- 21 Ocak 2018
- 8.362
- 20.645
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Bu deneyebileceğiniz bir şey. Çevreniz genişse takipçiniz artacaktır. Yürümezse devamına bakarsınız ama brn olsam ilk onu denerim. Onun dışında yaşadığım ilçede bir tane ev yemekleri yapan mekan vardı. Çalışan çocuklu biri olarak oradan paketleyip eve götürüyordum. Ama sahibi özel sebeplerle kapattı. Devralan kişi de onun kadar hitap etmedi bana yemekleriyle. Şahtım şahbaz oldum yani. Ev yemeği büyük ihtiyaçYada sadece yemek videolari cekip sayfami buyutebilirsem link vs olaylari bisey satmama gerek varmi buyuse bile yapabilirmiyim
Merhaba sevindim isteyince oluyor evet cok ugrasmak gerektigini biliyorum su an evde rahatim biri krese gidiyor biri evde yardimcimda var vakit ayirabilirim yani hemen geri donus aamayabikirim fikir kotu degil diyosunuz :)Merhaba, güzel içerik uretirseniz kesinlikle buyutursunuz.
Şöyle söyleyim, çalışmadığım dönemde bende bu tarz sayfa açmıştım. 5 binden fazla kişi takip etmişti.
Ama o ara işe başladım sayfamı kapattım. Sonra hamilelik ve ikizlerim olunca dönemedim geri
Eğer öyle niyetiniz varsa, kesinlikle olur ugras gerektiriyor ama.
İlk olarak sayfayi buyutmeyemi odaklan diyosunuzBu deneyebileceğiniz bir şey. Çevreniz genişse takipçiniz artacaktır. Yürümezse devamına bakarsınız ama brn olsam ilk onu denerim. Onun dışında yaşadığım ilçede bir tane ev yemekleri yapan mekan vardı. Çalışan çocuklu biri olarak oradan paketleyip eve götürüyordum. Ama sahibi özel sebeplerle kapattı. Devralan kişi de onun kadar hitap etmedi bana yemekleriyle. Şahtım şahbaz oldum yani. Ev yemeği büyük ihtiyaç
Once hesabi buyutmeyemi calisayim yoksa pasta ve yemek egitimlerinede ayni zamanda giriseyimmi tek koldami profesyonellesmeliyim bunlarda kararsizlik yasiyorum :) evet instagram cok vakit reklam vs gerektiriyor biliyorum :)çok güzel fikir fakat instagramda büyümek çok kolay olmuyor malesef. bunun için epey bir zaman ve emek vermek gerekiyor. pes etmeyin diye söylüyorum yani baştan bilin :) fikir gayet güzel ve yapılabilir neden olmasın ki?
Kesinlikle değil, bir kadın isterse herşeyi yapar benceMerhaba sevindim isteyince oluyor evet cok ugrasmak gerektigini biliyorum su an evde rahatim biri krese gidiyor biri evde yardimcimda var vakit ayirabilirim yani hemen geri donus aamayabikirim fikir kotu degil diyosunuz :)
Egitim gunlugu tarzinda video cekme fikrinizi cok begendim tesekkurler :)Hesabınızı açıp eğitim günlükleri vlog tarzı videolar çekerek başlayabilirsiniz. Bu arada evde yaptığınız şeylerinde videosunu çekersiniz.
Küçük bir Ege/ Anadolu şehrinde işyerine pazar arabasıyla el emeği yaptıklarını satan teyze gelirdi çalışan bizler için iş yerinde çay saati yemelik veya aile olanlar akşam yemeğine meze olarak satın alıyorduk düzenli olarak .
benim de takı sayfam var onu büyütmeye çalışıyorum fakat küçük miktarlar yeterli olmuyor. reklam bütçesini büyütmek gerekiyor sayfanızı büyütmek uzun zaman alır. benim tavsiyem aynı zamanda eğitimini de alın, hem sayfada paylaşımlarınızı yaparsınız hem hesabınız büyür hemde eğitiminizi taamlamış olursunz.Once hesabi buyutmeyemi calisayim yoksa pasta ve yemek egitimlerinede ayni zamanda giriseyimmi tek koldami profesyonellesmeliyim bunlarda kararsizlik yasiyorum :) evet instagram cok vakit reklam vs gerektiriyor biliyorum :)
Ben olsam öyle yaparım. Daha masrafsız çünküİlk olarak sayfayi buyutmeyemi odaklan diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?