi
Nefret kusuyorsunuz resmen
bilmediğin üye yok.maşallah diyeyimmmmEsiniz zaten sizi guzel bulmadigini, sevmedigini falan soyluyordu surekli. Keske bunlari soylediginde kendiniz terk etseydiniz evi
Silmiş o..... Diye yazıyorduküfür yazmamış ki
Yoo eski konulara bakinca zaten gorunuyor her seybilmediğin üye yok.maşallah diyeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?