Arkadaşlar ben burada daha önce de konu açmıştım. Belki hatırlayanlarınız vardır Kampta biriyle tanışmıştım. Doktor kendisi ve tusa hazırlanıyordu. Kamp sonrası beni sosyal medyada bulup iletişime geçmişti konuşmaya başlamıştıl o şekilde. Sınavı bitti. Sınav sonrası aradım nasıl geçti diye sormak için Duymadı önce sonra o döndü bana. Yanlışlıkla aradın sandım emin olamadım bir an dedi ( arayacağımdan o derece ümitsizmiş ) Ben de yok öyle nasılsın diye arayım istedim, sınavdan kurtuldun hadi geçmiş olsun falan dedim. Biraz konuştuk neyse ben uzatmayım yorgunsundur sınavdan çıkmışsın ayların yorgunluğu dinlen sen vaktini almayım dedim kapatmak istemedi yok biraz daha konuşabiliriz aslında biraz daha dururum dedi Öyle muhabbet ettik havadan sudan. Ancak anlam veremiyorum. Ben arayınca konuşunca konuşmak istiyor kapatmak istemiyor ben mesaj atınca da ayni şekilde mesajlaşırken neyse meşgul etmeyim seni derdim sınav öncesinde yok elektrik kesik zaten der konuşmay çalışırdı Whatsapptan instagramdan attığım herşeyi takip ediyor yakın erkek arkadaşlarımdan açıkça kıskanıyor ama tutup da bir şey söylemiyor. Açılma falan yok ufak imalardan öteye gidemiyoruz ikimiz de. Yanlış mı anladım dedim ama bi insan kampta tanıştığı kızı kaç bin sayfalık gruptan bulup iletişme geçiyorsa, üstüne buldu diye seviniyorsa, bulamasam bi daha görüşemeyecektik demek falan diyorsa ne anlamalı? Ben ona ilk görüşte aşık oldum beni internetten bulup da konuşmaya başlayacağını da hiç tahmin etmezdim. Çekingen bir insan mı ondan mı bilmiyorum ben yazınca ben arayınca buna gayet seviniyor bunu anlayabiliyorum. Ama kendi kolay kolay yazmıyor. 4-5 gün hiç görüşmezsek yine dayanamayıp bir bahaneyle yazıyor ama herhangi bir açılma yok ne istiyor bu adam benden sizce ben mi yanlış anladım? Öyle arada sohbet etmeye Arkadaş olarak görüyor olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne istiyor bu adam benden?
- Konu Sahibi glmzyz
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Arkadaşlar ben burada daha önce de konu açmıştım. Belki hatırlayanlarınız vardır Kampta biriyle tanışmıştım. Doktor kendisi ve tusa hazırlanıyordu. Kamp sonrası beni sosyal medyada bulup iletişime geçmişti konuşmaya başlamıştıl o şekilde. Sınavı bitti. Sınav sonrası aradım nasıl geçti diye sormak için Duymadı önce sonra o döndü bana. Yanlışlıkla aradın sandım emin olamadım bir an dedi ( arayacağımdan o derece ümitsizmiş ) Ben de yok öyle nasılsın diye arayım istedim, sınavdan kurtuldun hadi geçmiş olsun falan dedim. Biraz konuştuk neyse ben uzatmayım yorgunsundur sınavdan çıkmışsın ayların yorgunluğu dinlen sen vaktini almayım dedim kapatmak istemedi yok biraz daha konuşabiliriz aslında biraz daha dururum dedi Öyle muhabbet ettik havadan sudan. Ancak anlam veremiyorum. Ben arayınca konuşunca konuşmak istiyor kapatmak istemiyor ben mesaj atınca da ayni şekilde mesajlaşırken neyse meşgul etmeyim seni derdim sınav öncesinde yok elektrik kesik zaten der konuşmay çalışırdı Whatsapptan instagramdan attığım herşeyi takip ediyor yakın erkek arkadaşlarımdan açıkça kıskanıyor ama tutup da bir şey söylemiyor. Açılma falan yok ufak imalardan öteye gidemiyoruz ikimiz de. Yanlış mı anladım dedim ama bi insan kampta tanıştığı kızı kaç bin sayfalık gruptan bulup iletişme geçiyorsa, üstüne buldu diye seviniyorsa, bulamasam bi daha görüşemeyecektik demek falan diyorsa ne anlamalı? Ben ona ilk görüşte aşık oldum beni internetten bulup da konuşmaya başlayacağını da hiç tahmin etmezdim. Çekingen bir insan mı ondan mı bilmiyorum ben yazınca ben arayınca buna gayet seviniyor bunu anlayabiliyorum. Ama kendi kolay kolay yazmıyor. 4-5 gün hiç görüşmezsek yine dayanamayıp bir bahaneyle yazıyor ama herhangi bir açılma yok ne istiyor bu adam benden sizce ben mi yanlış anladım? Öyle arada sohbet etmeye Arkadaş olarak görüyor olabilir mi?
hayır çekingen değil, bi kere bu ihtimali hemen ele
çekingen adam tutup da bilmem kaç kişinin içinden seni bulup eklemez ayrıca en çekingen erkek bile bir noktada bir adım atar
adam kararsızdır
veya adamın niyeti sadece sözlü flörttür, sevgili olmak istemiyordur, azıcık hayatında renk olsun istiyordur
veya adam ilgi gösterilmesinden hoşlanıyordur vs vs vs
yani anlayacağın, yazdıklarının sebebi büyük ihtimal olumsuz
bu adam sana somut bir adım atmadan hayaller kurma bence, sonra acı çekersin
hele ki ilk adımı kesinlikle sen atma
bence bu adam bir adım atacak olsaydı, yeterli vakti vardı
en azından bir buluşalım görüşelim derdi
o tarafa geliyorum diye bahane uydurur yine seni görmeye çalışırdı
4-5 günde bir değil, ya hergün ya gün aşırı arardı vs vs vs
bence eksik çok
bu foruma bunu çok yazdım, yine yazayım
çekingen zannettiğiniz erkeklerin aslında duyguları yeterince güçlü değil
duyguları yeterince güçlü olan her adam mutlaka şansını dener
- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
çekingen adam tutup da bilmem kaç kişinin içinden seni bulup eklemez ayrıca en çekingen erkek bile bir noktada bir adım atar
adam kararsızdır
veya adamın niyeti sadece sözlü flörttür, sevgili olmak istemiyordur, azıcık hayatında renk olsun istiyordur
bence eksik çok
Aynen katılıyorum.
Bırakın ilk adımı o atsın. O uğraşıp sizi ikna etsin. Siz arayınca sevinmesi, sizi kazanması için yeterli değil. Adım atması lazım. Atarsa ne ala, atmazsa bence boşverin. Yeterince hoşlanan insan kazanmaya çalışır.
- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
adam kararsızdır
bence eksik çok
Ben de zamaninda ayni yorumu almistim sizden. :)
Katiliyorum. Duygularindan emin olan adam bir sekilde adim atiyor. Eger atmiyorsa daha fazla beklenti icine girmenin anlami yok, vakit kaybi.
- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 88
- 32
- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
- 103
İlk adımı atmak niye bu kadar önemli? Ne olacak o değilde ilk siz adım atsanız? Velevki reddetti. Niye yıkılacaksınız o sizi reddetti diye. Belki gerçekten söyleyemiyor. Ya da o da sizden emin değil. Emin olmaya çalışıyor. İlk adımı erkek atmalı çağı çoktan geride kaldı. İçinde bir şeyler varsa görüş konuş. Durduğun yerde acaba benim için ne hissediyor diye akıl yürütmeye çalışma. Reddedilmek ayıp değil!
Not: 1.5 yıllık evliyim. Eşime ilk adımı ben attım. Aramızda asla konusu geçmez bunun. Yani eşimde ilk sen bana geldin egosu asla yok. Hatta arada ben takılırım nasılda tavladım seni ama diye. Tavsiyem biraz özgüveniniz olsun. Eğer sizden hoşlanmıyorsa bu sizi değersiz yapmaz. Yerinizde olsam gider konuşurum.
Not: 1.5 yıllık evliyim. Eşime ilk adımı ben attım. Aramızda asla konusu geçmez bunun. Yani eşimde ilk sen bana geldin egosu asla yok. Hatta arada ben takılırım nasılda tavladım seni ama diye. Tavsiyem biraz özgüveniniz olsun. Eğer sizden hoşlanmıyorsa bu sizi değersiz yapmaz. Yerinizde olsam gider konuşurum.
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
İlk adımı atmak niye bu kadar önemli? Ne olacak o değilde ilk siz adım atsanız? Velevki reddetti. Niye yıkılacaksınız o sizi reddetti diye. Belki gerçekten söyleyemiyor. Ya da o da sizden emin değil. Emin olmaya çalışıyor. İlk adımı erkek atmalı çağı çoktan geride kaldı. İçinde bir şeyler varsa görüş konuş. Durduğun yerde acaba benim için ne hissediyor diye akıl yürütmeye çalışma. Reddedilmek ayıp değil!
Arkadaşa katılıyorum artık yere mendil düşüren ladyler mendili yerden alıp koklayan paşazedeler kalmadı devir coooktan değişti :) bulusma ayarla duygularından eminsen sen açıl. Reddetsede sorun değil bence. En azından her hareketinden bir mana cıkarmaya calısmaktansa olay netlik kazanır
- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
adam çekingen değil ilk adımı atmış ama gerisi gelmemiş bence seni yedekte tutuyor sevgilis kesin var eğer erkek hoşlanırsa bırakmaaaaz ki dene bunu kendini tamamen çek bakalım mesaj arama bakalım nasıl tepki verecek dönerse senindirArkadaşlar ben burada daha önce de konu açmıştım. Belki hatırlayanlarınız vardır Kampta biriyle tanışmıştım. Doktor kendisi ve tusa hazırlanıyordu. Kamp sonrası beni sosyal medyada bulup iletişime geçmişti konuşmaya başlamıştıl o şekilde. Sınavı bitti. Sınav sonrası aradım nasıl geçti diye sormak için Duymadı önce sonra o döndü bana. Yanlışlıkla aradın sandım emin olamadım bir an dedi ( arayacağımdan o derece ümitsizmiş ) Ben de yok öyle nasılsın diye arayım istedim, sınavdan kurtuldun hadi geçmiş olsun falan dedim. Biraz konuştuk neyse ben uzatmayım yorgunsundur sınavdan çıkmışsın ayların yorgunluğu dinlen sen vaktini almayım dedim kapatmak istemedi yok biraz daha konuşabiliriz aslında biraz daha dururum dedi Öyle muhabbet ettik havadan sudan. Ancak anlam veremiyorum. Ben arayınca konuşunca konuşmak istiyor kapatmak istemiyor ben mesaj atınca da ayni şekilde mesajlaşırken neyse meşgul etmeyim seni derdim sınav öncesinde yok elektrik kesik zaten der konuşmay çalışırdı Whatsapptan instagramdan attığım herşeyi takip ediyor yakın erkek arkadaşlarımdan açıkça kıskanıyor ama tutup da bir şey söylemiyor. Açılma falan yok ufak imalardan öteye gidemiyoruz ikimiz de. Yanlış mı anladım dedim ama bi insan kampta tanıştığı kızı kaç bin sayfalık gruptan bulup iletişme geçiyorsa, üstüne buldu diye seviniyorsa, bulamasam bi daha görüşemeyecektik demek falan diyorsa ne anlamalı? Ben ona ilk görüşte aşık oldum beni internetten bulup da konuşmaya başlayacağını da hiç tahmin etmezdim. Çekingen bir insan mı ondan mı bilmiyorum ben yazınca ben arayınca buna gayet seviniyor bunu anlayabiliyorum. Ama kendi kolay kolay yazmıyor. 4-5 gün hiç görüşmezsek yine dayanamayıp bir bahaneyle yazıyor ama herhangi bir açılma yok ne istiyor bu adam benden sizce ben mi yanlış anladım? Öyle arada sohbet etmeye Arkadaş olarak görüyor olabilir mi?
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
doktor mu koşarak kaç
Alaka?
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Belki de seninle tam olarak ne yapmak istediğine henüz karar verememiştir. Diğer konunda kendi hikayemi anlatmıştım yıllar sonra yapılan itiraflarda bu sonuç çıkmıştı ortaya... Bence bir tatil gününde ya benim evde çok canım sıkıldı bir şeyler yapalım mı diye davet et bakalım gayet arkadaşca bir tavırla... Buluşun orada ak koyun kara koyun çıkar ortaya , sen yine de açılma bence...
Senin hastanenin oraya geliyorum yarin musaitsen bir kahve icelimmi de
Yuzyuze daha net anlarsın
Gorusmek istemese sen yazinca cok uzun sure sonra yazar
Hemen yazmali ama malum adam dr mesguldur
Öyle bi şey yapamam çünkü adam başka şehirde hem de kaç km ötede burda tanıştık sonra tayin oldu gitti manyak mı kız ta buraya gelcek der
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.