• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne istiyor bu adam benden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de seninle tam olarak ne yapmak istediğine henüz karar verememiştir. Diğer konunda kendi hikayemi anlatmıştım yıllar sonra yapılan itiraflarda bu sonuç çıkmıştı ortaya... Bence bir tatil gününde ya benim evde çok canım sıkıldı bir şeyler yapalım mı diye davet et bakalım gayet arkadaşca bir tavırla... Buluşun orada ak koyun kara koyun çıkar ortaya , sen yine de açılma bence...

Şöyle kötü bir durum var ki artık aynı şehirde değiliz. Tus için gitti ailesinin yaşadığı şehre kaç km ötede şuan. Tanıştıktan sonra gitti yani tanışma zamanlamamız biraz kötü oldu

Belki bu sefer senden bekliyordur? Bir adım atabilirsin.

Ne yapabilirim ki? Adam beni ekledi muhbbeti kurdu tamam bu bir adımdır ama direkt açılmak fazla büyük bir adım olmaz mı? Adım atma konusunda ben de arada birşeyler yazdım elimdenngeldiğince destek oldum sınavdan önce aradım mesela. Hep mesajlaşıyorduk hiç telefonda konuşmamıştık sınav öncesi bir cesaret aradım konuştum sürekli ben birşeyler yapıp değerimi de düşürmek istemiyorum

adam çekingen değil ilk adımı atmış ama gerisi gelmemiş bence seni yedekte tutuyor sevgilis kesin var eğer erkek hoşlanırsa bırakmaaaaz ki dene bunu kendini tamamen çek bakalım mesaj arama bakalım nasıl tepki verecek dönerse senindir

Benim de kafa karman çorman oldu ne bileyim sevgilisi olsa niye beni arkadaşlarımdan kıskanıyor niye konuşmak istiyor telefonunkaptmak istemiyor anlam veremiyorum

hayır çekingen değil, bi kere bu ihtimali hemen ele
çekingen adam tutup da bilmem kaç kişinin içinden seni bulup eklemez ayrıca en çekingen erkek bile bir noktada bir adım atar

adam kararsızdır
veya adamın niyeti sadece sözlü flörttür, sevgili olmak istemiyordur, azıcık hayatında renk olsun istiyordur
veya adam ilgi gösterilmesinden hoşlanıyordur vs vs vs
yani anlayacağın, yazdıklarının sebebi büyük ihtimal olumsuz

bu adam sana somut bir adım atmadan hayaller kurma bence, sonra acı çekersin
hele ki ilk adımı kesinlikle sen atma

bence bu adam bir adım atacak olsaydı, yeterli vakti vardı
en azından bir buluşalım görüşelim derdi
o tarafa geliyorum diye bahane uydurur yine seni görmeye çalışırdı
4-5 günde bir değil, ya hergün ya gün aşırı arardı vs vs vs
bence eksik çok

bu foruma bunu çok yazdım, yine yazayım
çekingen zannettiğiniz erkeklerin aslında duyguları yeterince güçlü değil
duyguları yeterince güçlü olan her adam mutlaka şansını dener
Valla ne deyim bilemedim haklısınız. :/ ah bu erkek milleti

Rest cek bence. Ya bi yola girelim ya da herkes kendi yoluna diye. Ben boyle belirsizlige gelemem. Iliski başlar zamanla bir seyler oturur iliski ilerler ama boyle ne oldugu belirsiz. Acik acik sorun ha niyeti sevgili olmak degilse sadece flortlesmek istiyorsa by by dersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back