Ne istiyor bu adam benden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şöyle kötü bir durum var ki artık aynı şehirde değiliz. Tus için gitti ailesinin yaşadığı şehre kaç km ötede şuan. Tanıştıktan sonra gitti yani tanışma zamanlamamız biraz kötü oldu

Belki bu sefer senden bekliyordur? Bir adım atabilirsin.

Ne yapabilirim ki? Adam beni ekledi muhbbeti kurdu tamam bu bir adımdır ama direkt açılmak fazla büyük bir adım olmaz mı? Adım atma konusunda ben de arada birşeyler yazdım elimdenngeldiğince destek oldum sınavdan önce aradım mesela. Hep mesajlaşıyorduk hiç telefonda konuşmamıştık sınav öncesi bir cesaret aradım konuştum sürekli ben birşeyler yapıp değerimi de düşürmek istemiyorum

Benim de kafa karman çorman oldu ne bileyim sevgilisi olsa niye beni arkadaşlarımdan kıskanıyor niye konuşmak istiyor telefonunkaptmak istemiyor anlam veremiyorum

Valla ne deyim bilemedim haklısınız. :/ ah bu erkek milleti

Rest cek bence. Ya bi yola girelim ya da herkes kendi yoluna diye. Ben boyle belirsizlige gelemem. Iliski başlar zamanla bir seyler oturur iliski ilerler ama boyle ne oldugu belirsiz. Acik acik sorun ha niyeti sevgili olmak degilse sadece flortlesmek istiyorsa by by dersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…