Arkadaşlar ben burada daha önce de konu açmıştım. Belki hatırlayanlarınız vardır Kampta biriyle tanışmıştım. Doktor kendisi ve tusa hazırlanıyordu. Kamp sonrası beni sosyal medyada bulup iletişime geçmişti konuşmaya başlamıştıl o şekilde. Sınavı bitti. Sınav sonrası aradım nasıl geçti diye sormak için Duymadı önce sonra o döndü bana. Yanlışlıkla aradın sandım emin olamadım bir an dedi ( arayacağımdan o derece ümitsizmiş ) Ben de yok öyle nasılsın diye arayım istedim, sınavdan kurtuldun hadi geçmiş olsun falan dedim. Biraz konuştuk neyse ben uzatmayım yorgunsundur sınavdan çıkmışsın ayların yorgunluğu dinlen sen vaktini almayım dedim kapatmak istemedi yok biraz daha konuşabiliriz aslında biraz daha dururum dedi Öyle muhabbet ettik havadan sudan. Ancak anlam veremiyorum. Ben arayınca konuşunca konuşmak istiyor kapatmak istemiyor ben mesaj atınca da ayni şekilde mesajlaşırken neyse meşgul etmeyim seni derdim sınav öncesinde yok elektrik kesik zaten der konuşmay çalışırdı Whatsapptan instagramdan attığım herşeyi takip ediyor yakın erkek arkadaşlarımdan açıkça kıskanıyor ama tutup da bir şey söylemiyor. Açılma falan yok ufak imalardan öteye gidemiyoruz ikimiz de. Yanlış mı anladım dedim ama bi insan kampta tanıştığı kızı kaç bin sayfalık gruptan bulup iletişme geçiyorsa, üstüne buldu diye seviniyorsa, bulamasam bi daha görüşemeyecektik demek falan diyorsa ne anlamalı? Ben ona ilk görüşte aşık oldum beni internetten bulup da konuşmaya başlayacağını da hiç tahmin etmezdim. Çekingen bir insan mı ondan mı bilmiyorum ben yazınca ben arayınca buna gayet seviniyor bunu anlayabiliyorum. Ama kendi kolay kolay yazmıyor. 4-5 gün hiç görüşmezsek yine dayanamayıp bir bahaneyle yazıyor ama herhangi bir açılma yok ne istiyor bu adam benden sizce ben mi yanlış anladım? Öyle arada sohbet etmeye Arkadaş olarak görüyor olabilir mi?