ne hediye alsam :)

gecebaykusu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
19
0
6
34
Bartın
kızlar aranızda yeniyimm :)
gelelim derdime erkek arkadaşım bana çok hediye almasından dolayı altta kalmak istemiyorum kızlar bende ona bişeyler almaya karar verdim ne alsam ya :)
daha bunu yıl başısı sevgililer günü doğum günü tanışma yıl dönümü var ve bizim ard arda neyse şimdiik bunları düşünmeme gerek yok ama şimdilik ne alsamm kızlar ya bundan öncesinde gömlek atkı tşört ikimizin fotoğrafı olan puzzel aldım kızlar
yorumlarınızı bekliyorummm

Ben genelde en yakınlarıma ihtiyacına göre hediye alırım.bu şeklde daha mutlu ederim.hediyemin bir kenara atılmasını da sevmem aynı zamanda.biraz da ondan olucak

biz hediye almayız beğendiğimz bişey olunca o beğenr ben alırım ben beğenrm o alır pek sürpriz yapma çabamız olmaz

Ya niye bilmiyorum ama sevgililer aynı şeyleri giyiyor ya içim gidiyor resmen ya bu kadar mı tatlı durur
Bi ara bende böyle aynı şeyler alıcam ama önce üniyi onun yanında kazanmam lazım o zaman alırız

Ben genelde en yakınlarıma ihtiyacına göre hediye alırım.bu şeklde daha mutlu ederim.hediyemin bir kenara atılmasını da sevmem aynı zamanda.biraz da ondan olucak

biz hediye almayız beğendiğimz bişey olunca o beğenr ben alırım ben beğenrm o alır pek sürpriz yapma çabamız olmaz

çok yardımcı oldunuz ya

Ya niye bilmiyorum ama sevgililer aynı şeyleri giyiyor ya içim gidiyor resmen ya bu kadar mı tatlı durur
Bi ara bende böyle aynı şeyler alıcam ama önce üniyi onun yanında kazanmam lazım o zaman alırız

evet oda güzel ama nasıl bişey olucak ki bizde ayrıyız uzaklarda ondan olamaz yani :) bu arada bende üniye hazırlanıyorum bölümün ne ?

evet oda güzel ama nasıl bişey olucak ki bizde ayrıyız uzaklarda ondan olamaz yani :) bu arada bende üniye hazırlanıyorum bölümün ne ?

Grafik benim ek tercih yaptım kısmet artık..
Ben gidersem almayı düşünüyorum :)
Saat alabilirsin aslında ya:)

hımm bende yapıcaktım ek tercih vazgeçtim ya saat olmaz tatlım daha yeni kendisine saat aldı
bu araada umarım kavuşursunuz :)

İnşALLAH ya :)
yap tercih aslında çıkarsa 1 yıl daha beklemezsin :)
Neye ihtiyacı varsa onu al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…